Over mij, Statement, Visie en Doel


Chapeau, …

…. goed dat je even deze pagina bezoekt, dat zou iedereen moeten doen op elke site. Even kijken met wie te te maken hebt, of je een klik hebt met die persoon. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?

Mijn naam is Henk Mutsaers geboren in 1952 in Geertruidenberg en nu woonachtig in de Morvan in Frankrijk.

Waarom is iemand na zijn pensioen een volle werkweek actief met een website en podcast / radio programma over politiek, gezondheid en allerlei aanverwante zaken?

De afgelopen jaren sinds 1999 heb ik een ware achtbaan rit achter de rug met ontdekkingen voor mijzelf waarvan ik dacht; “Dit zou iedereen moeten weten !” Op internet noemt men mij een kwakzalver als je mijn naam intikt en ontelbare malen een complotdenker. Nu, voer heb ik genoeg voor je gedachten.

Inmiddels noem ik mij zelf een activist. En alles wat ik wil is in een betere, gezondere, schone. rechtvaardige en vredige wereld leven. Zou dan in feite niet iedereen activist moeten zijn in de huidige wereld? 

Nog nooit in de internet geschiedenis is jullie input zo belangrijk geweest, -CENSUUR- bij Google, YouTube, Facebook, Linkedin, Twitter en vele andere (a)Sociale media. De RSS feed en “Jij” zijn de allerlaatste schakels om nieuws en de vrije mening te kunnen verspreiden

Al die ‘complotten’ beginnen inmiddels met een sneltreinvaart zichtbaar te worden voor een grotere groep mensen waar nu de hoge heren zich ook gaan mengen in de voorheen als -alu hoedjes-  bekend staande wereld van complottheorie (feiten) aanhangers.

Nu anno 2020 wordt maar al te duidelijk dat het internationale politieke circus een penetrante stank verspreid met hun mensenrechten schendende maatregelen en zelfs dood en verderf zaaien. Vele mensen hebben geen idee wat er op het spel staat. Reeds enkele malen zijn we langs de rand van de afgrond geslopen van een allesomvattende wereldoorlog en nu heeft de Nieuwe Wereld Orde op 17 Maart een Coup du Monde gepleegd met als doel totale controle van de gehele wereldbevolking met het Chinese Sociale Krediet Systeem model.

Einde vrijheid, maar we hebben nog èèn ijzer in het vuur.

kraak de krantenkoppen

Uitgerekend de meest verguisde president aller tijden Donald J. Trump heeft in de VS in 2016 het plan bekend gemaakt de Deep State te gaan verslaan. Dat ging aanvankelijk voortvarend maar het plan werd het hardste tegengewerkt door de mensen die daar het meeste voordeel van zouden hebben. De wereldbevolking.

Op dit moment vindt de grootste vernuftige militaire operatie van onze tijd plaats. De naam Q anon.

Het doel, het wereldwijde Satanisch netwerk van de Deep State ten gronde te richten en de schuldigen te veroordelen. Dit vereist echter een wakker bevolking die in opstand komen en maatregelen eisen.

Het moge duidelijk zijn met de vrijheid beperkende maatregelen en de toenemende censuur dat dit niet snel genoeg kan gaan.

Henk Q

Ik ben dus op zoek naar medestanders die zich willen verdiepen in deze materie om vanaf dag #1 de verworven kennis te gaan delen.

Iedereen op zijn of haar niveau om daarmee alle voor hen gelijkgestemde doelgroepen te kunnen bereiken.

Falen is onmogelijk bij je aanpak, het doel is jouw en mijn vrijheid en je kan elke dag terugkomen op je verhaal met nieuwe feiten.

Niet iedereen hoeft een activist te zijn / worden maar iedereen moet weten wat er speelt en zijn / haar stem laten gelden / horen.

Met stilzwijgen hou je immers de misdaad in stand !!

Enkele honderden miljoenen zijn als ‘Anon” actief het “Q” plan uit te dragen, sommigen anoniem anderen open met niets aan de verbeelding overlatende inzet. Create a Better World

Over mij: Twintig jaar actief als blogger, een reis die begon over gezondheid. Ongekende paden werden bewandeld als Independent Rep voor een Lab. uit Houston Tx die intracellulaire vitamine analyses verzorgden (SpectraCell) die mij een kijkje gunde in de medische wereld. Een medische wereld die juist … met medicijnen bezig zijn in plaats van vitamine, mineralen en, … genezen. Verschillende lezingen gegeven met dokters in het publiek, een eBoek geschreven, protestliedje geschreven en ingezongen met professionele muzikanten in een top studio toen duidelijk werd dat gezondheid en politiek tezamen in een enkel bed slapen. Meer als honderd interviews met mensen uit binnen en buitenland, artsen, boekenschrijvers, activisten in de wekelijkse radio uitzendingen / podcasts van Gezondheidsradio. (sinds 2008)

Naar mate er meer en meer duidelijk werd, de eindjes aan elkaar geknoopt konden worden en er meer zicht kwam op de puzzel werd dat programma omgedoopt naar dotcom.radio.

Dit vond ik op internet:

 • 1. Gezondheid (95%)
 • 2. Geluk (93%)
 • 3. Financiële zekerheid (89%)
 • 4. Onafhankelijkheid (88%)
 • 5. Familie (87%)
 • 6. Het kunnen behouden van de huidige levensstandaard (85%)
 • 7. Het hebben van een liefdesrelatie (81%)
 • 8. Een baan/werk hebben (77%)
 • 9. Hoogte van het inkomen (76%)
 • 10. De ideale baan hebben (71%)

Bron: BNP Paribas 

Mijn nummer #1 gezondheid daar ben ik voor naar Frankrijk geëmigreerd een permacultuur tuin voor optimale gezondheid.

Maar mijn absolute #2 is ongeconditioneerde VRIJHEID die met stip op die plaats staat bij mij. Is dat nu we het dreigen te verliezen -de vrijheid- ook niet jouw nummer #2 ?

 • Vrijheid, dat zou al een reden reden kunnen zijn om in actie te komen.
 • De verdere ontdekkingen van zware misdaden door -respectabel geachte mensen- gaan je zo kwaad maken dat je net als ik geen motivatie meer nodig hebt om te doen wat nodig is.

Je eigen hachje redden en van diegene die je dierbaar zijn.

mind parachute


Elke week dotcom.radio

Over mij – oude versie