Over mij, Statement, Visie en Doel


Chapeau, …

…. goed dat je even deze pagina bezoekt, dat zou iedereen moeten doen op elke site. Even kijken met wie te te maken hebt, of je een klik hebt met die persoon. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?

Mijn naam is Henk Mutsaers geboren in 1952 in Geertruidenberg en nu woonachtig in de Morvan in Frankrijk.

Waarom is iemand na zijn pensioen een volle werkweek actief met een website en podcast / radio programma over politiek, gezondheid en allerlei aanverwante zaken?

De afgelopen jaren sinds 1999 heb ik een ware achtbaan rit achter de rug met ontdekkingen voor mijzelf waarvan ik dacht; “Dit zou iedereen moeten weten !” Op internet noemt men mij een kwakzalver als je mijn naam intikt en ontelbare malen een complotdenker. Nu, voer heb ik genoeg voor je gedachten. GELOOF MIJ NIET MAAR ONDERZOEK ALLES ZELF !!

Inmiddels noem ik mij zelf een activist. En alles wat ik wil is in een betere, gezondere, schone. rechtvaardige en vredige wereld leven. Zou dan in feite niet iedereen activist moeten zijn in de huidige wereld? 

Dit is wie ik ben: Het ENTJ-persoonlijkheidstype is Extravert, iNtuïtief, Denkend en Oordelend, wat betekent dat ENTJ’s energie krijgen van het samenwerken met anderen, gefocust zijn op het begrijpen van complexe systemen, graag problemen oplossen door efficiënte oplossingen te implementeren en gedreven zijn om georganiseerd en eerlijk te zijn. Deze combinatie van persoonlijkheidsvoorkeuren zorgt voor ambitieuze, charismatische en visionaire leiders die graag hard werken. ENTJ’s zijn meestal vriendelijk en gezellig, maar in hun streven naar succes kunnen competitieve, strategische ENTJ’s soms bot, kritisch of ongeduldig zijn. lees verder [noot ENTJ maken 1,8% uit van de mensen die de test deden / bijna 5 miljoen ]

Nog nooit in de internet geschiedenis is jullie input zo belangrijk geweest, -CENSUUR- bij Google [shadow ban], YouTube, Facebook, Linkedin, X – Twitter [shadow ban] en vele andere (a)Sociale media. De RSS feed en “Jij” zijn de allerlaatste schakels om nieuws en de vrije mening te kunnen verspreiden

Al die ‘complotten’ beginnen inmiddels met een sneltreinvaart zichtbaar te worden voor een grotere groep mensen waar nu de hoge heren zich ook gaan mengen in de voorheen als -alu hoedjes-  bekend staande wereld van complottheorie (feiten) aanhangers.

Nu anno 2020 / 2021 / 2022 wordt maar al te duidelijk dat het internationale politieke circus een penetrante stank verspreid met hun mensenrechten schendende maatregelen en zelfs dood en verderf zaaien. Vele mensen hebben geen idee wat er op het spel staat. Reeds enkele malen zijn we langs de rand van de afgrond geslopen van een allesomvattende wereldoorlog en nu heeft de Nieuwe Wereld Orde op 17 Maart 2020 een Coup du Monde gepleegd met als doel totale controle van de gehele wereldbevolking met het Chinese Sociale Krediet Systeem model.

Einde vrijheid, maar we hebben nog èèn ijzer in het vuur.

kraak de krantenkoppen

Uitgerekend de meest verguisde president aller tijden Donald J. Trump heeft in de VS in 2016 het plan bekend gemaakt de Deep State te gaan verslaan. Dat ging aanvankelijk voortvarend maar het plan werd het hardste tegengewerkt door de mensen die daar het meeste voordeel van zouden hebben. De wereldbevolking.

Op dit moment vindt de grootste vernuftige militaire operatie van onze tijd plaats. De naam “Q” met de volgers / hulptroepen de anon’s.

Het doel, het wereldwijde Satanisch Zionisten netwerk van de Deep State ten gronde te richten en de schuldigen te veroordelen. Dit vereist echter een wakker bevolking die in opstand komen en maatregelen eisen.

Het moge duidelijk zijn met de vrijheid beperkende maatregelen en de toenemende censuur dat dit niet snel genoeg kan gaan.

In slechts een dik uurtje kom je te weten in grote lijnen hoe de wereld in elkaar zit, wie de dienst uitmaakt op alle gebieden en wie er verantwoordelijk zijn voor deze chaos. bekijk deze video, je toekomst en je leven hangen daar van af !! Het is oorlog een informatie oorlog met echte doden

ONDERZOEK HET ZELF EN GA IVERMECTINE GEBRUIKEN VOORAL DE GEVACCINEERDEN
Henk Q

Ik ben dus op zoek naar medestanders die zich willen verdiepen in deze materie om vanaf dag #1 de verworven kennis te gaan delen.

Iedereen op zijn of haar niveau om daarmee alle voor hen gelijkgestemde doelgroepen te kunnen bereiken.

Falen is onmogelijk bij je aanpak, het doel is jouw en mijn vrijheid en je kan elke dag terugkomen op je verhaal met nieuwe feiten.

