Biden verpletterd door de waarheid!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #112


Trump deelt verpletterende genadeklap uit aan Joe BidenLinks is in volle paniek nadat Joe Biden op het podium van het debat afbrokkelde ten overstaan van tientallen miljoenen Amerikaanse kiezers. Mediaite roept Joe Biden op om zich terug te trekken en Business Insider schrijft al artikelen over mogelijke vervangers voor Biden.

Zelfs CNN geeft toe: “We hebben een probleem,” schrijft Viligant Fox.

Het hoogtepunt van het debat kwam in de laatste twee minuten toen Trump een vernietigende laatste klap van twee minuten uitdeelde die voorgoed een einde maakte aan de politieke toekomst van Biden.

“Het enige wat hij doet is ons land onveilig maken door miljoenen en miljoenen mensen toe te laten,” verklaarde Trump, terwijl hij de chaos aan de grens benadrukte. Hij benadrukte de wanorde in het leger en zei: “Ons leger respecteert hem niet. We staan voor schut in Afghanistan.”

De vernietigende opmerkingen van Trump hielden hier niet op. “Het hele land explodeert door jou omdat ze je niet respecteren … en ze respecteren je in de hele wereld niet,” beschuldigde hij.

Zoals zoveel politici is deze man gewoon een klager. Hij zegt: “We willen dit doen, we willen dat doen, we willen af van deze belasting, die belasting.” Maar hij doet niets. Het enige wat hij doet is ons land onveilig maken door miljoenen en miljoenen mensen toe te laten. Onze militairen respecteren hem niet. We staan voor schut in Afghanistan. We hebben Israël niet tegengehouden. Het was zo’n verschrikkelijk iets. Dat zou nooit gebeurd zijn. Het had nooit mogen gebeuren.

Iran was blut. Iedereen die zaken deed met Iran, inclusief China, kon geen zakendoen met de Verenigde Staten. Ze passeerden allemaal. Iran was blut. Ze hadden geen geld voor Hamas of Hezbollah voor terreur, helemaal geen geld. Nogmaals, Oekraïne had nooit mogen gebeuren. Hij praat over al deze dingen, maar hij heeft het niet gedaan.

We leven al drieënhalf jaar in een hel. De Palestijnen en alle anderen zijn overal aan het rellen. Je hebt het over Charlottesville. Dit is 100 keer Charlottesville, duizend keer. Het hele land explodeert door jou omdat ze je niet respecteren. Ze moeten hun president respecteren en ze respecteren je in de hele wereld niet.

Wat we deden was ongelooflijk. We hebben het leger herbouwd. We hebben de grootste belastingverlaging in de geschiedenis en de grootste vermindering van regelgeving in de geschiedenis. De reden dat hij banen heeft, is omdat ik de regels heb geschrapt die banen opleverden. Maar hij zet veel van die regels terug op alle dingen die we hebben gedaan.

Niemand heeft ooit zoiets gezien, ook niet vanuit medisch oogpunt. We kunnen nu materialen uit de ruimte proberen in plaats van naar Azië of Europa te gaan om ze te krijgen. Als je terminaal ziek bent, kun je nu iets gaan halen. Je tekent een document. Ze proberen het al 42 jaar te krijgen. Wat we voor het leger hebben gedaan is ongelooflijk: keuze voor onze soldaten, zodat ze in plaats van drie maanden te wachten op een dokter, naar buiten kunnen gaan, zich kunnen laten opknappen en voor zichzelf kunnen zorgen. Daarom had ik de hoogste waardering in de geschiedenis van de VA.

Dus al deze dingen, we zijn in een falende natie, maar het zal niet meer falend zijn. We gaan het weer groot maken.
©Viligant Fox

Reactie.

De VS hebben na de tweede wereldoorlog een systeem van agressie en dwang geïntroduceerd met o.a. de oliedollar en verregaande inmenging in de interne politiek van andere landen! Donald Trump voelde aan dat dit niet de weg was die verder bewandeld mocht worden en wilde de VS weer intern sterk maken!

Door de grote verkiezingsfraude kon Donald Trump niet verder werken aan de plannen die hij had en waar hij verder mee kon. Maar ondanks dat hij niet meer als president van de Corporation VS, werkte hij wel door als president van de Republiek Amerika. Wat is het verschil!

De Corporation Amerika was een onderdeel van het Britse rijk. Het Witte huis en een deel van die omgeving was en is nog steeds onderdeel van het Britse rijk. Maar de Republiek Amerika is daar vrij van. Dat is in de tijd dat Donald Trump president was ondertekend door zowel koningin Elisabeth van Engeland als door Donald Trump. Dat liet Donald Trum ook zien! Hij liep voor de koningin langs toen hij in Engeland was. Een doodzonde! Je loopt een koningin niet voor de voeten. Maar Koningin Elisabeth heeft enige jaren geleden een ommezwaai gemaakt omdat ze vond dat deze aarde geleid werd door mensen die wel erg rijk zijn, maar zeker geen enkele feeling hadden met de werkelijkheid en de gewone mensen. Maar vergis je niet, deze figuren zijn nog steeds deels aan de macht omdat bijna alle westerse politici in hun macht zijn via chantage, bedreiging of omkoping!

Volgens mij is Donald Trump nog steeds president van de Republiek Amerika en is Biden president van het kleine stukje Corporation Amerika. Maar omdat de rijken nog steeds de macht hebben over belangrijke figuren en de democratische politici, kunnen ze nog doen wat ze doen.

Zoals ik al eerder schreef heeft Biden de Nucleaire codes niet, maar zijn die nog steeds in het bezit van Donald! Mag ik Donald zeggen? Ja, dat mag ik!

Dat is mede mijn eerdere analyse dat er geen nucleaire oorlog zal komen. Ook de vele atoomwapens die Israel heeft en misschien wil inzetten, zullen eerder vernietigd worden door de combinatie van drie landen die dit niet zullen toestaan. Turkije, Egypte en Iran zullen voortijdig actie ondernemen!

De rijke machthebbers zullen dwang uitoefenen om weer een griepvirus de wereld in te sturen in een poging de verkiezingen in de VS te saboteren in een poging Donald Trump af te houden van het presidentschap.

Mijn vermoeden is dat Biden eerder vervangen gaat worden en dat Donald Trump direct het roer overneemt. Er zijn wel plannen om een aanslag op Donald Trump te plegen (hij heeft er al 21 overleefd omdat er meerdere Donald Trumps zijn. Maar de echte leeft nog steeds!

Nu kom ik aan iets dat ons allemaal kan gaan raken.
De migratie! Zoals bijna iedereen weet zijn er zeer veel jongere mannen die de grenzen passeren en in westerse landen worden opgevangen. Maar deze jonge mannen kunnen heel gevaarlijk worden omdat ze kunnen beschikken over wapens die ergens en op verschillende plekken liggen opgeslagen. Deze jonge mannen komen hier om onrust en misschien wel dood en verderf te zaaien in zowel de VS als in Europa.

De legers in Europa en de VS zullen hier een zware taak hebben omdat ze de bevolking moeten beschermen tegen dit waarschijnlijk geweld. Dit kan een laatste poging zijn van de rijken der aarde om hun hegemonie te behouden. Ik hoop dat de westerse politici dit gevaar ook zien en maatregelen nemen een bloedbad te voorkomen. Daar heb ik vrees voor omdat de meeste westerse politici er niet zijn om de bevolkingen te dienen. Dus zijn de bevolkingen op zichzelf aangewezen!!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Noot: Gezien de toenemende censuur kan ik niet garanderen dat deze website online blijft omdat ik geen concessie wens te doen. Vandaar dat bij elk artikel de “Save as PDF” functie is toegevoegd. Het PDF kan je downloaden als ‘DEMO’ omdat ik niet in betaalde mode werk. 


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk