Media, .. het dieptepunt


17-11-2020

Oud nieuws voor de mensen die net onder de steen gekropen zijn, …

Momenteel zijn de MEDIA zo diep gezakt in hun oorlogzuchtige opruiende berichten dat ze voor mij gezakt zijn in de schaal van -10 tot +10 naar een absoluut dieptepunt. Lager kan niet !!. Waren het vier jaar geleden de oorlogstrommels die geroerd werden over de Oekraïne, verleden en dit jaar over Noord Korea, nu is het weer Syrie  en natuurlijk de aloude vijand Rusland. Er moet en zal een derde wereldoorlog komen. Maar dat gaat beslist niet gebeuren als het aan zowel Poetin als Trump ligt. Dat moge duidelijk zijn uit de communicaties van Q Anon. Maar ben jij je van deze en andere zaken wel bewust?

Het media cijfer van 2018

De afgelopen 15 jaar werd ik mij bewust van het belang van een goed pH balans in het lichaam, zoals iedere bezitter van een aquarium dit weet en ook elke landbouwer. In al die jaren heb ik de media nog nooit kunnen betrappen er ook maar een enkel artikel aan te wijden. Dit terwijl het essentieel is voor je gezondheid. Verzwijgen van belangrijke informatie beschouw ik ook als een misdaad.

Nog meer verzwijgen doen de farmaceutische hoernalisten over de gevaren van medicijnen, vaccinaties en chemotherapie, ook hier weer het cijfer min tien !! Het aantal doden overtreft dat van alle oorlogen bij elkaar opgeteld. Misdadig !!

Chemtrails, het enige wat ik vernomen heb is dat ze niet bestaan, een complot theorie dus in de ogen van de heren en dames reporters. Opnieuw min tien !!

Global warming, de agenda die men moet volgen is uitgestippeld, wie afwijkt zoals de Franse TV–weerman Philippe Verdier en diens boek: ‘Climat investigation’, kreeg ontslag kreeg door zijn afwijkende mening. Het wetenschappelijk bewijs komt van 2 procent van de gesponsorde wetenschappers, zoek maar eens verder op het wereld wijde web. http://www. ……

Ons geldsysteem is niet meer als een illegaal piramide systeem, eerlijke voorlichting? Ben je gek, op YouTube leer je hier veel meer over.

Sinds 2010 ga ik kranten-loos door het leven. Nog nooit zoveel geleerd ….. na die tijd.

Bewustzijn is als het ware een soort vertaling programma dat alle indrukken, berichten, nieuws, geruchten, reclames en (dikke) leugens vertaalt naar de ervaringen die je al opgeslagen hebt op je eigen harde schijf (je geheugen). Dat bewustzijn is gekoppeld aan je bewustwording omdat je dagelijks bijleert. Hoe bewuster je bent des te meer komt de bewustwording in een soort van stroomversnelling. Steeds meer ga je op onderzoek uit om alle zaken aan elkaar te verbinden, hetgeen in het Engels zo treffend “connecting the dots” genoemd wordt.

Als je die betere wereld wilt creëren kun je heel eenvoudig bij jezelf beginnen door vriendelijk en behulpzaam te zijn waar mogelijk. De afgelopen jaren heb ik er een gewoonte van gemaakt bij het weggaan altijd te zeggen; “Tot ziens [houdoe] en maak er een leuke dag van”. Vrijwel altijd krijg ik dezelfde positieve opmerking retour wat weer een deur opent voor een eventuele volgende ontmoeting.

Creëer je ook geen betere wereld door je voeding zelf te gaan verbouwen [voor een deel] zodat je tenminste gezonde biologisch voeding eet en minder aan de vervuiling bijdraagt? In het hoogseizoen heb je bovendien altijd wel wat extra zodat je ook iets kunt delen.

Help je ook niet bij het creëren van een betere wereld door actief kennis te delen met anderen op je werk, thuis, familie, relaties en de sociale media niet te vergeten? Ondanks alle communicatiemiddelen is onafhankelijke informatie een groot goed.

Terug naar onze “betrouwbare” media; ” Nederlanders maken zich minder zorgen over nepnieuws dan inwoners van vergelijkbare landen. Het vertrouwen in de media is flink toegenomen afgelopen jaar melde men op het journaal. Dat blijkt uit onderzoek van het Reuters Institute for the Study of Journalism. en … 59 procent van de Nederlanders vertrouwt de media” Een onderzoek van Reuters, dat klinkt voor mij als “wij van WC-Eend”. Nep Nieuws met een zwart randje. We moeten wat gaan zeggen want de rouwkaartjes zijn al gedrukt!

