Complot-realisme en toch nog belanden in een on-realistische wereld [!]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #093


Nooit kunnen bedenken dat de reis van 30 jaar, van onraad ruiken en ervaren, naar complot onderzoeker zou gaan. Vervolgens bij alles al ten eerste -zelf- aan een complot moeten denken. En dan -nu- de huidige wereldsituatie als zeer onrealistisch moeten ervaren. ON-VOOR-STEL-BAAR !!


17-06-2024 | Het begon 30 jaar geleden met onraad ruiken dat de dokter niet het buskruid had uitgevonden en een gevaar was voor je gezondheid, een ontdekkingsreis die tot op de dag van vandaag nieuwe inzichten geeft. 9/11 was het ultieme moment van het betreden van de complot-wereld, een event dat meer als tien jaar intensieve aandacht kreeg.

Tegelijkertijd kwam alles stap voor stap in een stroomversnelling. Fiat geld, Bilderberg, Chemtrails, Mexicaanse griep, niet bestaande levende virussen, kinderhandel, pedofilie, adrenochrome, agenda ’21 en veel meer onguur riekende zaken.

Eind 2017 begon de meest intensieve ontdekkingsreis via de wereld van ‘Q’, die in feite duurt tot in het heden met ‘Saving Israel for last’, wat tot de conclusie leidde dat het Zionisme en de Deep State èèn en dezelfde entiteit hebben.

Hoe kun je dan, denkende voorbereid te zijn op wat zou gaan komen, de wereld zo onrealistisch, utopisch, onwerkelijk ervaren, en dat al zeker vier jaar lang?

Dat is het pure ‘levende doden zombie’ gedrag van een grote meerderheid van de ‘mensheid’ die het woord zombie gedrag tot -een realiteit- maakte. 

Geen enkele logica had meer ‘vat’ op wat je zei, wat je -probeerde- uit te leggen. De term ‘leven in de Matrix’, je zag het voor je ogen gebeuren en zelfs bij hoog gestudeerde mensen waar je dat zeker niet verwacht had. On-be-grijpelijk !!

Maar je bleef volharden in het zoeken naar andere manieren, andere woordkeuzen, andere gespreksvormen, omdat er levens op het spel stonden. Zaken die ook jezelf zouden gaan -en gingen- raken.

Opgeven was nooit een optie. 

Dat maakte dat meer en meer mensen zich van je afkeerden, sommigen zelfs uiterst verbaal de deur voor je neus in het slot gooiden. Een radio presentator hobby na +25 jaar beëindigd omdat je niet meer -in het team paste-, en daar kwam niet eens een gesprek aan te pas. Mensen die je -zeker- zouden komen opzoeken in Frankrijk, maar nooit kwamen. Mensen die je ziek zag worden, maar de oorzaak was niet bespreekbaar en de helpende hand kon / kan niet geboden worden. Mensen met de ziekte van ‘plotseling’ waarvan je een kaartje kreeg.

De uitsluiting op sociale media, zeker als je niet meeging in de gewenste zelfcensuur. Shadow ban op Google, geen bereik op X, van LinkedIn verwijderd, geen toegang verkrijgen op facebook voor je muziek radio programma omdat je naam ‘besmet’ is gedurende de jaren.

En elke dag opnieuw moeten uitvissen wat je wel en niet tegen iemand kan zeggen, om de verstandhouding, de ‘goede sfeer’ niet te verpesten. Er dat ook binnen je vaste netwerk, waar je nog gedoogd wordt mits je bepaalde zaken niet aanroert. Maar er gebeuren elke week weer vele nieuwe zaken die je wel of niet -aan de stamtafel- mag bespreken. Maar omwille van anderen ben je gedwongen de verstandhouding te bewaren.

Dat is de on-realistische wereld waar ik mij geen enkele voorstelling van had kunnen maken.

Ik heb dan ook geen idee wie van deze mensen ooit nog eens een excuus gaan aanbieden, wie je nooit meer een blik waardig gaan geven, wie uit het leven gaan stappen als de waarheid gaat doordringen en ‘teveel’ gaat worden, wie alsnog gaan sneuvelen van de ‘bijwerkingen’ en wie er nog gaan komen om je te vragen; “Wat kan ik nog doen?”


Korte update 13-07-2024: De sociale media zijn een bubbel van min of meer gelijkdenkenden. De stamtafel is voor mij elke week weer een ijkpunt van waar we staan. Gisteren, iemand was verkouden en zei; “Ik wil jullie niet besmetten”. Mijn antwoord; “Ik ben niet vatbaar”. Reactie met een vragende blik; “Omdat je bent gevaccineerd?” – “Nee  ik ben niet gevaccineerd omdat een levend virus niet bestaat !!” – “Oh”, … en dat was het, …

Niemand de afgelopen weken horen spreken over de (fake) dreiging van een nieuw virus. Niemand gehoord over de oorlog in de Oekraïne. Niemand gehoord over de genocide in Gaza en de rol van Israel. Niemand gehoord over de raket aanval van de VS op Rusland met verboden kluster munitie en de daarmee dreigende kernoorlog. 

De MATRIX is totaal op slot en de zombie generatie probeert krampachtig zijn weg te vinden en alle negatieve nieuws te vermijden. 

Wel hoor ik van alle kanten dat het erg stil is in de business overal nu in de Morvan midden Frankrijk. Logisch, want iedereen ziet dat het weer ook hier net als in Nederland ver achterblijft op de verwachting. Maar ook daar kan / mag ik niets op zeggen, weer manipulatie is taboe. 

Hierdoor is preventie, het lichaam detoxen, ontgiften ook niet bespreekbaar. 

Mijn opmerking dat ik een piramide kas ga bouwen riep geen enkele vraag op, dus de reden waarom ik dat doe kan ik niet uitleggen. Wederom een gemiste kans op een ‘gesprek’ !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.

Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk