Adverteren SAAM platform


Advertentie platform SAAM staat voor; “Samenwerkingsverband Advertentiewerving Alternatieve Media”

Een website beheren kost enorm veel tijd en energie, verreweg de meeste website beheerders doen dit uit passie. Echter, ook dan zijn er kosten en zal de schoorsteen moeten blijven roken om die tijd ergens anders vrij te kunnen maken. Dit kan, hetzij via donaties of adverteerders. Het Google AdSense programma was geen optie meer omdat de eisen werden bijgesteld die de vrije meningsuiting voortaan onmogelijk maakt.

Ook bij het onder de Google paraplu hangende YouTube ondervinden we al jaren regelrechte censuur waar het zogenaamde “Demonetization”, het ontzeggen van reclame inkomsten bij een bepaalde video, het gehele YouTube kanaal of zelfs het bewuste kanaal geheel blokkeren de trend is geworden. Uit nood geboren werd daar dus een oplossing voor gezocht.

Samen sta je sterk, wat het mogelijk maakt voor een Publisher om adverteerders voor een publiek te tonen van duurzame en bewuste consumenten. Deze groep adverteerders is nog in ontwikkeling waarbij we graag een positieve bijdrage leveren voor een betere wereld. Dit zal zeken nog wat haken en ogen opleveren in de opstartfase maar het doel is duidelijk. Meer websites aansluiten bij het SAAM initiatief en bedrijven uitdagen om goede duurzame producten aan te — kunnen — bieden.

Deelnemers zijn nu:

WantToKnow  https://www.wanttoknow.nl                  
De Lange Mars Plus https://www.dlmplus.nl
Ella Ster    https://www.ellaster.nl/                         
Stralingsbewust   https://stralingsbewust.info/
Gedachtenvoer https://gedachtenvoer.nl (dotcom.radio)

… meer volgen

saam adverteren collectief

Meer info volgt snel, …

Reactie naar: Guido Jonkers WantToKnow en/of  Ellaster 

gedachtenvoer 200

dotcom.radio is onderdeel van gedachtenvoer met een wekelijkse nieuwspagina