Als waanzin de macht heeft.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #114


In Engeland verkiezingen geweest en wederom een WEF man. Nederland krijgt Dick Schoof door de strot gepropt, ook een WEF man. En zo gaat het in elk westers land maar niets aan de hand, de meesten weten zelfs niets af van het WEF of zien het als onschuldig rijkelui clubje die gezellig thee nuttigen met elkaar. 


Zo gaat het ook met het aanstellen van burgemeesters. Carola Schouten wordt burgemeester van Rotterdam, een zeer gewillige WEF puppet. De infiltratie via gemeenten gaat gestaag. Utrecht heeft WEF puppet Sharon Dijksma. Amsterdam WEF puppet Femke Halsema. Dan heb ik het over de grootste steden, besef dat ze ook in de kleinere steden een dikke WEF vinger in de pap hebben.

En wat er nu in de tweede kamer gaande is, doet je perplex staan. Het gaat niet meer om de inhoud of het land redden. Het gaat om de hoofdthema’s, hoofddoekjes en het woord omvolking.

Als kleuters staan ze elkaar daar te bevechten, en dat met een zeer riant salaris, betaald door de belastingbetaler. De dieptepunten zijn dat Sofie Hermans minister van Klimaat is en inderdaad een klimaatprobleem ziet, want er komt een warme zomerweek aan. BBB verlaat de corona onderzoekscommissie, de ratten verlaten het schip! En Timmermans kwam al met een motie van wantrouwen en wat staat dat volgevreten monster een onzin te kauwen.

Maar de belastingbetaler vindt alle belazerij wel prima, die zit met zijn hoofd bij het voetbal. Veel belangrijker toch dan je eigen toekomst, als oranje maar wint.

GEEF HET VOLK BROOD EN SPELEN DAN VERGETEN ZE DE PROBLEMEN EN KOMT ER GEEN OPSTAND.

Ondertussen wordt de vogelgriep gewiekst erdoorheen gejast, dus op naar de volgende pandemie en het injecteren en massaal ruimen van vee. Het injecteren begint bij pluimvee en eindigt bij de mens. Weer die MRNA prikken, u weet wel van die oversterfte en explosies van ziektes waar we het vooral niet over gaan hebben. De EU heeft alweer voor een vermogen aan vaccins besteld. Laat dat maar over aan von der Leyen, die weet de route via smerige privé sms’jes met Bourla. Von der Leyen zo diep in de corruptie en toch weer verkozen voor een tweede termijn geeft toch overduidelijk aan hoe diep het rot zit.

Doetie’s geiten plaatsten een stuk op Facebook. Een vrouw die goed doet voor mens en natuur, maar dat mag dus niet! Waar gaat dit heen? Gaat het wel goed komen? Op dit moment ligt er een verzoek tot handhaving op mijn bedrijf en moet ik terug naar 15 geiten. Bijna 2 jaar zit ik nu in Aldwâld, 7 juli 2022 verhuisd. Het leek te kunnen hier en het zou moeten kunnen op deze prachtige plek, met gemiddeld zo’n 75 Toggenburger geiten, die de prachtige melk produceren voor de heerlijke kaasjes, met nog de nieuwe aanwas/jonge geiten op een ruime 10 hectare kruidenrijk land. 

Alles leek rond om hier te kunnen boeren, na de heftige verhuizing en opbouw van dit bedrijf welke nog steeds gaande is. Ik heb zelfs een contract ondertekend om voor 25.000 euro stikstof ruimte te kopen van een buur boer, extern salderen wordt dat genoemd. Voor mijn type bedrijf zijn er geen formules voor stikstof berekening, er is 1 berekening voor stikstof voor geiten en die wordt voor alle soorten bedrijven gebruikt. Juridisch is daar niets aan te doen. 

Dus moest ik wel stikstof ruimte aankopen, ook al is het de vraag of er op mijn bedrijf stikstof wordt geproduceerd, het zou weleens kunnen zijn dat mijn bedrijf juist stikstof in de bodem vastlegt en stikstof denitrificatie en meer stikstof processen plaats vinden.  Maar ik heb het netjes de stikstof ruimte contractueel gekocht. 

Waar het vast is gelopen is dat de provincie geen akkoord mag geven op alle vergunningen waarin stikstof zit. Er blijft dus veel hangen bij de provincie, vergunningen die zo goed als rond zijn, maar dus net niet. De provincie wil graag meewerken aan dit bedrijf, maar ook de provincie kan juridisch niets doen. De provincie zit ook vast in regels. De gemeente draagt mijn bedrijf een warm hart toe, maar kan ook niets doen, is hierin niet bevoegd.

We willen in Nederland naar een andere vorm van landbouw, maar het lijkt helemaal niet te kunnen. Ik ben nu zo’n 12 jaar boer en loop constant tegen de onmogelijkheden aan in de landbouw. Op de foto lach ik nog een soort van, maar eerlijk gezegd voel ik me best neerslachtig en huil ik veel. Ik weet het niet meer, hoe houd ik dit vol en heeft het nog zin om vol te houden. Afgelopen maandag heb ik 10 geiten naar de slager gebracht, onder de druk van minder geiten. Normaal gaat een geit niet zomaar naar de slager, dat is bij mij een proces wat wel zo’n 1,5 jaar kan duren voor ik de beslissing neem. En nu heb ik soort van gedwongen de beslissing genomen, op hun toptijd in het seizoen. Ik kan mijzelf niet meer zijn, ik kan niet boeren zoals ik wil en denk dat goed is. Ik heb zo’n verdriet van deze 10 geiten, die noodgedwongen het erf hebben verlaten. Ik was zo trots op deze dieren. Het is een prachtige plek hier in Aldwâld. Het weiland ontwikkeld zich zo mooi, het land waar alleen Italiaans Raai in stond begint echt te veranderen, het is betoverend hoe de diversiteit zich ontwikkeld. Het is zo verrassend iedere keer weer en de geiten doen het zo goed hier. Ze zien er geweldig uit, zijn heerlijk ontspannen en trots, kunnen weiden wanneer ze willen en produceren prachtige melk waar ik heerlijke kaasjes van kan maken. Kaasjes vol met probiotica, super gezond ook nog eens!

En zo grijpt de politiek de macht via onze bankrekeningen. En gaat tig keer erger worden als de CBDC erdoor is. Niet alleen als je de dienstplicht weigert, maar ook bij te veel alcohol kopen, of te veel vlees eten of te vaak douchen. Op vakantie gaan is al helemaal fout. Of stel je geeft commentaar op het overheidsbeleid, dan ben je echt heel erg fout!

Noord-Korea gaat troepen en raketten sturen naar Oekraïne om de Russen te helpen. En Nederland stuurt deze zomer F 16 vliegtuigen naar Oekraïne. Schoofs verheugt zich enorm op zijn ontmoeting met de heilige Zelensky volgende week in Washington. En heeft de belofte al gedaan Zelensky te blijven steunen met geld, ons geld en militaire middelen. Rusland gaat wapens leveren aan landen die weinig op hebben met het westen. Gelijk hebben ze, want het westen doet hetzelfde. Leuk als de Houthi’s in Jemen raketten geleverd krijgen.

De democraten trekken alles uit de kast om de verkiezingen te winnen, daar trekken ze gerust een pandemie voor uit of een oorlog mag ook. Verkiezingsfraude zal wat moeilijker gaan deze keer want voor de tweede keer zo groots frauderen zullen de Amerikanen niet pikken.

De armoede slaat giga toe in de westerse landen, maar te veel hebben het nog goed en zijn bezig met vakanties, het WK en vooral het leuk hebben. Die frontdoden in Gaza en Oekraïne is zooooo ver weg.

Ja, het sarcasme in mij neemt regelmatig fors toe als ik zie hoe nonchalant de westerse mens omgaat met zijn eigen toekomst. Zich laat bedonderen tot aan het perverse toe en alles maar best vinden. Want de massa ziet de kleine stapjes niet naar de dictatuur.

En ondertussen gaan we gebukt onder de ene na de andere VERZONNEN crisis die steeds bizarder wordt. Duitsland was begonnen met het registeren van hittedoden maar zijn gestopt want de temperatuur kwam niet boven de 20 graden, dus helaas geen doden te melden. We hebben maanden en maanden van regen achter de rug maar er dreigen watertekorten. Duitsland kon zijn grenzen sluiten tijdens Corona,  kan zijn grenzen sluiten vanwege de EK voetbal maar kan onmogelijk zijn grenzen sluiten vanwege de massale instroom van gelukszoekers. Dat geldt voor de gehele EU.

Steeds meer blijkt het verstand nog te zitten bij de Oostblok landen. Orban nam het initiatief om naar Moskou af te reizen voor vredesonderhandelingen met Poetin wat flinke woede opriep bij westerse leiders, want hoe haal je het in je hoofd te praten over vrede.

Kwestie van tijd, dan ligt de EU op zijn gat en alleen maar omdat de meerderheid geen seconde nadenkt over morgen en uit gemak alles wel best vindt.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Noot: Gezien de toenemende censuur kan ik niet garanderen dat deze website online blijft omdat ik geen concessie wens te doen. Vandaar dat bij elk artikel de “Save as PDF” functie is toegevoegd. Het PDF kan je downloaden als ‘DEMO’ omdat ik niet in betaalde mode werk. 


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.

Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk