Frankrijk: De verraderlijke zoektocht naar kartel partners, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #117


De Franse politiek laat zich van haar lelijkste kant zien in deze week na de parlementsverkiezingen: kleinzielige deals, verraad en afrekeningen, en een zielige zoektocht naar coalities – coalities van het systeem, natuurlijk!


Uit de nieuwsbrief van Florian Philippot, Président des Patriotes.
Beste patriotten

Alle politieke partijen beweren gewonnen te hebben, maar één ding is zeker: Frankrijk heeft verloren en zal met deze mensen onder de verstikkende duim van de EU en de NAVO blijven! De RN van haar kant heeft niet geprofiteerd van de steun voor het Europeanisme, noch van de geheime diners met de Macronie die dinsdag werden onthuld – integendeel!

Dit onverteerbare allegaartje staat in schril contrast met de Britse parlementsverkiezingen, die van een heel ander niveau waren! Daar werd gedebatteerd over de echte kwesties: het verlaten van het EVRM, de WHO en Davos, na het verlaten van de EU, om de controle over het land terug te krijgen! En zo echte verandering tot stand kunnen brengen, op het gebied van koopkracht, immigratie, vrijheden, respect voor de ziel en waardigheid van de mensen. De vergelijking tussen Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk is treffend en illustreert het verschil tussen een soeverein land en een land onder voogdij.

Laten we ons dus meer dan ooit voorbereiden op wat komen gaat! Laten we ons voorbereiden op 2027, en daarvoor, laten we ons voorbereiden op de ontbinding van de Nationale Assemblee, die waarschijnlijk al in 2025 zal plaatsvinden; laten we alle dagelijkse gevechten leveren, laten we een kracht voor hoop zijn! Onthoud de datum voor zaterdag 14/09: de Assises de la Souveraineté. [Conferentie over soevereiniteit.] Het is een historisch moment van ontmoetingen, overtuigingen, duidelijkheid en een breuk met het systeem. Het continent van echte verandering tegenover een zee van politiek! Op dit evenement wordt het Soevereinistisch Blok gelanceerd! Een kader voor het bundelen van goede wil om onze vrijheden, vrede en Frankrijk te redden! Via, DLF, UPR, République Souveraine, oprechte soevereinisten van de RN, Solidarité et Progrès, Cercle Aristote,… We nodigen ze allemaal uit, zonder sektarisme!

Deze conferenties zullen gevolgd worden door bijeenkomsten in heel Frankrijk om onze plannen voor de toekomst uit te werken. Om ons voor te bereiden op de cruciale data 2025 en 2027. Laten we wegblijven van hun kookkunsten en stoofschotels: laten we denken aan Frankrijk, de mensheid en onze kinderen; laten we ons bevrijden van het globalisme!

Het is gebeurd! Op dinsdag reisde ik naar Luik in België om jullie talrijke beëdigde verklaringen af te leveren bij rechter Frenay, die het onderzoek leidt tegen Ursula Von der Leyen in het Pfizer-schandaal! Ze ondersteunen onze strafrechtelijke klacht tegen het hoofd van de Europese Commissie. Het gesprek dat ik met de rechter had was fascinerend en versterkte mijn vastberadenheid om dag in dag uit te vechten tegen de EU, tegen corruptie, voor gerechtigheid en voor de toekomst! Het is een moeilijke strijd, maar wel een die van levensbelang is als we het rijk van de leugens steen voor steen willen ontmantelen en de strijd voor de waarheid willen winnen!

Rome werd niet in één dag gebouwd. Onze bevrijding zal ook zo lang duren als nodig is: er elke dag aan werken is onze plicht en onze eer! Verenigd, vasthoudend en sterk versnellen we de tijd! Welkom in de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Noot: Gezien de toenemende censuur kan ik niet garanderen dat deze website online blijft omdat ik geen concessie wens te doen. Vandaar dat bij elk artikel de “Save as PDF” functie is toegevoegd. Het PDF kan je downloaden als ‘DEMO’ omdat ik niet in betaalde mode werk. 


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.

Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk