Biowapens als vaccin!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #109


Top professor in de rechten: Vaccin-pushers begaan ‘misdaden tegen de mensheid’Een van de meest vooraanstaande professoren in de rechten ter wereld heeft verklaard dat “iedereen die betrokken was” bij het opdringen van Covid mRNA-injecties aan het publiek “misdaden tegen de mensheid” heeft begaan.

Tijdens een nieuw interview verklaarde professor Francis Boyle dat de “frankenshots” deel uitmaakten van een plan om “medische experimenten” uit te voeren op de mensheid, schrijft Frank Bergman.

Boyle, een bio wapendeskundige, schreef in 1989 de Biological Weapons Anti-Terrorism Act die door het Congres werd aangenomen en in 1990 door President H.W. Bush werd ondertekend.

Hij waarschuwt dat COVID-19 in een laboratorium werd ontwikkeld als “een offensief biologisch wapen” en stelt dat degenen die de mRNA-injecties hebben gepushed “duidelijk de Neurenberg Code hebben geschonden.”

Tijdens een interview met Maria Zeee van Media Blackout, verklaarde Boyle dat vaccin-pushers schuldig zijn aan “moord” voor het veroorzaken van sterfgevallen door vaccinaties.

“Iedereen die betrokken was bij de ontwikkeling van COVID-19 als een offensief biologisch oorlogswapen en ook iedereen die betrokken was bij de productie van deze COVID-19 ‘frankenshots’ overtraden duidelijk de Neurenberg Code over medische experimenten,” zei Boyle.

“Het was een Neurenberg misdaad en een misdaad tegen de mensheid.”

Boyle reageerde ook op de rechtszaak in Kansas tegen Pfizer.

Hij beschreef de zaak als “veelbelovend.”

Hij betreurt echter dat de zaak een civiele rechtszaak is en geen strafzaak.

Boyle gelooft dat de daders schuldig zijn aan “moord en samenzwering om moord te plegen.”

Hij benadrukt dat volgens de Anglo-Amerikaanse beginselen van het gewoonterecht van het strafrecht, die hij acht jaar lang heeft gedoceerd, de betrokkenen ongetwijfeld schuldig zijn. 

Andere misdaden zijn “niet alleen moord, maar ook chaos en geweldpleging,” zegt hij.

Elders tijdens het interview verdubbelde Boyle zijn bewering dat Covid mRNA-injecties “massavernietigingswapens” zijn.

“Het is mijn deskundige mening dat ‘COVID-19 nanodeeltjes injecties’ of ‘mRNA nanodeeltjes injecties’ of ‘COVID-19 injecties voldoen aan de criteria van biologische wapens en massavernietigingswapens volgens Biologische Wapens 18 USC § 175; Wapens en Vuurwapens § 790.166 Fla.Stat. (2023),” legde Boyle uit.

Hij vervolgde met de waarschuwing dat “mRNA zeer krachtig spul is om in je lichaam te injecteren”.

De professor merkt op dat de injecties “je hele genetische systeem in de war kunnen sturen.”

“Nou, dat is wat er nu gebeurt,” betreurde hij.

Boyle voegde eraan toe dat dit nu al blijkt uit “een explosie van plotselinge sterfgevallen en handicaps.”
Boyle komt nadat hij onlangs een beëdigde verklaring heeft ondertekend om te verklaren dat Covid-injecties “massavernietigingswapens” zijn.

Zoals Slay News meldde, stelt Boyle’s beëdigde verklaring dat Covid mRNA injecties geen vaccins zijn en dat ze in strijd zijn met de wet die hij schreef over biowapens – de Biological Weapons Anti-Terrorism Act uit 1989.

  Remedies & Protocollen voor slachtoffers van CoV-19 vaccinletsel

Dr. Boyle gaf deze beëdigde verklaring in een zaak in Florida over een “noodaanvraag voor een Schrift van Mandamus”.

De zaak probeert gouverneur Ron DeSantis te dwingen om de distributie van Covid mRNA-injecties in de staat Florida te verbieden
©Frank Bergman

Reactie.

Al jaren gonst het op internet dat de vaccinaties tegen Covid 19 gemaakt zijn als biowapens die gebruikt worden tegen de mensheid! Velen hebben hier al over geschreven. Zelfs Van Houwelingen van de FvD sprak hierover in de tweede Kamer en verwoorde het als volgt. Deze mensen die hier verantwoordelijk voor zijn moeten voor een tribunaal berecht worden. Dit komt steeds dichterbij omdat er steeds meer bekend wordt over de gevolgen van deze vaccinaties. De media probeert dit tegen te houden, maar veel langer kan dit niet. Ondanks de censuur van de overheden!

Als een zeer gerenommeerde professor in het recht zich openlijk uitlaat over dergelijke zaken, dan is de openbaring van de werkelijkheid niet ver meer verwijderd en zullen ook de beperkingen die de media zich oplegt het vrije woord niet meer kunnen beperken!  Dan komt het als een schok tot de gevaccineerde bevolking! Die, onwetend en zeer naïef zich tot vaccinatie hebben laten dwingen door virologen die logen en politici die de waarheid niet vertelde! Het was een mondiale opzet tot massamoord met een biowapen dat in laboratoria gemaakt werd! 

Het waren ook de media die niets deden om dit te voorkomen. Ja, zelfs misschien gedwongen door de overheid, er alles aan deed om het vaccin in armen te krijgen. Dus vraag ik me af in hoeverre de media schuldig is zonder daadwerkelijk de prik in een arm gezet te hebben! 

Nu zijn we volkomen afhankelijk van wat het openbaar ministerie hier mee gaat doen. Tot nu toe heeft het openbaar ministerie niets gedaan om de verantwoordelijke daders te vervolgen! Is het openbaar ministerie hier in gebreke gebleven? Het openbaar ministerie heeft toch ook kennis van de Neurenberg codes? 

Wanneer de rechtspraak niet meer functioneert is de democratie ook weg en vervallen we tot autocratie of zelfs tot dictatorschap. Dan zal de bevolking geen recht meer hebben en bescherming door het recht en zal dan in een afvoerputje terecht komen. Er is maar één rechter nodig die dan wel het recht recht laat zijn. Maar die ene rechter zal dan vermalen worden in de strijd om de eerlijkheid in het recht.

Mag de bevolking dan recht eisen? Mag de bevolking dan haar recht terugnemen en eisen dat rechters weer recht gaan spreken? Wat moet er gebeuren om de verantwoordelijken voor het kwaad dat ze hebben veroorzaakt met het biowapen te veroordelen via de Neurenberg codes die beschreven staan omdat we niet meer wilde dat mensen zomaar slachtoffer konden worden van de willekeur die de SS toepaste!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Noot: Gezien de toenemende censuur kan ik niet garanderen dat deze website online blijft omdat ik geen concessie wens te doen. Vandaar dat bij elk artikel de “Save as PDF” functie is toegevoegd. Het PDF kan je downloaden als ‘DEMO’ omdat ik niet in betaalde mode werk. 


Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk