dotcom.radio aflevering 422 van 07-07-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #113


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 422: Mijn anti Israel artikelen en Meme’s irriteren – Zionisten coupe verkiezingen Frankrijk – Machtstrijd WEF elites. Schwab voor de bus gegooid? – MUST SEE interview George Galloway / Scott Ritter – Isreal wil totale oorlog – Gekken koeien ziekte – en meer nieuws [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsRemember, we are here for those who cannot raise their voices.
We are not here for those who do not wish to use their brains

[Johnny Fat(c)tsforum] Ik had deze 7 jaar oude video van Pateo-tv niet eerder gezien. Ik vind het sws ene boeiende video en ongeveer vanaf 32 min over Zionisme met o.a. de VVD en Wilders.

* 1 juli 2024: werkgevers moeten vanaf nu CO2-uitstoot werknemers bijhouden. Werkgevers met een bedrijf van meer dan 100 werknemers moeten vanaf 1 juli ‘verplicht rapporteren over het zakelijke verkeer en het woon-werkverkeer’ van hun werknemers.

[X] Forum Inside – Baudet, ontmoeting gehad met Schoof, “eigenlijk best een innemende kerel” Kees van der Pijl, “Ik vind het een staatsgreep” Ab Gietelink; “Ik vind het als het ware Mister Deep State”

[Fatsforum] Vervolg slimme meter. In Frankrijk zijn zo’n 4 miljoen personen die de Linky weigeren. Er is veel documentatie te vinden en de brief om reden van weigering vertaalde Barry naar het Nederlands

Afgelopen jaar betaalden wij met een gezin van 2 zonder elektrische verwarming 3712 euro aan elektriciteit kosten. 2 x koelkast/vriezer close in boiler en 70 boiler (2022) We weigeren de Linky om de redenen hieronder vermeld. We lieten in juni door een elektricien de “eMylo Smart Meter” installeren om bewijs te verzamelen voor ons verbruik. Enedis en EDF zijn geen betrouwbare bedrijven.
Wereld NieuwsX volger: je retweets met anti-israel memes beginnen me te storen. Ik hoef ze niet, net zoals ik geen pro-israel memes duld. De enige weg is vrede en ja, we moeten vocaal zijn om een einde aan het conflict te eisen maar ik weiger mee te gaan in verdeel en heers. — [HM] Ik zou eens naar de podcast luisteren en anders gewoon niet volgen of blokkeren. We gaan door met veel mensen te informeren met anti Israel tot die vijand verslagen is. Israel en de deep state zijn dezelfde entiteit. Je beschermt nu onze grootste vijand sinds eeuwen –Geen reactie meer–

Wie zijn nu toch die zionisten
Het eerst woord dat bij me opkomt is terroristen
“Zij” spelen het ultieme spel van heers en verdeel
Met de Holocaust slachtofferrol, bespelen ze je moreel
Via de herschreven bijbel verkondigen ze ‘het woord’
En plegen open en bloot dagelijks volkerenmoord
Feitelijk is er -niemand- bij gebaat
Het in stand houden van de Diepe Staat
Van leven in vrede wilden de zionisten nooit horen
Tijd om je niet meer te laten ringeloren

Maandag

[X] De Hongaarse premier Viktor Orban presenteert samen met de Oostenrijkse Vrijheidspartij een nieuwe alliantie “Patriotten voor Europa“: “Europese mensen willen drie dingen: vrede, orde en ontwikkeling. Alles wat ze krijgen van de huidige Brusselse elite is oorlog, migratie en stagnatie.” Kijk hoe de EU worstelt terwijl ongekozen technocraten weigeren hun macht op te geven.

[X] De rechtse partijen hebben de verkiezingen in Frankrijk gewonnen. Nu zijn de linkse partijen aan het rellen, vallen ze de politie aan en plunderen ze winkels. (Vreemd dat het eerste bericht niet via mijn Franse contacten kwam)

[X] Eerste gedachte bij de rellen in Frankrijk. Relschoppers in zwarte pakken. Gekochte relschoppers en ja hoor, daar kwam de bekende oorlogsvlag in beeld. (Antifa) Onthoudt, als er genoeg rellen zijn blijft Macron met een noodregering aan het bewind (art 16)

[ElonMusk] Would be lovely to see more accounts on 𝕏 simply posting beautiful content [HM] That’s simple: Create a better World, and darkness will be a thing of the past

[X] Er is een militaire staatsgreep gaande in Bolivia nadat troepen het presidentiële paleis hebben bestormd. Bolivia was een van de eerste landen die de diplomatieke betrekkingen met Israël verbrak na de oorlog met Palestina

[Mike] These six videos are a MUST WATCH if you want to understand how the words ‘Jews’, ‘Semites’ and ‘Hebrews’ were hijacked and why Abraham was NOT a Jew.

