Franse verkiezingen; “Blokkeer Macron!”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #110


Belemmer hem in zijn plannen voor chaos, oorlog of volledige macht door artikel 16 van de grondwet in werking te stellen


Uit de nieuwsbrief van Florian Philippot,
Président des Patriotes.

Beste patriotten,

Deze week, tussen de twee parlementsverkiezingen in, is een week van politiek gekonkel! Het is een week van compromissen aan de zijlijn, van kleinzielige deals tussen vrienden…
En toch, totaal gedemonetariseerd, gaat Macron er alles aan doen om midden in deze politieke soep te overleven en het zo lang mogelijk vol te houden. Psychologisch instabiel, altijd geleid door een plan om Frankrijk te vernietigen, trouw gezworen aan de globalistische machten die ons kwaad willen, Macron mag dan erg verzwakt zijn, hij blijft gevaarlijk. Voorlopig hebben we dus maar één verzoek, één eis aan de toekomstige Nationale Assemblee: blokkeer Macron! Belemmer hem in zijn plannen voor chaos, oorlog of volledige macht door artikel 16 van de grondwet in werking te stellen; parlementsleden hebben een machtig wapen: impeachment op grond van artikel 68! Laten we aan de slag gaan!

Macron blokkeren is de dringendste en nuttigste eis die we kunnen stellen, want één ding is zeker: wie het ook wordt, de volgende regering zal dienstbaar zijn aan de Europese Unie en de NAVO. Dat weten we nu al! De geschiedenis versnelt, alles is in beroering, en wij van onze kant moeten de dingen altijd helder zien en onze enige plicht in gedachten houden: klaar zijn om de volgende generatie te belichamen! We moeten ons voorbereiden op de volgende ontbinding, die zeker al in 2025 zal plaatsvinden, ons voorbereiden op 2027, ons project in de komende maanden in heel Frankrijk in detail presenteren en aan het eind van de herfst de Assises de la Souveraineté (Soevereiniteitsconferenties) organiseren om het verenigde Soevereinistische Blok vooruit te stuwen! We nodigen natuurlijk bewegingen en persoonlijkheden uit om deel te nemen, waaronder Via, DLF, de UPR, République Souveraine, Solidarité et Progrès, persoonlijkheden zoals Tom Benoit en Generaal Blanchon, evenals de Cercle Aristote en anderen. Velen hebben al gereageerd; we willen ze allemaal overtuigen, want Les Patriotes zullen er altijd zijn om actie te ondernemen, om zich te verenigen, om Frankrijk, onze vrijheden en de Vrede weer op te bouwen!

Overal om ons heen beweegt de wereld zich in de richting van de waarheid en grote overwinningen voor het volk! Deze week won Donald Trump een historische slag voor het Amerikaanse Hooggerechtshof, waardoor hij vol vertrouwen op weg kan naar de presidentsverkiezingen in november, wat de diepe staat in paniek brengt!

Tegelijkertijd heeft het enorme momentum rond Nigel Farage in het Verenigd Koninkrijk het debat op gang gebracht over de uittreding van het land uit de WHO en het World Economic Forum in Davos: hier vechten we om dezelfde vitale gevechten op te leggen in Frankrijk! De strijd tegen de globalistische oligarchie, om onze mensheid, ons Frankrijk en de toekomstige generaties te redden, is onze rode draad!

We staan op een keerpunt. De echte uitdaging is om het imperium van leugens weg te vegen en te zorgen voor de triomf van de waarheid, vrijheid, vrede en een vrij Frankrijk! Welkom in de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Noot: Gezien de toenemende censuur kan ik niet garanderen dat deze website online blijft omdat ik geen concessie wens te doen. Vandaar dat bij elk artikel de “Save as PDF” functie is toegevoegd. Het PDF kan je downloaden als ‘DEMO’ omdat ik niet in betaalde mode werk. 


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.

Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk