Ben jij een gevaccineerde Robot?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #115


Gevaccineerde lichamen zenden radiofrequenties uit die terug te voeren zijn op Bill GatesGlobalistische controlefreak Bill Gates werkt al jaren achter de schermen aan het automatiseren van het menselijk lichaam zonder onze toestemming, en nu onthullen ijzingwekkende ontdekkingen over de toestand van gevaccineerde lichamen dat er na 2021 iets heel ernstigs is veranderd.

Zijn de gevaccineerden al wandelende, pratende menselijke cyborgs, die tot nu toe onbekende functies vervullen voor de globalistische elite – voordat ze omvallen en sterven met een druk op de knop? schrijft Baxter Dmitry.

Dit klinkt misschien als sciencefiction, maar als je het keiharde bewijs ziet dat we voor je hebben, zal wat klonk als een horrorfilm er plotseling uitzien als een levende nachtmerrie voor de gevaccineerden.

Vorig jaar waarschuwde The People’s Voice dat het World Economic Forum samenwerkte met belangrijke belanghebbenden om de technologie te implementeren om mensen te veranderen in 6G-antennes en batterijreserves die geoogst kunnen worden voor radiofrequente straling.

Volgens een team van onderzoekers van het WEF aan de Universiteit van Massachusetts en de Technische Universiteit Delft in Nederland, zouden mensen gebruikt kunnen worden als onderdeel van een antennesysteem voor elektromagnetische straling (EMR).

De onderzoekers zeiden dat ze een goedkope manier hadden ontwikkeld om de radiofrequente (RF) straling te “oogsten” die “weglekt” tijdens zichtbaar licht communicatie (VLC) – een technologie die volgens hen waarschijnlijk zal worden gebruikt in de “komende 6G netwerken”.

Bill Bathgate, een elektrotechnisch ingenieur en gecertificeerd bouw biologisch milieuadviseur, gaf commentaar op de plannen van het WEF met de woorden: “Dit is een van de slechtste ideeën ooit.” Het gebruikt het menselijk lichaam als een “telecommunicatiepunt in een soort grid-netwerk” en het zou kunnen leiden tot “gezondheidseffecten die we niet kunnen voorspellen.”

Er zijn nu aanwijzingen dat de elite hun plan – zonder onze toestemming – heeft uitgevoerd om het menselijk ras te veranderen in een enorme batterijreserve die in het geheim kan worden geoogst. 

De elites zijn erop gebrand om ons tot slaaf te maken in hun techno-communistische dystopie en hun plannen zijn al tientallen jaren in de maak.

Een patent dat werd toegekend aan Bill Gates gaf de zelfbenoemde wereldgezondheids tsaar het “exclusieve recht” om menselijke lichamen te automatiseren en ze te gebruiken als lokale draadloze netwerken.

Het menselijk lichaam is een vibrerende, kloppende, pulserende poort van buizen en tunnels, gevuld met elektrolyten en allemaal in staat om informatie te verzenden, het levensbloed van het internet en de 21e eeuw. Nu is gebleken dat Gates’ Microsoft “exclusieve rechten” heeft gekregen op dit vermogen van het lichaam om als computernetwerk te fungeren.

Als dit te veel klinkt als sciencefiction, dan kun je dit zelf maar beter uitzoeken. Microsoft kreeg het Amerikaanse octrooi 6.754.472, getiteld: Methode en apparaat voor het verzenden van energie en gegevens met behulp van het menselijk lichaam.

Het zou eigenlijk sciencefiction moeten zijn, als je er even bij stilstaat. Heeft iemand je gevraagd of je bereid bent om de exclusieve rechten op je lichaam aan Bill Gates te geven?

Natuurlijk is het antwoord nee. Net zoals niemand is gestopt om de eigenaren van de lichamen te vragen die nu zes meter onder de grond begraven liggen en nog steeds radiofrequentie signalen uitzenden die met een handheld spectrum analyzer kunnen worden gedetecteerd.

Wat je ook doet, onderschat deze mensen niet. Ze zijn gek, dronken van macht en ze hebben niet het beste met ons voor. En hun plannen om het menselijk lichaam heimelijk te infiltreren met nanotech robots en IP-adressen zijn al jaren in de maak.

Hoe weten we dat? We hebben de beelden.

Gezien de staat van dienst van de mondiale elite kun je er zeker van zijn dat de gevolgen voor de gezondheid van hun interventies desastreus zullen zijn voor de gemiddelde mens.

Denk maar aan de uitrol van het Covid-19 vaccin, de nep vlees zwendel en de recente onthulling dat Bill Gates steden bombardeert met Chemtrails die zijn ontworpen met het oog op ontvolking.

Maar hun vastberadenheid om het menselijk lichaam te transformeren in een trans humane antenne en batterijreserve is gevaarlijker en verontrustender dan elk ander plan dat deze criminele psychopaten hebben geprobeerd.

Een diepe duik in de duistere geschiedenis van Pfizer onthult dat ze samenwerkten met een Israëlische onderzoek universiteit om programmeerbare Nano robots te ontwikkelen die bij mensen konden worden ingespoten om hun DNA te veranderen, ze een IP-adres te geven en ze met het internet te verbinden.

Waarom wilde Pfizer met deze universiteit samenwerken aan hun top geheime DNA-Nano robot programma?

Dr. Ido Bachelet voor een zaal met farma-managers waarin hij de programmeerbare Nano robots onder een microscoop demonstreerde.

Hier legt hij uit dat één spuit “duizend miljard robots” kan bevatten.

Onthoud dat deze presentatie werd gegeven in 2013, wat betekent dat ze deze technologie al meer dan 10 jaar hebben. Waarom werd het voor ons verborgen gehouden?

Zou het kunnen zijn omdat ze altijd al van plan waren om deze technologie in het geheim te gebruiken?

Laten we nog eens kijken hoe deze Nano robots er onder een microscoop uitzien.

Degenen die onze vorige video’s hebben bekeken, zullen herkennen dat deze Nano robots er precies zo uitzien als de mysterieuze entiteiten die onafhankelijke onderzoekers hebben gevonden bij hun onderzoek naar de inhoud van de mRNA-injectie van Covid onder de microscoop.

Nu weten we de waarheid. Het zijn DNA-Nano robots. We weten dit omdat we bewijs hebben gevonden van betaalde wetenschappers die dit zelf hebben toegegeven.

Dus wat zijn deze Nano robots en waarom zouden Pfizer en Big Pharma er in het geheim duizenden miljarden van willen injecteren in nietsvermoedende mensen?

In zijn presentatie schepte Bachelet op over hoe ze ervoor kunnen zorgen dat ze de “controle” over de Nano robots niet verliezen nadat ze in menselijke lichamen zijn gepompt.

Zoals Bachelet uitlegde, is de “controller” verbonden met het internet “zoals een Xbox”. En de “controller koppelt deze nanobots aan het netwerk.”

Dat klopt. De Nano robots “hebben een echt IP-adres” en ze kunnen op afstand “benaderd” worden.

Hier komt de clou. Zoals Bachelet bevestigde, kan degene die deze DNA-Nano robots in het geheim controleert ze met een druk op de knop aan- en uitzetten en “nuttige ladingen” loslaten in menselijke lichamen.

Wacht even, nuttige ladingen? Lading van wat?

Nu gevaccineerde mensen in ongekende aantallen over de hele wereld blijven sterven, moeten we weten wat deze nuttige ladingen bevatten.

Bepaalt de elite wie er sterft en wanneer, dankzij de DNA-Nano robots die ze stilletjes en bedrieglijk in de lichamen van miljarden mensen wereldwijd hebben gepompt?

De DNA-Nano robots van Pfizer klinken misschien nachtmerrieachtig, maar voor degenen die hebben opgelet zijn ze niets meer dan de 4e Industriële Revolutie van Klaus Schwab die in werking wordt gezet.

Robert F. Kennedy Jr. wist precies wat er ging gebeuren omdat de wereldwijde elite zich al jaren voorbereidde op de plandemie.

Zoals RFK Jr. uitlegt, waren de vaccins een biowapen ontwikkeld door de mondiale elite en de Deep State en ze hebben hun vingerafdrukken overal op de plaats delict achtergelaten.
©Baxter Dmitry.

Reactie.

Wie mijn schrijverij volgt weet dat Bill Gates bij mij in een slecht blaadje staat. Dat is natuurlijk niet voor niets. Deze veel te rijke Narcistische psychopaat, die in de gevangenis hoort, heeft zich via zijn geld en verachting voor de mensheid een positie verworven die ronduit misdadig is!  

Bill heeft zich een hoofdzetel gekocht in de WHO. Het is niet Tredos die daar de baas is! Tredos is slechts de buikspreekpop van Bill Gates. In een voorgaand artikel heb ik het over de patenten die Bill Gates heeft via het DNA van mensen die gevaccineerd zijn. Daar komt nu bij dat er een patent is op Nano Robots dat ook in handen is van Bill gates.

Kunnen al die gevaccineerden hier iets aan doen? Ik ben niet juridisch onderlegt, maar er zijn voldoende mensen die dit wel zijn en hier misschien iets mee kunnen doen. Bijvoorbeeld dat alle gevaccineerden Bill Gaten aanklagen voor dood met voorbedachten rade. Of het aanbrengen van lichamelijk en geestelijk letsel. Want het is al vele malen bewezen dat er een oversterfte is dat begon na de vaccinatie ronden in 2021. Dus, als Bill Gates een grote invloed heeft in de ingrediënten die in het vaccin zitten, dat moet hij toch juridisch worden aangepakt? Dit sluit een juridische aanpak van de makers van de verschillende vaccins niet uit! 

Of het een door de overheden of door anderen gestimuleerde aanpak is geweest kan alleen maar resulteren is het juridisch aanpakken van andere betrokkenen!

Want wanneer burgers niet meer beschermd worden door de Grondwet, en ook niet meer door justitie, dan is er iets goed mis! In mijn beleving heeft justitie al wat steken laten vallen door in rechtszaken een wending aan te brengen die niet in overeenstemming waren met de eis. In een geval was de eis dat er sprake was van discriminatie! En de rechters veranderde de hele zaak door te zeggen dat het was in het belang van de volksgezondheid. Hier weet ik zeker dat de betrokken rechters zich in eerlijkheid het schaamrood op de kaken mogen krijgen! 

Want veronderstel dat ik een rechtszaak aanspan tegen de Nederlandse regering omdat ik gedwongen werd het vaccin te nemen! En de rechter besluit dat dit mijn eigen schuld was omdat ik zo dom was te geloven wat er op tv en in de kranten en door de betrokken ministers gezegd werd. Ja, dan sta je daar als goedgelovig burger! Is dit dan willekeur! Is dit dan het begin van Dictatuur? Hebben burgers dan nog rechten?

Hoe kan dit!?
Dit kan omdat bijna alle partijen in de Tweede Kamer WEF beffende keffertjes zijn. Heel de westerse politiek is vergeven van politici die in de macht van het WEF gevangen zitten. Wat zegt dat over de mogelijkheid van politici om beslissingen te nemen in het belang van de betrokken bevolkingen? 

Alleen het Forum voor Democratie en de groep Haga zijn volgens mij niet onder de macht van het WEF!

Want het WEF is een machtige organisatie die samen werkt met de NWO, WHO, VN, Blackrock, Vanguard en de Bilderberg groep! Hun belangrijkste doel is een wereldbevolking die precies doen dat zij willen. Een soort slaven die ze via Nano Robots kunnen besturen! Als dat is wat de bevolkingen van de westerse wereld willen, prima!

Maar dan trek ik aan mijn kuierlatten en ga emigreren naar een land dat hier niet aan meedoet! Een land dat fatsoenlijk en goed voor haar burgers zorgt! Een land waar burgers kunnen rekenen op de grondwet, op het rechtssysteem, nog een cultuur hebben dat van hen is. Waar politici betrouwbare mensen zijn die hun vak serieus nemen en zorgen dat het goed gaat met de bevolking die hen gekozen hebben!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Noot: Gezien de toenemende censuur kan ik niet garanderen dat deze website online blijft omdat ik geen concessie wens te doen. Vandaar dat bij elk artikel de “Save as PDF” functie is toegevoegd. Het PDF kan je downloaden als ‘DEMO’ omdat ik niet in betaalde mode werk. 


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk