Q Anon – Geen eerlijk nieuws bij de MSM.

01-02-2018 – Duizenden en duizenden mensen die als burgerjournalist al jaren en jaren het internet uitpluizen naar nieuws waarover de MSMedia niet berichten of slechts halve waarheden verspreiden staan sinds eind 2017 bol van het fenomeen Q Anon. Zo ook in ons programma dotcom.radio waar Mike Donkers het voortouw genomen had en vrijwel van het begin een trouwe Q Anon volger werd.

het Q anon fenomeen

De alternatieve Media exploderen momenteel met Q Anon nieuws. Wat weet jij er al van?

 

Maar hoe zit dat ook al weer? Elke waarheid doorloopt drie stadia. Eerst wordt ze belachelijk gemaakt. Dan wordt ze hevig bestreden. Tenslotte wordt ze vanzelfsprekend aangenomen.

In het stadium dat iets belachelijk is berichten de MSMedia er totaal niets over. Vanwege de ontwikkelingen in de alternatieve media worden nu al — ruim binnen een half jaar — de MSMedia al gedwongen om de berichtgeving te volgen. Nu dus in de rol van fase twee door alles hevig te bestrijden.

Enkele zaken uit het artikel van Newsweek over…. “HOE ‘DE STORM’ HET GROOTSTE VALSE NIEUWSVERHAAL VAN 2018 WERD“.

Newsweek schrijft; “Wilde samenzweringstheorieën zijn tegenwoordig een manier om het publieke toneel binnen te dringen, mede dankzij het verdeelde karakter van de Amerikaanse politiek, de groei van websites die hen actief promoten, zoals InfoWars, en de mogelijkheid om nepnieuws te verspreiden op social media. zonder enige controle van feiten checken.”

Verder legt de krant uit: “Eind oktober begon een gebruiker, geïdentificeerd als Q op de website met afbeeldingen, 4 onduidelijke, onheilspellende berichten over een naderende ” storm. “De gebruiker beweerde een hooggeplaatste regeringsfunctionaris te zijn, en de mensen op van de website 4chan met een geschiedenis van het verspreiden van nepnieuws, merkten op – met sommigen zelfs in de overtuiging dat het president Donald Trump zelf was die het plaatsen van de berichten op 4chan en op een vergelijkbare website, 8chan”.

” Vandaag de dag is #Qanon (Q, anoniem), ook bekend als #TheStorm, de snelst verspreide en meest verbreide rechtse complottheorie van het web. De ideeën erachter zijn moeilijk voor buitenstaanders om te begrijpen, deels omdat het bijna door iedereen is toegepast die in zijn waarachtigheid gelooft, maar hier is wat je moet weten over het grootste nep-nieuws-verhaal van 2018″.

De krant stelt in een dik gedrukte krantenkop;

newsweek Q anaon

“”De storm” is ten onrechte verbonden met alles, van geheime democraten pedofilie clubs tot Jay Z tot een volledige omkering van het Russische onderzoek”.

Het Q Anon zou dus het grootste nep nieuws verhaal worden van 2018 terwijl 2018 nog geen twee maanden oud is. Wij van / in die alternatieve media volgen alles echter met HOOGGESPANNEN VERWACHTINGEN.

“Wij” worden ervan beschuldigd geen feiten te checken. Ja dat kan. Het enige wat “wij” echter doen is observeren wat er gebeurd in navolging van de versleutelde soms vage aanwijzingen van Q Anon.

Q Anon GitmoIn tussen zien we stukken tekst die Q publiceerde opduiken in de tweets van Donald Trump. We zien voor onze ogen het verhaal ontsluiten van #RelaeseTheMemo waar de hele Amerikaanse politiek letterlijk op de achterste benen staat. We zien de ontwikkelingen rondom de Executive Order van Trump op 21 december. We lezen dat een gehele luchthaven plotseling met grootschalige stroomuitval te maken krijgt als Q bericht dat de arrestaties zijn begonnen in de pedofilie netwerken. We vernemen dat vliegtuigen die reeds tot vier uur na vertrek terugkeren naar Amerikaans grondgebied. We kunnen dit ook volgen op de website van de Amerikaanse overheid dat er pedofilie arresten plaatsvinden. We zien aanslagen / ongelukken plaatsvinden na voorspellende aanwijzingen van Q en weten inmiddels al enkele jaren hoe je een valse vlag aanslag kan herkennen zoals de meest recente “school shooting” Die valse vlag aanslagen getuigen van een slecht toneelspel of een script van de derderangs Hollywood film. Lees hier waar wij op letten om een valse vlag aanslag aan kunnen herkennen 100%.

Wij hoeven vaak geen feiten te checken als het nieuws feiten zo snel volgen op de vaak mysterieuze voorspellingen van Q. Bovendien zijn de YouTube video’s een perfect voorbeeld van gezamenlijke waarheidsvinding. De opmerkingen van de presentator worden bevestigd met bewijs of nieuwe aanwijzingen, sporen om verder te onderzoeken via de opmerkingen onder elke video.

En stel dat alles wat Q voorspeld niet waar zou blijken te zijn. Ik denk niet dat ik dan over een paar maanden nog actief op internet zal zijn met gedachtenvoer en dotcom.radio. Dan zal het gat enorm diep zijn waarin ik (wij) gaan tuimelen.

Maar wij zijn hoopvol dat dit niet gaat gebeuren en “proberen” nu al het gat minder diep te maken voor de mensen die het tegenovergesteld gat gaan in tuimelen als ze ontdekken dat politici, de rechterlijke macht, diverse koningshuizen, multinationals, de kerk, bankiers en meer een stinkende #beerputlucht gaan verspreiden.

Intussen zien we om “onverklaarbare reden” Google’s Eric Schimdt aftreden. Pedofilie?

We zagen arrestaties plaatsvinden onder enkel Miljardairs in Saoedi Arabië, nog nooit eerder vertoond.

Intussen vernemen wij dat de Rothschild hun 137 in familie bezit zijnde buitenverblijf verkocht hebben in Oosterijk

We zien dat inmiddels 80 holistische artsen zijn vermoord om hun kennis van GcMaf een enzymen dat kanker kan verslaan maar onderdrukt wordt door nagalase in vaccinaties. Alles natuurlijk verzwegen door de MSMedia maar Q zegt dat er wat staat te gebeuren met de farmaceutische maffia.

 

de Q anon afkortingen