— Henk Mutsaers

Update 08-12-2019 Televisie cijfers VS 326 miljoen inwoners

Primetime Viewers

  • Fox News: 2.2 million
  • MSNBC: 1.3 million
  • CNN: 643,000

Update 17-07-2018: Voor mijn ogen ontvouwde zich weer een min tien media toneel spel waarvan ik tevoren al had ingeschat dat het zou gaan gebeuren. Kost wat kost moest de ontmoeting met Trump en Putin in een kwaad daglicht gesteld worden want stel voor dat er een eerste schrede gezet zou worden naar vrede. Hoe moet de Deep State dan nog angst gaan zaaien nu ook deze mogelijkheid is dicht gespijkerd na Noord Korea. Wat blijft er nog over voor de Deep State, een nieuwe enge ziekte die de gehele wereld zal treffen? Dat is nu ook al eental malen gepoogd en steeds weer mislukt. Hiep hiep hoera voor de maffia media. Nog even en ze zullen in het stof moeten bijten, uitgekotst door het lees, luister en kijk publiek.


Update 13-08-2018: Meer dan 100 kranten spannen samen tegen de afkeuring van “Trumps vuile oorlog tegen de vrije pers”, dat kopte Zero Hedge vandaag. “We stellen voor om op 16 augustus een redactioneel artikel te publiceren over de gevaren van de aanval van de overheid op de pers en anderen te vragen om hun eigen artikelen op dezelfde datum te publiceren,” zei The Globe in zijn pitch tegen collega-media. Vanaf vandaag meldt CNN dat Marjorie Pritchard, de afgevaardigde editor voor redactionele artikelen van de Globe, zegt: “we hebben meer dan 100 publicaties ondertekend en ik verwacht dat dit aantal de komende dagen zal groeien.”


Update 03-10-2018: Marc Rutte heeft bewezen de rebellen financieel gesteund met oorlogsdaden tegen het legitieme bewind in Syrie en komt daar mee weg zonder dat zijn kabinet ten val komt, de media … ze stonden erbij en keken erna. -10 lager gaan we niet !!


Update 26-10-2018: Vrijwel dagelijks zie ik zaken in de media die mij mijn hoofd doen schudden. Zaken als de inmiddels drie “vluchtelingen” karavaan die via Mexico onderweg zijn naar de Amerikaanse grens met als ultieme doel Trump in een kwaad daglicht te zetten voor de Midterm verkiezingen. Ik als burger journalist heb de YouTube video’s gezien dat mensen hele stukken vervoerd worden op vrachtwagens. Ik heb ook de video gezien dat iedereen nieuwe schoenen aan had gekregen, en … dat ze stuk voor stuk geld kregen uitgereikt. Vast gelegd op video. En de media, … die verzwijgen deze zaken en de financiering hiervan, … onderzoek. Ho maar noppes nada. WAT EEN NEP NIEUWS MEDIA !!

De bommen gericht aan Soros, aan de democraten, Clinton, Obama en de rest van deze CRIMINELEN, … het is een doorgestoken kaart die ik al zag vanaf het allereerste moment. Het blijken nu nep bommen te zijn die niet eens af kunnen gaan. Dat wisten die FBI mannen dus ook al na ruim een minuut. Maar het media circus ging gewoon door. Er moest nog een greintje sympathie gecreëerd worden voor de democraten die immers dik dreigen te verliezen. Opnieuw een dikke min tien voor de fake nieuws media


leesbewust startpagina

26-03-2019: De Media bieden nu: Excuses aan president Trump
We hebben slecht werk verricht door het opsporen van lekken van valse informatie. We hebben redelijkerwijs de motieven van anonieme bronnen en degenen die beweren geheime, speciale bewijzen van Trump’s ‘verraad’ te hebben, niet gewogen.

Als zodanig hebben we een enorme hoeveelheid valse informatie gerapporteerd, altijd ten nadele van Trump.

De Deep State is niet blij met de maatregelen van Trump aangaande hun “vrije meningsuiting” linkse politieke voorkeuren en censuur van andersdenkenden
Zie linksonder 666
23-04-2019
De Fake News Media in de allerhoogste versnelling Trump Bashing
24-07-2019 … het einde van de media zoals wij ze kennen, …
31-07-2019 een nieuw dieptepunt in YouTube censuur
15-01-2020 Zelfs T shirt reclame wordt nu verbannen met reclame voor ….
07-10-2020

02-11-2020 vandaag verklaarde CNN Jo Biden tot de nieuwe president van Amerika, voorbij gaande aan de duidelijke aanklacht van fraude wat tot onderzoek en rechtszaken zal gaan leiden, er is dus een valse aankondiging gedaan. Hiermee staan de media met een zaak in het graf. Maandag beginnen de rechtszaken.