Censuur


01-02-2020
Unieke bezoekers in januari 2020 18,063
Aantal bezoeken: 46,488 (2.57 visits/visitor)
Aantal bezochte pagina’s 171,072 (3.67 Pages/Visit)
* Not viewed traffic includes traffic generated by robots, worms, or replies with special HTTP status codes. 328,976
— Noot: zouden hierbij de spionage robots zitten die een gedachten profiel maken van elke bezoeker … ??

Vanaf heden 15-02-2019 gaan we geen enkele link meer maken naar welke website of artikel dan ook binnen de EU en beginnen we met de links te verwijderen bij oudere artikelen om te voorkomen dat de website later dit jaar ineens een paar weken niet meer bereikbaar is of voorgoed offline moet vanwege een financiële claim en / of tijdgebrek.

Dan nog is het niet zeker of deze website nog wel bestaat zo gauw deze wet ingaat. Moet ik namelijk veel gaan betalen omdat de provider mijn content moet controleren dan is dat met een klein pensioen eenvoudig kiezen voor de kortste weg: STOPPEN

EINDE VRIJE INTERNET

Wellicht wordt ook de soep niet zo heet opgediend? Op gedachtenvoer laten we echter IEDEREEN wennen aan het Copyright filter door geen links meer te maken, wellicht komen de ‘niet wakkeren’ zo iets eerder in actie (?)

Meer informatie; Website Julia Reda zoek op:
<< The text of Article 13 and the EU Copyright Directive has just been finalised >>

Ik heb op dit moment van schrijven nog geen volledig inzicht wat er wel en niet mag, video’s van YouTube (alle) mag ik die nog wel delen (?) Betreft het nieuwe video’s om moeten ze allemaal verwijderd worden (?)

Wil je hier meer over weten dan kopieer / plak je onderstaande link in StartPage of DuckDuckGo en zoek met: << Stop de censuurmachines van EU-copyright artikel 13 >> of kijk op YouTube en zoek daar << Nieuwe Europese wetgeving vermorzelt ‘vrij’ internet; Rico Brouwer en Michiel Steltman >>

Zo gaat het “NIEUWE” internet werken. Nu al kregen wij, Ron, Mike en ondergetekende al regelmatig de vraag: “Waar kun je dit vinden?” Nu zal je het ALTIJD zelf moeten leren zoeken en kunnen ‘wij’ dat niet meer voor kauwen.

Niet actieve links http://website.com/dit-is-een-voorbeel/ die niet geactiveerd zijn mogen ook niet meer want dan zouden jullie die met copy / paste kunnen gebruiken.

* Reeds in 2002 moest ik alle pagina’s van mijn website van een verplichte disclaimer voorzien (150 pagina’s indertijd) maar zoiets was niet te automatiseren dus veel werk

* In 2005 en later in 2012 opnieuw alles aanpassen en handmatig nakijken / lezen vanwege de Codex Alimentarius (+1000 pagina’s) en ongeveer 1000 pagina’s voorgoed verwijderd.

Verschillende keren de website gemigreerd vanwege een verouderd programma / php versie / komst van de andere platforms zoals de telefoon en tablet.

Dit wordt dus de vijfde mega revisie van de website, terwijl ik net gereed was met een grote ombouw naar Word Press. Dat is allemaal waardevolle tijd die ik niet kan gebruiken om artikelen te schrijven.

LEVE DE DEMOCRATIE

… maar niet heus.

Dit alles is vanwege de nieuwe EU copyright wetgeving.

De wetgeving moet niet alleen de oude stervende nep nieuws media beschermen maar is ook een effectieve methode van totale censuur. Met andere woorden: “Jij mag niet weten wat het leger burger journalisten hebben ontdekt en graag willen delen” Ons recht op vrije meningsuiting is daarmee online om zeep geholpen. Vertel tegen mij dan ook nooit meer dat wij in een democratie leven, ik zet je publiekelijk voor gek !!

Hou rekening met dit beleid als je in mei je ‘democratische’ stem uit gaat brengen !!

NOOT: Let op, … deze Word Press website is niet altijd bereikbaar, ik heb al sinds July 2018 last van aanvallen die de website soms onbereikbaar maken. Oplossing, ik weet het niet. De provider heeft een suggestie gedaan en er is een veiligheid plugin geïnstalleerd. Kan ik nog mer doen (?) Lees meer

#StemZeWeg

De spannendste EU verkiezingen ooit, maar dan hebben we wel goed geïnformeerde stemmers nodig. Stemmers die de weg weten te vinden naar de alternatieve media. Stemmers die zelfstandig kunnen denken, die dat vermogen nog niet verloren zijn. Stemmers die leren alle plussen en minnen goed tegen elkaar weg te strepen. Stemmers die alle feiten kennen. Stemmers die donders goed beseffen dat de reguliere media door hun ontwerp, door hun bestaansrecht  met handen en voeten gebonden zijn aan nep nieuws. … Lees verder

Hoe krijgen de Alternatieve Media nog ‘nieuwe’ bezoekers op de website(s). Het antwoord is, …

Je hebt je website picobello voor elkaar, is goed leesbaar op de PC, iPad en smartphone, zoek functie, categorie indeling en veel nieuwe content. Is al jaren vindbaar in de zoekmachine’s. … eh ja, … dat is te zeggen voor mensen die verder kijken dan pagina 3, 4, 5 of verder omlaag in de index. De bezoekers die via de zoekmachines komen zien we meer en meer teruglopen vanwege de boycot van diverse ‘ongewenste’ zogenaamde key of zoekwoorden of wellicht dat de domeinnaam op zichzelf al besmet is geraakt in zijn geheel. lees verder

– Henk Mutsaers

Laatste 5 artikelen op Gedachtenvoer.nl

[wp-rss-aggregator]