Eigen-Wijsheid-Expert-pagina

Save as PDF 

Heeft een ‘Expert’ een diploma nodig ?

Expert: Bedreven – Deskundige persoon – Persoon met ervaring – Iemand met veel verstand van – Ingewijde – Kenner – Kennis van zaken heeft. Beroepsmatig verworven kennis.

Bij sommige beroepen vereist de opbouw van die kennis dat je daar een beroep voor leert, een studie volgt. Maar als je die kennis niet omzet in praktijk ervaring, … wat is dan zo’n diploma eigenlijk waard [?]

Hier komt nog zo’n mooi woord: “Eigenwijs”, veelal in de negatieve zin van het woord gebruikt zoals; “Nooit goede raad van een ander willen aannemen”. Maar ‘Eigenwijs’ kan ook in de vorm van eigen- wijsheid als zelf verworven kennis. 

Dé Eigen-Wijze-Experise pagina!!


MENTAAL —> meer artikelen op onderwerp —>

Hoe krijg jij je leven weer op de rit?
Slecht nieuws, hoe moet het nu verder? Hoe doe je een ‘slecht nieuws gesprek’, met iemand die je niet kent en je niet de mogelijkheid hebt om dit èèn op èèn te doen maar toch weer op weg zou willen / kunnen helpen?
Preppen: Mentaal & Spiritueel
Ben jij mentaal en spiritueel wel voorbereid op de komende uitdagingen die je voor de voeten geworpen gaat krijgen. Hoeveel dagen kan jij mentaal overleven als je met niemand meer kan spreken, niemand meer kan vragen; “Hoe kan ik dat doen, of wat denk jij hiervan?” 
Controleer je Emoties, als je staande wil blijven in de huidige wereld & komende onthullingen
Kennis geeft macht maar in hoeverre sta ik open voor het nieuws, ik bedoel het echte nieuws. Hier zijn de vijf fasen van bewustwording

GEZONDHEID —> meer artikelen op onderwerp —>

eBoek Zoektocht naar gezondheid
Sinds eind 2011 is “Zoektocht naar Gezondheid” als eBoek gratis te downloaden. Regelmatig krijg ik positieve reacties van mensen die antwoorden vonden op hun vragen.
Boek: “De waarheid over kanker”
“Als het aan de traditionele media ligt blijft het genezen van kanker een van de best bewaarde geheimen in de wereld. Mensen kunnen het niet bevatten hoe simpel het is en waarom de dokter dat niet toepast “als dat zo zou zijn”? 
Maak vitamine en mineralen gebrek bespreekbaar, … voordat het noodlot toeslaat!
Belangrijk om te weten is dat je lichaam wel in staat moet zijn om als — eerste verdediging — zelf aan de slag te gaan om de klachten te verhelpen.
SpectraCell persoonlijke Vit. Min. analyse
– SpectraCell laboratorium stelde bij een test onder 89.000 mensen vast dat 99,5% een mineralengebrek had en 75% vitaminegebrek.
Uitputting landbouwgronden!
Het betekent in feite dat er in de supermarkt geen enkele voedingsproduct te vinden is die je lichaam 100 PROCENT kan voeden en gezond houden.
Boek: the China Study
De meest uitgebreide studie ooit gedaan naar het ontstaan en de preventie van kanker, hart & vaatziekten, diabetes en vele andere ziektes en gebreken. 
Stel dat je een gezondheid-brandstof-meter kon raadplegen? DAT KAN ! Het kunnen tonen van gebreken die tot ziektes -gaan leiden- als je -nu- niets doet {?} Dat is de meest krachtige motivatie om je gezondheid in je eigen handen te nemen. Voordat de dokter in beeld komt, …Dr Patrick Kingsly: Kanker, “Ik heb nog geen enkele patiënt verloren” Alle ziektes inclusief kanker zijn het resultaat van een immuunsysteem dat niet goed functioneert. Alle ziektes kunnen overwonnen worden als eenmaal de oorzaak van het foutief functioneren van het immuunsysteem gevonden en gecorrigeerd is.
NOS-journaal: Geen onnodige behandelingen meer in ziekenhuis. Omdat…?
… de westerse geneeskunde — dus niet — gebaseerd is op dubbelblinde wetenschappelijke studies als men de uitkomst niet weet van 50 % van alle behandelingen — nog steeds niet —! 