[X] Joe Biden heeft 14.000 bommen van elk 2.000 pond naar Israël gestuurd, zodat Israël elk huis in Gaza kan vernietigen en hele stadsblokken kan verwoesten. 14.000 bommen die elk 2.000 pond wegen. Dit is genocide.

[Tucker Carlson] Joe Biden’s dementia, as seen from 10,000 miles away.

[X] Hurricane #Beryl has just become the first June Category 4 Atlantic hurricane in history. We have never seen such a strong hurricane this early in the season.

[X] DIT is dat ik geen vreugde kon tonen bij de overwinning van rechts zoals Le Pen hier in Frankrijk, net als bij de PVV met Geert een zionisten coupe
[JVG forum] David Rachline, vicevoorzitter van Marine Le Pen’s rechtse ‘National Rally’, is een Jood van Oekraïense afkomst. Marine Le Pen zelf had van 2009-2019 een relatie met Louis Aliot, een Algerijnse Jood. Jordan Barella, de aanstaande premier van Frankrijk (na de NR overwinning) is van gemengd Joods-Algerijnse en Italiaanse afkomst. … Ik zeg het maar even, verwacht daar gaan goeds van !!
Gaat Frankrijk ook in deze val trappen ??

So the Zionists are committing the ultimate genocidal human rights violation 
By naming this is no polarisation
It is simply, the road not taken
That is clear, on route to awakening

[X] Erg creatief zijn ze niet, alweer Russia, Russia met de verkiezing in de VS [CNN]

[x] Defense Minister Yoav Galant: “The Israeli army needs 10,000 soldiers immediately.

[Mike] In a landmark decision, the U.S. Supreme Court has granted Donald Trump immunity from prosecution in the federal case concerning election interference.

Dinsdag

[Ron Fonteine] jullie noemden het feit dat Clinton zou kunnen terugkomen, daarmee lieten ze Biden afgaan en Assange kwam vrij omdat hij nog niet gelekte zaken, misschien mbt de clintons niet openbaart. Dat zou ook de timing van beiden verklaren. Daarnaast is de echte deepstate gewoon het Joodse geld in de VS waarmee alles wordt gestuurd. Maar Musk is gewoon onderdeel van de plannen, heeft afgelopen week weer een spy satelliet de lucht ingebracht met SpaceX. Verder doet hij zaken met een Israelisch bedrijf voor ID checks, die kunnen daarmee een enorme database opbouwen. Zelf heb ik nog steeds shadowban, ik bereik 20 mensen vd 2000+

[GV] Ideologieën zoals fascisme, nazisme en marxisme, èèn ontsnapte ZIONISME !
Bekijk dit krachtige MUST SEE interview dat George Galloway had met Scott Ritter en je zult zien wat voor hete zomer we tegemoet gaan.

[Medusa] Er is blijkbaar een machtsstrijd uitgebroken binnen de elites. De machtige Wall Street Journal beschuldigt #Klaus Schwab & de #WEF van seksuele intimidatie en discriminatie van vrouwen en zwarten op de huidige voorpagina.

[X] Why did Trump keep referring to the Pandemic of… 1917…? Spanish Flu was 1918 What happened in 1917? What could he be hinting at? What “Pandemic” scourged the Earth beginning in 1917? The Balfour Declaration

[X] Het begon niet op 7 oktober, luister, …
Israel’s BIGGEST Lies Destroyed By Gazan Analyst – w/. Muhammad Shehada

[X Mike] Profiel tekst vernieuwd: ‘Amerika werd gesticht op gewapend verzet door burgermilities tegen een imperialistische onderdrukker. Een Joodse staat is on-Amerikaans – scheiding van kerk en staat’.

DONDERDAG Col. Douglas Macgregor : Can Israel Survive Alone? Israel wil een oorlog beginnen op 7 fronten en zoveel mogelijk mensen doden, want het immers allemaal vijanden. | Hij denkt de VS in de oorlog te trekken aan de zijde van de Zionisten staat Israel. | VS oorlogschip reeds onderweg | Israel’s kromme motivatie is. Als zij niet winnen verliezen ze, de Palestijnen, wij zijn nog steeds hier en niet vernietigd dus wij winnen.

[X] Putin’s “astonishing new peace plan – Scott Ritter; “Fake News”

[YT] Douglas Macgregor WARNS: US Escalates War! Ukraine FALLS Into Nato’s Trap Again! Putin’ Big Move Alle zetten en cotrazetten passeren het toneel en volgens Douglas staat de VS op grote achterstand. Het VS leger uit de 80, 90 jaren bestaat al lang niet meer. Er zitten meer vrouwen in dan mannen om te beginnen !!

* George Galloway / Nigel Farage UK verkiezingen 04-07-24
Media[https://wewake.life/] Opnieuw een sociale media ban, dit keer in de VS, laat me eens raden, Israel posts en meme’s ??

[X] There are X official accounts for music, movies, fashion, and… but no account for learning! – reaction Elon Musk: Good idea – [HM] There are millions of accounts with the subject of -Learning- but they keep getting pushed into the corner of -Complot thinkers-.

[Ninefornews] X, het platform van Elon Musk, laat weten dat het de banden heeft aangehaald met de Global Alliance for Responsible Media (GARM). Sinds maandag is X lid van de organisatie. GARM is een project van het World Economic Forum dat zich onder meer bezighoudt met uitdagingen rond ‘desinformatie’ en ‘haatspraak’.
[HM] Misschien is Elon wel in de leer geweest bij Trump, hou je vrienden -close- en je vijanden nog -closer- Dan kan je ze goed in de gaten houden [?]

[X] No Agenda Engel praat met Curry

[X] Meme van de week: “Heb jij dat ook, – dat je het kots beu bent die weer MANipulatie- [?]

[ElonMusk] More satellites capable of providing Internet directly to mobile phones

[Roger Waters] Stop killing our brothers and sisters in #Palestine. Stop the genocide. grote olifant ballon boven Britse parlement naast de Big Ben

[X] Ralf Dekker, account opgeschorst
(on)Gezondheid[Aleid] Prions: Gekken koeien ziekte
Het door het lichaam geproduceerde eiwit door modRNA is MISVOUD – zelfs als de chemie hetzelfde blijft. De antilichaamtest kan dezelfde chemie bevestigen, maar de geometrie is gespiegeld. Sommige verkeerd gevouwen eiwitten (stereoisomeren) staan bekend als PRIONS die hersendegeneratieve ziekten veroorzaken. Dit is het onderwerp waar Luc Montaigner over spreekt! — Dit verkeerd gevouwen eiwit zal alleen een ADE-reactie uitlokken wanneer ze een nieuw virus loslaten. En met ADE wordt de overreactie van het lichaam dodelijk. Ik wees correct op het sleutelprobleem (de misvouwing) maar miste het aanvalsmechanisme. Luc Montaigner leerde me iets anders > het gaat misschien over prionen. Misvormde eiwitten die het “gekke koeien syndroom” of iets dergelijks veroorzaken. Dat is het perfecte vertragingswapen.Het perfecte en het ENIGE met zo’n vertraging, precies bekend: 3-4 jaar.

Wat Luc Montaigner TEKSTELIJK zei: “Er zijn sequenties die lijken op PRION-sequenties in het RNA van Coronavirus. Deze prionen zouden de natuurlijke eiwitten in de hersenen kunnen VERSTOREN door ze te modificeren tot prionen”. Deze uitspraak is enorm!

Het shedding spook: “The INCUBATION of prion diseases [2-4 years] corresponds to the “end of Pfizer clinical tests” in 2023. When it’s too late > everyone will get the disease either by vaccine or by the contact with vaccinated.

*** Ik zie nu dat het document al van midden 2021 is en daarmee dus al ontkracht want jaar 3 is al voorbij
Gedachtenvoer[Meme] “Ik ben niet op de wereld gekomen om mij te onderwerpen aan dictatuur. Ik ken mijn rechten en ga liever strijdend het graf in dan dat ik mij onderwerp aan dit regime”.
[HM] En met blote handen kun je oh zo veel, …
[Reactie] Het moet ergens beginnen! Punt is waar het eindigt!
[HM] Waar de dictatuur gaat eindigen staat al in hun plannen. Dan is de dood beter als je te onderwerpen. Is dat duidelijk genoeg ?
Noot: Dat is wat je nu ziet gebeuren in Gaza. Palestijnen zijn niet bang meer voor de dood

We zitten midden in een informatie oorlog, ik heb een shadow ban op Google en Mike en ondergetekende beiden ook op X (het voormalige twitter). Deel dan ook onze uitzending op jullie sociale media of via eMail. Je vind ons op gedachteNvoer.nlElke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten