Nep – Fake Nieuws. Wie maken dat?

Jon Rappoport, reporter / schrijver starte in 2001 een website met de alles zeggende naam: No More Fake News [Geen Nep Nieuws Meer]. Tot die conclusie was Jon gekomen met de publicatie van zijn boek AIDS.INC. De ziekte die door diverse oorzaken het immuunsysteem deed falen maar zeker geen virus was wat de media beweerden.

No More Fake News

wie zijn de echte nep nieuws vertolkers

Na de publicatie van dit boek kreeg Jon van collega reporters de opmerking dat hij een lijn had overschreden, hij zou nooit meer aan de bak kunnen komen in de traditionele media. Maar, … dat was ook zeker niet het plan van Jon. Hij behoorde tot de eerste lichting journalisten die de Main Stream Media de rug toekeerden en de typemachine inruilden voor een keyboard, muis en een domein naam. NoMoreFakeNews.com

Inmiddels bijna 16 jaar verder wemelt het internet van de vloggers, bloggers en burger journalisten die op zoek gaan naar “de waarheid”. Vallen en opstaan, fouten maken maar toch al met al een eerlijker beeld weten te schetsen van wat er nu werkelijk gebeurd in deze wereld.

Intussen gaan de oude media verder met liegen en bedriegen zoals, …

* Met het Global Warming sprookje waar 31.478 wetenschappers al aangegeven hebben deze leugen niet te ondersteunen. In 1998 is er namelijk een afkoeling cyclus van start gegaan met dalende temperaturen. Het sprookje zal en moet echter staande gehouden worden van de opwarming van de aarde want, het brengt nieuwe machtsmiddelen met zich mee en nieuwe belastingen. Nep nieuws dus!

* Zo was er ook het neerschieten van de MH17 om de verhoudingen met Rusland op scherp te zetten. De MH17 werd dus neergeschoten met een Buk raket zo kwam uit het rapport. Maar we hebben met z’n allen toch de ronde kogelgaten gezien aan beide zijden van de cockpit en de schampschot sporen op de vleugeltip. Dat is onmogelijk te verklaren bij een buk raket aanval. Daarom wordt het gewoon dood gezwegen, een ander gevalletje Nep Nieuws.

* Als sinds 1954 worden er Chemtrail experimenten uitgevoerd, in Engeland liep het dat jaar uit de hand toen 54 burgers verdronken bij zo’n experiment. Het rapport: Owning the weather by 2025 laat niks aan duidelijkheid te wensen over. Geo engineering is de mooie naam voor Chemtrails. Gif sproeien vanuit vliegtuigen, zwaar vergif en de media spreken over sluier bewolking en samenzweringstheorieën. De waarheid verhullen en verdraaien is eveneens Nep Nieuws. | zie artikelen overzicht |

* De BP ramp met de Deepwater Horizon was geen ramp maar ernstige nalatigheden, bewust of onbewust. (Ik heb goede reden om aan te nemen dat dit bewust was gedaan) De blowout preventer was stuk en de accu was leeg. De getuigenverklaring kreeg ik van mensen die toevallig bij mij thuis waren in 2010, slechts twee weken na de ramp. En als een eenvoudige burgerjournalist dit te weten kan komen duizenden kilometers verderop dan moet de profs dit ook weten. Maar die reporters zwegen, ook over het zware gif dat de zee daar voor jaren heeft vergiftigd. De milieu werkers waren allemaal gedoemd om te sterven. En dat was al bekend van eerdere opruimacties. Wederom een gevalletje Nep Nieuws met een zwart randje. | artikelen overzicht |

* En dan een van de grootse Nep Nieuws shows van de laatste decennia. 9/11. Twee wolkenkrabbers storten met de snelheid van een vrije val in elkaar. Onmogelijk zeggen duizenden architecten. Een geheim wapen zegt Judy Woods. Allerlei getuigen komen op mysterieuze wijze om het leven en de bewijslast wordt gelijk opgeruimd zonder verder onderzoek mogelijk te maken. 19 slecht getrainde terroristen aangestuurd door een man met een baard die leeft in een grot weten de meest geavanceerde luchtmacht van de wereld te omzeilen. Een valse vlag operatie eerste klas met een script dat aan alle kanten rammelt waarbij de media gewoon voor gek staan als gebouw 7 nog overeind staat terwijl de media het Nep Nieuws al brengen dat gebouw 7 zojuist ingestort is. Nep Nieuws met een hele dikke zwarte rouwrand. | artikelen overzicht |

* En dan zijn er nog wat “kleine” zaken als medicijnen waar gesponsorde fake onderzoeken de goedkeuring bewerkstelligen waarbij de patiënten als ware proefkonijnen bij de duizenden sterven in elk land. De chemotherapie die menselijk leven vernietigen aan de lopende band, de vaccinaties die eveneens een spoor van vernieling laten zien. Allemaal goedgepraat door diezelfde gerespecteerde media. Dat farmaceuten elk jaar vele miljarden aan boetes krijgen laat geen verband zien … klaarblijkelijk. We kunnen vaststellen dat er werkelijk bloed kleeft aan de handen van de Nep journalistiek.

* En dan is er nog Europa met hun illegalen piramide munteenheid, de Euro. Daar-om-heen werd met de algemene goedkeuring van de pers een ware dictatuur opgebouwd de afgelopen decennia. De media in de rol van brave marionette poppen, dansend aan de lijntjes met zwakke nekspieren te knikkebollen, Ja, Ja, Ja. Nep journalistiek ten voeten uit.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan met zaken aankaarten die het daglicht niet kunnen velen. Maar, … na het debacle van de Amerikaanse verkiezingen en de eerdere zeperd van de Brexit is het bij de MSM toch doorgedrongen dat al die alternatieve media bij elkaar, … al die vloggers, bloggers en burgerjournalisten toch een grote invloed aan het uitoefenen zijn.

Dat moet dus veranderen

Die alternatievelingen worden beschuldigd van het brengen van NEP Nieuws

De Pot Verwijt De Ketel Dat Die Zwart Ziet

Clif High zag in zijn meta data rapporten al dat Google zijn eerste aanpassing gemaakt had om de zoekresultaten te manipuleren ten nadelen van de alternatieve media op 9 November en op 4 December opnieuw. Langzaam maar zeker zullen deze website moeilijker te vinden zijn in de zoekresultaten. Ook Facebook en Twitter treffen maatregelen en Microsoft heeft samenwerking gezocht met deze twee om de software te gaan aanpassen.

Wij, … de alternatieve media hebben echter een leger van miljoenen mensen die de weg naar het alternatieve nieuws ontdekt hebben en met vereende kracht mond tot mond reclame maken. Dat kunnen we vaststellen als er weer eens media aandacht ontstaat na een valse vlag, vaccinatie nieuws, etc, etc. Dan zien we de tellers omhoog vliegen als meer en meer mensen op zoek gaan naar onafhankelijke informatie. Bij mensen die ook maar afhankelijk zijn van voornamelijk de internet aansluiting maar zich steeds de vraagstellen; Wie, Wat, Waar, Wanneer en Waarom. Maar ehh, was dat niet de beroep ethiek van elke journalist, … was.

— Henk Mutsaers [ statistieken gedachtenvoer.nl ]

stats gedachtenvoer
Veel mensen denken vele verschillende media te kunnen raadplegen voor het nieuws. In Amerika waren er vele jaren geleden 88 persagentschappen, NU zijn er dat maar slechts 6 meer! En deze 6 persagentschappen krijgen hun nieuws van deze twee wereldspelers: Reuters en Associated Press [AP]. En hoe al die kranten en magazines, radiozender, TV zenders beheerd worden binnen de media priamide zie je voor Nederland in dit artikel: Wie bezitten de media in Nederland | Media holdings VS