Over mij: Henk Mutsaers


Chapeau, ….

…. goed dat je even deze pagina bezoekt, dat zou iedereen moeten doen op elke site. Even kijken met wie te te maken hebt, of je een klik hebt met die persoon. Uitzoeken of het betrouwbaar is. Heb je een vraag, laat het weten en / of we beantwoorden je vraag op dotcom.radio op zondag. eMail

Sommigen zouden mij een activist noemen. Maar alles wat ik wil is in een betere, gezondere, schone. rechtvaardige en vredige wereld leven. Zou dan in feite niet iedereen activist moeten zijn in de huidige wereld? 

Status update
Twitter account niet zichtbaar op tijdlijn van anderen
– Geblokkeerd sinds mijn protestlied uit 2011 Hope Comes In The Dark
YouTube kanaal beperkte vertoningen en gestopt met dotcom.radio posten in 2017 na claims over de auteursrechten -elke week opnieuw- van Hope Comes In The Dark, mijn eigen liedje
Facebook: verlaten eind 2014 na het bespeuren van veel spionagerobot verkeer
Mastodon: De decentrale censuur vrije sociale media, geblokkeerd na nog geen half jaar
Google: Henk Mutsaers toont op naam in de top 3 sinds 2009 “Kwakzalver” na slechts een jaartje gezondheidsradio. De podcast stond top 10 in Nederland indertijd. Hoe kan het dat dit artikel al 11 jaar in de top 3 staat?

Let op: Mijn interne WordPress statistieken geven bij het aantal bezoekers van de diverse robots die de nieuwe en oude pagina’s in beeld brengen voor de zoekmachines 100 % meer verkeer weer dan de actuele bezoekers. Mijn conclusie, “Er wordt van elke bezoeker en elk bezoek een gedachtenprofiel aangemaakt. Je wordt dus ten alle tijden bespioneerd. Stasi 2.0”

Gezondheid is en blijft op deze website mijn passie

Donor kun je alleen maar zijn door organen uit het nog levende lichaam te verwijderen en terecht stelt Jon Rappoport: Onderzoek naar medicijnen, ziektes en vaccinaties: Zelfs wanneer weefselmonsters uit het lichaam worden genomen, op de juiste manier worden gescheiden door middel van een centrifuge en vervolgens worden waargenomen onder een elektronenmicroscoop, door de meest competente en eerlijke onderzoekers, krijg je nog steeds dode beelden van dode deeltjes. Het lichaam is een levend orgaan dat veel slimmer is dan onderzoekers in een lab.

logo gedachtenvoerAl sinds 1999 ben ik actief op internet met o.a. www.uitdaging.net een website die meer als 4,4 miljoen bezoekers trok in de periode 2004 tot 2016. Sinds de invoering van de Codex Alimentarius mag ik echter geen links meer maken naar andere voeding gerelateerde websites vanwege de inhoud op die websites. Op deze website probeer ik niet in het vaarwater te komen van de Codex Alimantarius.

We zijn dus begonnen ……

…. om een nieuwe website ernaast te bouwen in 2012 met een breder spectrum aan nieuws. Net als met de Codex kijken we goed naar de ontwikkelingen die er gaande zijn. Zo zijn ook de traditionele oude media in moeilijkheden. Minder lezers en toenemende kosten. Ierse kranten zijn begonnen met facturen te sturen naar websites (2012) die naar artikels op hun site linken. Zelfs wanneer enkel de link wordt vermeld, zonder dat er sprake is van overname van welke tekst dan ook, kan de website in kwestie zich voortaan een factuur van 300 oplopend tot 1350 euro verwachten. De oude media voeren letterlijk een doodsstrijd nu hun inkomen [en geloofwaardigheid] teruglopen. Meerdere landen willen het initiatief van Ierland volgen. Worden de kranten nu ‘eigenaar’ van het internet nadat ze zich er jarenlang van gedistantieerd hadden? De hyperlink brengt een website bezoekers die voor de kranten ook de mogelijkheid geven zich te profileren met advertenties of … zijn het voornamelijk links naar artikelen die de oude media verder in diskrediet brengen? Sinds eind 2016 is daar de Fake News – Nep Nieuws campagne bijgekomen, recentelijk tijdens de Trump speech is dit echter als een boemerang afgevuurd op CNN.

bezoekersOp de naast staande afbeelding zie je waar de bezoekers op deze website vandaan komen. Duidelijk is dat de alternatieve media in zijn totaliteit het moeilijk hebben zo niet onmogelijk om nieuwe bezoekers te gaan trekken. De reden is de totale boycot in de sociale media. Daar onze artikelen delen heeft totaal geen nut meer. Iemand een mail sturen met een bericht / titel via hotmail, gmail, etc is ook zinloos geworden. Je mail wordt op key woorden geselecteerd en niet verzonden aan de geadresseerden. Zelf al verschillende malen ondervonden dat mensen mij vroegen of ik hun mail ontvangen had. Ook de zoekmachines als Google leveren duidelijk minder resultaat dankzij hun effectieve censuur. De #1 bron zijn websites als HoeZitHetNuEcht en andere RSS feed verzamel websites. Een RSS feed verzamel programma is het beste alternatief, … en natuurlijk de mond tot mond reclame van onze lezers, daarvoor bedankt. Chapeau !!


Copyright: Al mijn artikelen zijn vrij te gebruiken, gaarne met bronvermelding en een link naar het originele artikel.


Bezoekers, alleen jij blijft nog over

Hoe zou ik aan nieuwe bezoekers kunnen komen als Jij er niet was ?

 

In December  en Januari zijn altijd de beste maanden qua bezoekers aantallen, 2012 waren er dat 50.000 per maand, … nu met alle censuur en veel meer inspanning mogen we blij zijn met 30.000 p.m. bezoekers in die maanden.

Over mij dus, …

Even voorstellen, Henk Mutsaers geboren op 13 mei 1952. Opgegroeid in een ondernemersgezin en voornamelijk werkzaam geweest in de woninginrichting en afdeling logistiek op de Amercentrale (PNEM / EPZ / Essent). In mijn privé leven ben ik al sinds 1970 actief als deejay in verschillende discotheken, met mijn eigen drive in show en bij twee locale omroepen (SLOG ~ Afm). Verder zing ik ook een beetje met als hoogtepunt 4 weekjes tipparade in 2000. Sinds twintig jaar heb ik ook diverse evenementen gepresenteerd waarvan het Internationale Cajun & Zydeco Festival nog steeds het leukste is om te doen. Auto en motorsport zijn een andere interesse waarbij ik 6 jaar lang voor enkele locale kranten heb geschreven en voor verschillenden wegrace teams heb gefilmd in het NK, EK en WK.

In 1999 werd mijn wereld op zijn kop gezet omdat de ‘vaste’ baan voor het leven in de elektriciteitssector niet zo ‘vast’ bleek als gedacht. In het bedrijf werden mensen herplaatst op andere functies, outsourcing, vervroegt pensioen (minder geld) en de werksfeer was pet! In tegenstelling tot de meerderheid van mijn collega’s die elke dag met tegenzin naar het werk bleven gaan heb ik zelf ontslag genomen en werk nu als ZZPe (o.a. koeriersdiensten). (Pensioen sinds 2018 / parttime werk want een volledig pensioen gaat pas in mei 2022)

In 1999 heb ik mij aangesloten bij een netwerkmarketing bedrijf en hoewel ik persoonlijk een grote omzet heb gerealiseerd en de organisatie een veelvoud hiervan bleek dit nog geen garantie om een solide inkomen te realiseren. Gezondheidsproducten gebruik ik dagelijks als aanvulling op een steeds gezonder wordende voeding. (biologische volkstuin)

In 2003 ben ik een contact aangegaan met het Amerikaanse laboratorium SpectraCell die intracellulaire vitamine analyses uitvoeren. Zeg maar een test die inzichtelijk maakt wat je moet doen om je ‘brandstof’ inname te optimaliseren zodat je niet ziek wordt. Ik was er na drie jaar wel achter dat bij het actief benaderen van dokters, zij veel weten over ziektes maar totaal nog niet actief werken aan gezondheid preventie!!! (de uitzonderingen daargelaten) Hier ben ik echter mee gestopt in 2007 wegens het steeds moeilijker worden met alle regels om de bloedsamples tijdig in het lab te krijgen in Houston Texas. Bovendien heb ik testen ontdekt die veel meer vertellen dan alleen je vitamine en mineralen status zoals de NES scan methode een energetische scan. Sinds 2004 ben ik meer wereldnieuws gaan volgen en schrijf daar ook over, de vraag is:

Heb jij ook al ontdekt wat ik weet? De gezondheid artikelen heb ik samengevat in mijn gratis eBoek: Zoektocht naar Gezondheid


Deze website is opgebouwd via Open-source intelligence (OSINT), [zie voorbeeld] openbaar te verwerven informatie via publiekelijke bronnen zoals radio / tv / websites / wetenschappelijke publicaties / boeken / magazines / YouTube etc.

Het is belangrijk bij het vergaren van informatie ten alle tijden bronnen te raadplegen en je eigen mening te vormen. Ga nooit op iemand zijn of haar mening af (inclusief die van mij) en let bij de bron ook op wie belanghebbend zijn. Met andere woorden, bij wie staat de persoon op de loonlijst? (Uit wie zijn naam wordt er gesproken)

Een beslissing neem je ALTIJD zelf en is voor je EIGEN verantwoordelijkheid

Of het nu om een behandeling gaat bij je eigen dokter of specialist of zaken die je leest op deze of andere websites. Elke mening of advies dient ter informatie, tot uitbreiding van je eigen kennis zodat je gebaseerd hierop een afgewogen beslissing kan nemen. Vraag dus nooit; “Wat moet ik doen”, maar, “Waar kan ik meer informatie vinden om een afgewogen beslissing te kunnen nemen”. Leg ook een beslissing niet in de handen van een dokter. De feiten & cijfers wijzen uit dat deze beslissing je duur te staan kan komen. Een goede arts kan daartegen ook je leven redden. Zorg dus dat je precies weet uit welk hout iemand gesneden is voor je zijn of haar advies ter harte neemt. Stel vragen, lastige vragen, alsof de arts bij wijze van spreken bij je persoonlijk op sollicitatiegesprek komt! Neem ook nooit advies aan van iemand die er niet gezond uitziet!

NOOT: Enkele keren per jaar ontvang ik een mail van iemand die een -storende- spelfout heeft gevonden in een artikel / vertaling. Sinds 2014 neem ik niet meer de moeite om mijn artikelen / vertalingen te laten controleren op spelfouten vanwege tijdgebrek / urgentie en … omdat bijbehorende video’s soms al binnen 24 uur of een week gecensureerd worden. Ze zijn dan eenvoudigweg geblokkeerd.

Veel -storender- vindt ik het dat na zovele jaren van voorlichting door deze en andere websites er nog steeds dagelijks mensen dood gaan en ernstige ziektes en gebreken hebben door zulke eenvoudige zaken als gifstapeling (inclusief medicijnen) ondervoeding door ernstige vitamine en mineralen gebrek en onbalans (pH waarden / Omega 3 / 6). Zou het niet eens tijd worden dat deze taalpuristen zich zinvol bezig gaan houden aan voorlichting en kijken of ze het zelf nu wel zo goed doen met hun gezondheid. Ik heb ondank al mijn inspanningen ook nog nooit een perfecte energetische test kunnen tonen.

Heb je een vraag dan ben je altijd welkom, vergeet echter niet om eerst even website te doorzoeken. 

Reacties plaatsen bij de artikelen kan nu niet rechtstreeks meer maar heb je een waardevolle bijdrage op een artikel dan is deze natuurlijk altijd welkom via de contact pagina.

Een veel gestelde vraag: Wat eet jij en gebruik je voor verzorgingsproducten?

Mijn Persoonlijke Aanbevelingen

 Soms, … krijgen artikelen even niet de aandacht die ik er zelf van verwacht had. Omdat er even ander belangrijk nieuws was. … omdat het gepubliceerd was op zaterdag! … omdat er meerdere artikelen geplaatst waren en Lees verder …


Noot: Sinds eind 2017 staat dotcom.radio en vele artikelen op deze site in het kader van de politiek en het Q anon fenomeen. Politiek en gezondheid zijn immers onafscheidelijk met elkaar verbonden. Die politiek is veelal ronduit misdadig te noemen en hebben weinig of niets gemeen met iets wat men democratie pleegt te noemen. Lees daarom vooral wat ik over Q heb geleerd de afgelopen jaren, je vindt het in het categorie overzicht, bij elkaar opgeteld zijn dit tevens de meest gelezen artikelen op gedachtenvoer.


Some would call me an activist. But all I want to is living in a better, healthier, clean and above all a peaceful world. In fact, shouldn’t everyone be an activist in the current world?


— Henk Mutsaers |Ik, gekend als Hendrik Leonardus, als vrij en soeverein mens volgens mijn geboorterecht

© HENDRIK LEONARDUS MUTSAERS
en/of elke afgeleide daarvan, waarbij alle rechten voorbehouden worden.

2008; River Zydeco Band
feat Henk Mutsaers: Here’s to your health

It’s a protest song about the Codex Alimentarius (food rules) which is the biggest threat of natural health all over the world.
Download the song here / gratis download

2011; River Zydeco Band feat Henk Mutsaers: Hope Comes In The Dark

A new protest song about the economic situation in the world and, the NWO, HAARP, Chemtrails, GMO foods and much more. Information at:
http://www.hope-comes-in-the-dark.com | Free download the song here

Als er een artikel is dat mij bijzonder bezighoud, …
Zorg dat je alles weet voordat je kanker krijgt, …
… en met deze ‘wetenschap’ jij je nooit geen zorgen meer hoeft te maken !!
gedachtenvoer 200