Ideologieën zoals fascisme, nazisme en marxisme, èèn ontsnapte ZIONISME !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #108


Bekijk dit krachtige MUST SEE interview dat George Galloway had met Scott Ritter en je zult zien wat voor hete zomer we tegemoet gaan.


Door: Mike Donkers | Fa(c)sforum | dotcom radio


Israël gaat snel volledig fascistisch. Israël is ‘degene die is ontsnapt’. Na twee wereldoorlogen en een hele eeuw zinloos bloedvergieten kwam de wereld tot het besef dat waanzinnige supremacistische ideologieën zoals fascisme, nazisme en marxisme waarschijnlijk geen goed idee waren. Als gevolg daarvan zijn deze bewegingen vrijwel uitgestorven of op zijn minst gemarginaliseerd.

Maar er is één soortgelijke ideologie die aan ieders aandacht is ontsnapt – en dat is het zionisme. Hoe hebben de zionisten dit voor elkaar gekregen? Ze verscholen zich achter religie en slaagden erin hun parasitaire en racistische kolonie in het Heilige Land te vestigen door zich aan te sluiten bij fundamentalistische christenen, wiens valse bijbelse opvattingen het moderne christendom wereldwijd zijn gaan domineren.

En net als elke andere ideologie die voortkomt uit sociaal darwinisme zal ook deze ons onvermijdelijk naar de rand van weer een nieuwe wereldoorlog leiden. Maar waar fascisme, nazisme en marxisme even genocidaal en krankzinnig van aard waren, hadden zij tenminste niet zoiets als de Samson-optie. Helaas heeft Israël die wel.

Scott Ritter gelooft dat Israël misschien zelfs een neutronenbom heeft waarmee ze Libanon kunnen vernietigen. Hij gelooft ook dat Pakistan of Iran zal terugslaan met een nucleaire aanval op Israël. Maar zelfs zonder het gebruik van kernwapens zal Israël worden verslagen door Arabische en Perzische milities die staan te popelen om samen met Hezbollah de strijd aan te gaan. Hoe je het ook wendt of keert, Israël zal ophouden te bestaan, net als zijn onderliggende ideologie van het zionisme.

De passiviteit van de internationale gemeenschap, vooral van de ‘christelijke’ bondgenoten van Israël in het westen, zal ook onder vuur komen te liggen. Ik denk dat de wereldgemeenschap, vooral het mondiale zuiden, niet langer passief zal toekijken en zal proberen in te grijpen, misschien zelfs met andere middelen dan alleen diplomatie, die jammerlijk ontoereikend is gebleken door de obstructie van de VS en het VK. Ik denk ook dat dit zal leiden tot een niet-joodse vorm van christendom, waarbij het hele Oude Testament misschien overboord gegooid moet worden. Schreef Q niet dat het bijbels wordt? Q waarschuwde ons ook voor een noodzakelijke schrikgebeurtenis.

Als er een diplomatieke oplossing is voor de komende crisis, die elke burger op de planeet zal treffen, dan zal die van niemand minder dan Donald J. Trump moeten komen. Ik deel de kritiek van Scott Ritter op Trump niet. Scott ziet Trump’s hulp aan Rusland, Iran en Noord-Korea bij hun militaire opbouw in een negatief daglicht, terwijl Trump in feite heeft geholpen om het machtsevenwicht in zowel Oost- als West-Azië te herstellen. Tijdens Trumps eerste buitenlandse reis naar deze regio’s in 2017 gaven alle landen zich over – behalve Israël.

Israël houdt de hele wereld gegijzeld met zijn Samson-optie – en ze zijn gek genoeg om die te gebruiken. Daarom moet Trump heel voorzichtig zijn.

Als Trump zegt dat Israël ‘het karwei moet afmaken’, dan doelt hij op het karwei van zijn eigen zelfvernietiging.

Bemoei je nooit met een vijand die bezig is zichzelf te vernietigen. Q noemt Sum Of All Fears. In die film wordt een nucleair apparaat tot ontploffing gebracht in een valse-flagoperatie die de supermachten van de wereld op een ramkoers van totale vernietiging zet. Gelukkig wordt de crisis te elfder ure langs diplomatieke weg opgelost.

Je kijkt naar een film, geniet van de show. Zal Trump, de dealmaker, door het Zuiden worden opgeroepen om een vreedzame oplossing te bewerkstelligen? En zo ja, hoe wordt voorkomen dat de Samson-optie wordt gebruikt? Hebben Iran en Hezbollah niet al verklaard dat Israëls nucleaire faciliteit Dimona op hun hitlist staat? Zodra die dreiging weg is, kan Trump bemiddelen in vrede tussen de strijdende partijen die op de escalatieladder zijn gesprongen. Maar Israël moet eerst worden verslagen. Israël voor het laatst bewaren, dat heeft een reden.

Augustus is traditioneel een zeer hete maand. Bereid je voor op de heetste zomer van je leven!


Wat veel mensen niet zagen gebeuren in 2017 / 2018, de Trump overgave toer over de wereld. Zonder deze info kun je nergens over mee praten in het geschiedenisbeeld van DIT moment.

Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Noot: Gezien de toenemende censuur kan ik niet garanderen dat deze website online blijft omdat ik geen concessie wens te doen. Vandaar dat bij elk artikel de “Save as PDF” functie is toegevoegd. Het PDF kan je downloaden als ‘DEMO’ omdat ik niet in betaalde mode werk. 


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.

Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk