Contact Opnemen | dotcom.radio team

logo gedachtenvoerDeze website is opgebouwd via Open-source intelligence (OSINT) dat is openbaar te verwerven informatie via publiekelijke bronnen zoals radio / tv / websites / wetenschappelijke publicaties / boeken / magazines / YouTube etc.

Het is belangrijk bij het vergaren van informatie ten alle tijden bronnen te raadplegen en je eigen mening te vormen. Ga nooit op iemand zijn of haar mening af (inclusief die van mij) en let bij de bron ook op wie belanghebbend zijn. Met andere woorden, bij wie staat de persoon op de loonlijst? (Uit wie zijn naam wordt er gesproken)

Reacties op deze pagina zijn bewust uitgeschakeld omdat ik niet fulltime met de site bezig ben en daar ook niet te veel tijd in ga steken. De tuin / biologisch voedsel voorziening komt de komende jaren vanaf 2018 op nummer #1 te staan


P.S. Reacties worden gebruikt voor ons radio programma onder vermelding van de voornaam. Wil je dat liever niet op de radio? Geef dit dan duidelijk aan in de EERSTE regel van je bericht.


Het dotcom.radio team

gast spreker Open Source Intelligence News [bijdrage luisteraars]

Het belangrijkste wat ik geleerd heb is dat nieuws van iedereen afkomstig kan zijn. Iedereen heeft zijn eigen kennis van … getuigenis van … Internet heeft een platform gegeven aan de burger journalistiek, met radio gaan we net een stapje verder. Heb jij ook een vraag of bijdrage … ?

mike donkers Mike Donkers Mail

Met Mike zijn we altijd al afgeweken van de gebaande paden op gezondheidsradio. Terecht want iemands gemoedstoestand kan een giga invloed hebben op de gezondheid. Toen we Mike weer vroegen om aan dotcom.radio mee te werken was zijn reactie kort en krachtig: “count me in”.

Web:  FA(C)TS FORUM

henk mutsaers Henk Mutsaers Mail

Gek eigenlijk, dat als je met mensen praat, velen onwetend zijn over belangrijke zaken, anderen er (nog) niet openlijk voor uit komen. Daar willen we met dotcom.radio een steentje aan bijdragen. Al het nieuws dat onze interesse heeft bespreekbaar maken. En dan ook alles.

Web: gedachtenvoer | uitdaging

gezondheidsradio Archief gezondheidsradio

Tussen september 2008 en april 2014 maakten we zes jaar lang elke week een uurtje radio rondom het thema gezondheid en de daarbij horende raakvlakken. Vaste gasten waren altijd Ron Fonteine, Mike Donkers, en vele afleveringen met Mies Kloos en Juglen Zwaan en een onnoembare aantal gasten.

>> Disclaimer <<