Niet iedereen hoeft een activist te zijn / worden maar iedereen moet weten wat er speelt en zijn / haar stem laten gelden / horen.

Met stilzwijgen en wegkijken hou je immers de misdaad in stand !!

Enkele honderden miljoenen zijn als ‘Anon” actief het “Q” plan uit te dragen, sommigen anoniem anderen open met niets aan de verbeelding overlatende inzet. Create a Better World

Over mij: Eenentwintig jaar actief als blogger, een reis die begon over gezondheid. Ongekende paden werden bewandeld als Independent Rep voor een Lab. uit Houston Tx die intracellulaire vitamine analyses verzorgden (SpectraCell) die mij een kijkje gunde in de medische wereld. Een medische wereld die juist … met medicijnen bezig zijn in plaats van vitamine, mineralen en, … genezen. Verschillende lezingen gegeven met dokters in het publiek, een eBoek geschreven, protestliedjes geschreven en ingezongen met professionele muzikanten in een top studio toen duidelijk werd dat gezondheid en politiek tezamen in een enkel bed slapen. [Hope Comes In The Dark] Meer als honderd interviews met mensen uit binnen en buitenland, artsen, boekenschrijvers, activisten in de wekelijkse radio uitzendingen / podcasts van Gezondheidsradio. (sinds 2008) en nu al weer +400 dotcom.radio podcasts (2024)

Naar mate er meer en meer duidelijk werd, de eindjes aan elkaar geknoopt konden worden en er meer zicht kwam op de puzzel werd dat programma omgedoopt naar dotcom.radio.

Dit vond ik op internet een top 10 met wensenlijstje:

 • 1. Gezondheid (95%)
 • 2. Geluk (93%)
 • 3. Financiële zekerheid (89%)
 • 4. Onafhankelijkheid (88%)
 • 5. Familie (87%)
 • 6. Het kunnen behouden van de huidige levensstandaard (85%)
 • 7. Het hebben van een liefdesrelatie (81%)
 • 8. Een baan/werk hebben (77%)
 • 9. Hoogte van het inkomen (76%)
 • 10. De ideale baan hebben (71%)

Bron: BNP Paribas 

Mijn nummer #1 gezondheid daar ben ik voor naar Frankrijk geëmigreerd een permacultuur tuin voor optimale gezondheid.

Maar mijn absolute #2 is ongeconditioneerde VRIJHEID die met stip op die plaats staat bij mij. Is dat nu we het dreigen te verliezen -de vrijheid- ook niet jouw nummer #2 ? In 2021 protesteerde ik wekelijks op zaterdagmiddag in Autun (Fr) (41 x)

 • Vrijheid, dat zou al een reden reden kunnen zijn om in actie te komen.
 • De verdere ontdekkingen van zware misdaden door -respectabel geachte mensen- gaan je zo kwaad maken dat je net als ik geen motivatie meer nodig hebt om te doen wat nodig is.

Je eigen hachje redden en van diegene die je dierbaar zijn.

mind parachute

Inmiddels schrijven we December 2021. Gaat “het plan” nog doorgang vinden vragen sommigen zich af? “JA”, … natuurlijk anders kunnen we beter gelijk een eind aan ons leven maken. Na de coup, de invoering van het Sociaal Krediet Systeem is er namelijk geen ‘leven’ meer. De andere kant van de medaille is totalitaire dictatuur waar de niet gevaccineerden op worden gesloten in hun eigen huizen. Ik heb geen glazen bol maar spannend is het al wel. Gaan we afstevenen naar een burgeroorlog? Ik denk het niet al zullen we wellicht dichtbij komen.

We gaan met rappe schreden naar de rand van de afgrond, en dat is goed !! Pas bij die rand van de afgrond zullen mensen geforceerd worden om een beslissing te nemen. Wanneer een ieder die rand bereikt is afhankelijk van de persoonlijke situatie, vaccinatie doden of zelfmoord in de directe kennis of familie kring, ontslag vanwege het niet (meer) bezitten van een QR code die je de vrijheid moesten geven? Of toch nog op tijd wakker geworden.

Er is een reden dat wij hier nu in Frankrijk wonen, ver van de drukke bewoonde wereld met een belangrijk deel van de voeding biologisch geproduceerd in de eigen tuin. Weg van de gekte van de grote stad om zo de transitie mee te maken naar een betere, eerlijke, rechtvaardige en vooral echt vrije wereld. 2022 wordt het jaar van de beproevingen, en bevrijding!! – Henk Mutsaers


Update 26-03-2022 We schrijven eind maart, Maartse Waanzin of March Madness waren het in [Q] termen al enkele jaren over hebben is -NU- aan het plaatsvinden. Luister de podcast van zondag 27 maart voor de update.Elke week dotcom.radio

Wat doe ik nog meer?

Sinds december 2020 presenteer ik in Frankrijk bij FDL radio in Luzy dit muziek programma over Cajun & Zydeco muziek Dinsdag 20.00 en Zaterdag 15.00 uur + 24/7 replay http://www.zydecajun.radio.fm/

Over mij – oude versie