Deep State Bio-Netwerk verhuist naar Afrika.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #110


Nieuw rapport van de Russische MIL, waarin wordt beweerd dat het Pentagon hun biowapen operatie naar Afrika heeft verplaatst vanwege de bevrijding van de laboratoria door Rusland in Oekraïne.Kirillov beweert dat Biden-eigendom van Metabiota en andere intermediaire NGO’s dekking zoeken voor de Amerikaanse staatsafdeling en DoD, die zich voordoen als een humanitaire operatie, om hun ware doel van pathogene productie voor Big Pharma te verbergen.

Kirillov wijst er ook op dat Metabiota, eigendom van Biden, gedwongen is te stoppen met opereren in veel landen in Afrika, vanwege het besef van hun snode biologische activiteit en agenda.

Houd er ook rekening mee dat de oprichter van Metabiota in Biden Ghislaine Maxwell en Clinton, Viroloog Nathan Wolfe, is.

Later in de briefing beweert Kirillov ook dat de VS van plan zijn ziekten via trekvogels te verspreiden. Dit komt nadat Kirillov eerder beweerde dat de VS van plan zijn een ANDERE pandemie voor de verkiezingen van 2024 te vervaardigen, zoals in 2020. Ik denk aan Bird Flu.
©Clandestine

Reactie.

Dat Biden corrupt is weet inmiddels iedereen die zich niet vergaapt aan het reguliere nieuws, want dat nieuws is ook niet eerlijk! Met de Clintons is het niet beter! Nu heeft Rusland een groot aantal laboratoria in Oekraïne ontmanteld die een gevaar vormde voor de Russische bevolking omdat ze dicht bij de grens van Rusland gebouwd waren. Daar werden biowapens gemaakt als b.v. Covid 19, die verder werden ontwikkeld in Wuhan. Wuhan werd opgezet met westers geld! 

Een deel van de Wagnergroep, een Russisch privéleger, waar de leider Jevgeni Prigozjin zogenaamd is omgekomen door een vliegtuigongeluk, heeft zicht verplaatst naar verschillende landen in Afrika om daar te helpen de naweeën van het kolonialisme in verschillende Afrikaanse landen te ontmantelen zodat deze landen een eerlijke weg kunnen gaan naar de wereldhandel Nu heeft Rusland daarom veel ogen in Afrika! Dat is ook een reden waarom de Russen nu weten dat de Biolabs verplaatst worden naar Afrika. 

De (machtigste) man van het westen Biden heeft dus connecties met biolabs, bedrijven in Oekraïne en connecties met de communistische partij in China. Kan Biden dan nog wel het belang van de VS dienen? Denk het niet gezien de zeer domme escapades die westerse politici met hem uitvoeren om een natte droom in stand te houden! 

De NAVO-landen doen hun uiterste best om een derde wereldoorlog tegen Rusland uit te lokken. Tot nu toe is dit mislukt omdat Poetin zich rustig houden kan ondanks dat Russische en Oekraïnse soldaten hierdoor blijven sneuvelen. Die keuze maakt hij nu omdat anders er veel burgerslachtoffers zullen vallen! Iets dat nog erger is omdat burgers door soldaten beschermd moeten worden, maar wel slachtoffer zijn in een oorlog!

Het is een oud gegeven dat de VS via vogels biologische oorlog voeren tegen mensen! Al in de 70er jaren werden hier proeven mee genomen door de VS. Ze hebben toen een aantal trekvogels besmet met een toen tamelijk onschuldig chemisch middel en deze vogels gevolgd. Met gejuich werd geconstateerd dat het werkte. Er werden andere vogels en mensen besmet via dat min of meer onschuldige chemische middel!

Dit kan ook via Chemtrails. Dit zijn middelen, zowel chemisch als biowapens die via vliegtuigen in de atmosfeer worden gespoten en mens en dier ziek kunnen maken. De strepen die je ziet achter vliegtuigen die snel weer verdwijnen zijn condens strepen omdat de warme damp uit de motoren in de koude lucht op die hoogte condenseren. Zodra het ijskristallen zijn, zijn ze niet meer zichtbaar!

Maar er zijn vliegtuigen die zijn uitgerust met chemische of biowapens die deze in de lucht verspreiden. Dit was zichtbaar aan de snelheid waarmee Covid 19 over de wereld verspreid werd! Dat kon nooit via besmetting van mens tot mens. 

Dus is het best mogelijk om ziekten snel te verspreiden via de atmosfeer! En nu komen daar de trekvogels bij, en wie weet wat nog meer. Want het Zikavirus werd via het drinkwater verspreid! Dat was een drinkwatermeer! En dat is ook een eenvoudige manier om chemische en biowapens te verspreiden! 

Dit alles heeft te maken met de strijd die nu in Oekraïne gestreden wordt. Deze strijd is om de heerschappij op deze aarde. De VS en de zeer rijken die daar deels wonen, willen de wereldheerschappij onder hun commando. De Russen willen daar niet aan meedoen! En de Russen willen een wereld waarin ieder mens en ieder land soeverein kunnen zijn. Daarom hebben de Russen de BRICS opgericht! 

Het hebben van biowapen labs is al een daad van agressie! Maar daarmee zal je altijd ook delen van de bevolking treffen! Dus waar ligt jouw loyaliteit?

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Noot: Gezien de toenemende censuur kan ik niet garanderen dat deze website online blijft omdat ik geen concessie wens te doen. Vandaar dat bij elk artikel de “Save as PDF” functie is toegevoegd. Het PDF kan je downloaden als ‘DEMO’ omdat ik niet in betaalde mode werk. 


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk