dotcom.radio podcast


Ga naar de aflevering van deze week
(Gedachtenvoer Feed)(copy/past naar eMail programma / Feed reader)

Sinds medio 2022: Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

Mededeling: Juli 2020 zijn we gestopt met alle uitzendingen op de SLOG locale omroep. In een muziekprogramma mocht ik geen politieke uitingen meer doen. Maar een festival promotie midden in een coup du monde van de NWO? De politiek is de oorzaak dat festivals niet meer doorgaan. Mede gezien de politieke situatie in Geertruidenberg waar de omroep mede afhankelijk is van subsidie heb ik er zelf de stekker uitgetrokken en kwam er een voorlopig einde aan radio maken sinds 1993. Nu inmiddels in December draaien we weer op de Franse radio (FDL | www.zydecajun.radio.fm/)

dotcom.radioJaargang  — 2016 — 20172018201920202021 2022 | 2023

 

We schrijven April 2016. Met een sneltreinvaart komen er steeds meer zaken aan het licht, en lijken steeds meer en steeds sneller plaats te vinden. De ‘rampen’ volgen elkaar in rap tempo op.

Wat is er aan het gebeuren op onze planeet, in ons leven?

Het lijkt erop dat steeds meer en meer ons leven op zijn kop gezet wordt?

Nou, dat kun je wel stellen, maar sommige mensen herkennen daar een patroon in. Kunnen zaken met elkaar verbinden. Deze mensen weten ook niet alles, zijn ook maar op zoek, maar sommige zaken hebben ze al scherp in de gaten.

Maar hoe kan ik dat geloven, dat die mensen er ook niet naast zitten, op het verkeerde spoor?

dotcom.radio livestream

dotcom.radio YouTube live stream

Prachtig als je dat denkt, zolang je maar niet achteloos je schouders ophaalt en doorgaat met “je leventje”. Ik zie namelijk, dagelijks, mensen die op een splitsing aangekomen zijn en dan voor de keuze staan rechts, … of toch maar links? Mensen die soms deze keuze moeten maken op leven en dood. Verlamt door angst, … en dan de keuze maken die geaccepteerd is door de samenleving, … omdat anderen dat ook deden. Anderen die er helaas nu niet meer zijn, of in een slechte gezondheid.

Op TV heb ik wel eens rampen gezien, en er ook over gelezen, waarbij er een enkel iemand ontsnapte aan een ongewisse dood. Omdat, … die persoon eerst nadacht en niet zomaar de kudde achterna rende.

Wij denken hier op dotcom.radio ook over na

Wil jij de gevangene zijn van je verleden of de pioneer van je toekomst ?a. Wat er zich allemaal afspeelt in de wereld.

Onze stelregel is: Geloof nooit en te nimmer wat er gezegd wordt, op TV, de radio, de krant, je dokter. Nooit voordat jij jezelf geïnformeerd hebt. Waarom verteld iemand dat, wat is het belang van die persoon, door wie wordt hij betaald, bij wie staat hij op de loonlijst?

Geloof ons ook niet, … nooit niet. Maar onderzoek alles zelf en kom dan tot een conclusie of wij het wel bij het rechte eind hebben?

Zo ontstaat burgerjournalistiek, open source intelligence news. Wij doen ons best bij onze eigen ontdekkingsreis om dit alles met de wereld te delen. Wellicht weet jij hier en daar ook bij te dragen? Dus wees welkom en deel …

— Henk Mutsaers

Zondagavond 21.00 uur slog.nl of via de kabel in geheel Nederland / luister online of download de podcast

Het dotcom.radio team

gast spreker Open Source Intelligence News [bijdrage luisteraars]

Het belangrijkste wat ik geleerd heb is dat nieuws van iedereen afkomstig kan zijn. Iedereen heeft zijn eigen kennis van … getuigenis van … Internet heeft een platform gegeven aan de burger journalistiek, met radio gaan we net een stapje verder. Heb jij ook een vraag of bijdrage … ?

mike donkers Mike Donkers

Met Mike zijn we altijd al afgeweken van de gebaande paden op gezondheidsradio. Terecht want iemands gemoedstoestand kan een giga invloed hebben op de gezondheid. Toen we Mike weer vroegen om aan dotcom.radio mee te werken was zijn reactie kort en krachtig: “count me in”.

Web: Mike Donkers | Weston Price Blog | FA(C)TS FORUM | Iconoclast magazine |

Ron Fonteine Ron Fonteine (tot begin 2020 | ander inzicht)

Ik ken Ron nu sinds 2000, altijd een grote bron geweest van informatie op vele gebieden. Zo iemand zou je wel een digitale ontdekkingsreiziger kunnen noemen. We zijn dan ook reuze blij weer van zijn ontdekkingen gebruik te kunnen maken.

Web: Leefbewust | en vele andere

henk mutsaers Henk Mutsaers

Gek eigenlijk, dat als je met mensen praat, velen onwetend zijn over belangrijke zaken, anderen er (nog) niet openlijk voor uit komen. Daar willen we met dotcom.radio een steentje aan bijdragen. Al het nieuws dat onze interesse heeft bespreekbaar maken. En dan ook alles.

Web: gedachtenvoer | uitdaging

gezondheidsradio Archief gezondheidsradio

Tussen september 2008 en april 2014 maakten we zes jaar lang elke week een uurtje radio rondom het thema gezondheid en de daarbij horende raakvlakken. Vaste gasten waren altijd Ron Fonteine, Mike Donkers, en vele afleveringen met Mies Kloos en Juglen Zwaan en een onnoembare aantal gasten. Het hele archief is te bekijken [ hier ] noteer vervolgens de datum van uitzending en download [ hier ]