VACCINATIE | HéT VAXPERIMENT —> meer artikelen op onderwerp —>

Levend virus bestaat niet
Vandaag gaan we in deze korte extra aflevering van dotcom.radio terug naar 6 september 2009 naar een aflevering van de gezondheidsradio podcast waarin ik met Mike Donkers bespreek dat een levend besmettelijk virus eigenlijk helemaal niet bestaat. | De besmettingsmythe (pdf)
Dé Grote Reset na Corona: de glazen bol, of ‘n geschiedenisboek? -Rockefeller Files- De plannen van de Deep State zijn altijd al ergens gepubliceerd, al gerepeteerd bij een valse vlag aanslag of verwerkt in een Hollywood productie. Het is een deel van hun code, laat weten wat je doet, veiligheidsriemen vast, Let’s Go !
Spike eiwitten het gevaar bij de “C” injecties
Dr. Sherry Tenpenny is een naam die ik nu al maanden volg en voor mij de bron van eersterangs informatie is, deze video is nu door WeesDeWeerstand.nl Nederlands ondertiteld. Voor de reeds gevaccineerden is dit echter de mosterd na de maaltijd
De weg langs de afgrond van de Matrix
De Matrix waarin je blij bent op het ene moment, angstig het andere moment, waar je eenzaam bent in gezelschap, nooit het gevoel hebt in controle te zijn, je emoties heen en weer geslingerd worden maar bovenal weet dat je niet meer bent als een slaaf zonder ketenen maar die wel misbruikt wordt in het leven van alledag.
Ivermectine
… al sinds 18 mei 2021 staat dit op No 1 op gedachtenvoer. Niemand kan het dotcom.radio team later zeggen; “Had dit maar verteld toen we …”, Wat zijn Spike eiwitten [?]
Het Einde Van Een Mythe: Geschiedenis van Vaccineren. Meer als 150 miljoen doden voorafgaande aan COVID 19 | VIDEO: Lethal injection: The story of vaccination 2.30 uur. Na deze video en deze pagina ben jij ook anti-vaxxer
Gedachtekracht is helend en ziekmakend & Worden medicijnen overbodig?
Heeft water een geheugen? Luc Montagnie laat zien hoe het informatiesignaal van een “geneesmiddel”virus” DNA kan worden opgevangen in water en kan worden omgezet in een digitaal signaal dat kan worden gemaild naar een andere computer aan de andere kant van de wereld. Het digitale bestand wordt ontvangen door deze computer op afstand en gebruikt om het DNA / geneesmiddel samen te stellen in een glas water.
Vaccineren, de molensteen aan het been van Big Farma ! — Eindelijk zijn er gedegen studies die de fraude van de farmaceutische industrie in beeld brengen. Miljarden mensen zagen hun gezondheid vernietigd door de monsterlijke vaccinatie machine. — Maak een einde aan deze 150 jaar vaccinatie leugens, dé fraude heeft nu lang genoeg geduurd.
Delen, Delen, DELEN

KLIMAAT | MILIEU —> meer artikelen op onderwerp —>

Grootste Co2 experiment uit de geschiedenis
In 2020 vond het grootste Co2 klimaat experiment plaats in de geschiedenis 2 x 8 weken lockdown en 21 weken avondklok en het Co 2 gehalte ..
CHEMTRAILS EXPOSED
Wie zit er achter honderden, misschien duizenden grote straalvliegtuigen in de lucht die routinematig megatonnen giftig afval over ons en onze biosfeer dumpen? | Vliegas uitstrooien | Chemtrail satelliet foto’s
H.A.A.R.P High Frequency Active Auroral Research – kan het weer veranderen, is een space wapen systeem, kan mineralen, gas en olie opsporen, kan aardbevingen veroorzaken, kan stormen en orkanen veroorzaken, kan dus al een politiek wapen gebruikt worden en kan volgens experts ook de menselijke emoties beïnvloeden.DEW Directe Energie Wapens
DEW wapens zagen we toegepast worden in California op Maui Hawai en met 9/11

