Disclaimer


monitor signaal Gezondheid Disclaimer | Advertenties op deze website | Cookies | Privacy |


Of het nu om een behandeling gaat bij je eigen dokter of specialist of zaken die je leest op deze of andere websites. Elke mening of advies dient ter informatie, tot uitbreiding van je eigen kennis zodat je gebaseerd hierop een afgewogen beslissing kan nemen. Vraag dus nooit; “Wat moet ik doen”, maar, “Waar kan ik meer informatie vinden om een afgewogen beslissing te nemen”. Leg ook een beslissing niet in de handen van een dokter. De feiten wijzen uit dat deze beslissing je duur te staan kan komen. Een goede arts kan daartegen ook je leven redden. Zorg dus dat je precies weet uit welk hout iemand gesneden is voor je zijn of haar advies ter harte neemt. Stel vragen, lastige vragen, alsof de arts bij wijze van spreken bij je persoonlijk op sollicitatiegesprek komt! Neem ook nooit advies aan van iemand die er niet gezond uitziet!


disclaimer

Advertenties op de website

Een website beheren kost enorm veel tijd en energie, verreweg de meeste website beheerders doen dit uit passie. Echter, ook dan zal de schoorsteen moeten blijven roken. Hetzij via donaties of adverteerders. Nadat de inkomsten van de Google AdSense dermate terugliepen en in mijn geval zelfs tot een totale boycot hebben geleid vanwege de aart van de content waren we blij met het initiatief van Saam. Besloten is om met deze website aan te sluiten bij deze groep die in zee zijn gegaan met een professioneel advertentie wervingsbureau. We hadden echter te weinig invloed op de geboden advertenties dus daar zijn we mee gestopt en proberen dit nu via de groep op te gaan starten in eigen beheer. (10-10-2019) Saam is een samenwerkingsverband van verschillende alternatieve websites waarvan er verschillende zijn die graag nog meer tijd in hun passie willen steken en daar hangt vaak een prijskaartje aan vast.

Voor adverteerders, neem contact op met Saam. (info binnenkort)
(Samenwerkingsverband Advertentiewerving Alternatieve Media)

Actief Gedachtenvoer volgen via Mastodon, … zonder censuur !!


Om onze politieke, financiële, economische en andere systemen te kunnen begrijpen in de wereld moet je actief op zoek gaan naar informatie om weloverwogen beslissingen te kunnen nemen. Het volgen van de reguliere maar vooral de alternatieve media hierbij is essentieel omdat je anders al ziende blind zal zijn! Chemtrails, 9/11, HAARP, het Illegaal geld piramide systeem, Medicijnen, etc, etc, Geloof niets maar ga zelf actief uit op onderzoek. — Henk Mutsaers

“De beste studenten zijn diegene die zichzelf onderwijzen”

# Wil je zelf een bijdragen leveren, een goed artikel vertalen of schrijven stuur dan een bericht per eMail  

Websites die samenwerken met het SAAM initiatief 


Advertentie platform SAAM staat voor; “Samenwerkingsverband Advertentiewerving Alternatieve Media”

Een website beheren kost enorm veel tijd en energie, verreweg de meeste website beheerders doen dit uit passie. Echter, ook dan zijn er kosten en zal de schoorsteen moeten blijven roken om die tijd ergens anders vrij te kunnen maken. Dit kan, hetzij via donaties of adverteerders. Het Google AdSense programma was geen optie meer omdat de eisen werden bijgesteld die de vrije meningsuiting voortaan onmogelijk maakt. Ook bij het onder de Google paraplu hangende YouTube ondervinden we al jaren regelrechte censuur waar het zogenaamde “Demonetization”, het ontzeggen van reclame inkomsten bij een bepaalde video, het gehele YouTube kanaal of zelfs het bewuste kanaal geheel blokkeren de trend is geworden. Uit nood geboren werd daar dus een oplossing voor gezocht.

Samen sta je sterk, wat het mogelijk maakt voor een Publisher om adverteerders voor een publiek te tonen van duurzame en bewuste consumenten. Deze groep adverteerders is nog in ontwikkeling waarbij we graag een positieve bijdrage leveren voor een betere wereld. Dit zal zeken nog wat haken en ogen opleveren in de opstartfase maar het doel is duidelijk. Meer websites aansluiten bij het SAAM initiatief en bedrijven uitdagen om goede duurzame producten aan te — kunnen — bieden.

Deelnemers zijn nu:

WantToKnow

https://www.wanttoknow.nl

De Lange Mars Plus

https://www.dlmplus.nl

Ella Ster

https://www.ellaster.nl/

Stralingsbewust

https://stralingsbewust.info/

en meer in de startblokken


saam adverteren collectief
Samenwerkingsverband Advertentiewerving Alternatieve Media

Onderstaande zijn de Google Analytics gegevens, niet alles telt hier mee zoals de dotcom.radio mp3 files die intern of extern opgeroepen worden

Bezoekers 2019Pagina’s 2019
Januari14.74392.280
Februari9.70331.911
Maart12.68039.302
April12.68032.715
Mei12.70034.681
Juni10.65429.664
Juli19.95249.651
Augustus17.99351.007
September9.47130.828
Oktober
November
December