COMPLOT van DENKEN naar ONDERZOEKEN —> meer artikelen op onderwerp —>

de TIJDLIJN: 20 jaar complot onderzoeker
Een tijdlijn maken van alle gebeurtenissen is een krachtige tool in het ontwaking proces van mensen. Wat dacht ik toen, hoe sta ik daar nu tegenover, was ik al wakker, complot-denken, complot-feiten,
Zionistische de Joden en de Holocaust
De Zionisten en Nazi’s zijn in feite èèn en de zelfde entiteit als je kijkt naar het verhaal in het boek van Mahmoud Abbas. Welke schok gaat die realiteit teweeg brengen. Het begon in 1933 met, …
NWO – dé Nazi Wereld Orde
Van COVID psyop naar de Oekraïne / Rusland psyop naar de Israel / 7 oktober Hamas psyop !! Een levenslange religieuze programmering en ineens juichen velen als een gek voor de genocidale oorlogsmachine van Israël !!
de Deep State: Wie bezit de wereld?
Video: Tim Gielen In slechts een dik uurtje kom je te weten in grote lijnen hoe de wereld in elkaar zit, wie de dienst uitmaakt op alle gebieden en wie er verantwoordelijk zijn voor deze chaos. bekijk deze video, je toekomst en je leven hangen daar van af !! Het is oorlog een informatie oorlog met echte doden
Geven de media en onze scholing wel het ware gezicht weer van onze geschiedenis?
Europa – The Last Battle [DEEL 1 van 13] Het communisme werd niet door de massa gecreëerd om de bankiers omver te werpen, het communisme werd gecreëerd door de bankiers om de massa’s ten val te brengen en tot slaaf te maken. (noot: net als nu) LET OP: wees ook bewust van Neo Nazi propaganda
Commander in chief van de VS
In de dagelijkse gesprekken kom je er achter dat vele mensen geen clue hebben wat er in de wereld allemaal gebeurde. Wat gebeurde er in de eerste vier jaar van het presidentschap van Donald J Trump, de eerste vier jaar, …

KINDERHANDEL | ADRENOCHROME —> meer artikelen op onderwerp —>

Kinderhandel: Het gebeurt echt en nog erger!
Hollywood-acteur Jim Caviezel, die de rol van Jezus speelde in Mel Gibsons epos Passion of the Christ, heeft toegegeven dat kinderen worden ontvoerd en verhandeld door Hollywood-elites.
O-N-G-E-L-O-F-E-L-I-J-K … nieuws
Het zijn jonge kinderen die de meest extreme martelingen onder gaan voor het bloed wordt afgetapt voor de rijken der aarde. In mijn eigen woorden; “De grootste monsters”. De naam van dit bloed is Adrenochrome en …
Kinderhandel, pedofilie en marteling zullen de grote issues worden bij de komende onthullingen | Zoals de Executive Order van 21 december 2017 van President Donald J Trump al aangaf zullen er stevige maatregelen genomen worden.Pedofilie: Symboliek wordt de ondergang van de Nieuwe Wereld Orde (NWO)
… een Tweet die ik tegenkwam met de Paus gekleed in een prachtig gewaad voorzien van een hele serie pedofilie symbolen

ENKELE PERSOONLIJKE SCHRIJFSELS —> meer artikelen op onderwerp —>

“Predicted programming” – Voorspelde programmering, zou ik dat ook kunnen [?] “Predicted programming”  een soort voorspellende boodschap in het onderbewustzijn inbrengen. 18-12-20232024: Dé weg naar een Multipolaire Wereld
Multipolair, de plus en de min die elkaar in balans houden, de plus en de min die elkaar aantrekken en afstoten zoals een magneet, een natuurlijke balans. Laat maar komen die Multipolaire Wereld !! Love it !!
Wat als, iedereen dit eens gedeeld had, … [?]
Hoe zou de wereld eruit zien op dit moment als we eens wat meer mensen hadden met -lef- -visie- en een leeuwenhart [?] 29-12-2023
Hét gesprek, in een huiskamer vol gevaccineerden [!]
De kennis was enkele dagen te voor bewusteloos op straat gevonden, en zo stelde men vast in het ziekenhuis later die dag met een hartslag van 35 !!
Mag de dokter ‘Hocus Pocus’ blijven doen, … van jou [?] Zachte heelmeesters maken immers stinkende wonden. Het wordt echt hoog tijd dat jij, -ja jij-, je eigen dokter gaat worden Wat ga je doen, … als je dit alles weet [?] als er ergens een oplichter actief is of een computer ‘virus’ moet iedereen dat weten via de sociale media. Maar als het leven van anderen gevaar loopt -levensgevaar- wordt er niets gedeeld – NIETS- !!
Overheid, nee; “Ik protesteer tegen jou, omdat, …” Ga jij ‘kiezen voor een goede partij’ of weer een oerdomme strategische stem geven, die zoals bekend was op een duivelse vertegenwoordiger van het zionistische kwaad [?]Mijn gedachten zijn mijn commando centrum
In een wereld waar mensen ‘plotseling’ omvallen, een wereld waar oorlog gevoerd wordt met de dreiging van WO3, CBCD en allerlei dictatoriale maatregelen, hoe kan je dan super positief naar een eindresultaat uitzien?


Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk