dotcomradio.nl aflevering 421 van 30-06-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #106


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 421; Mogelijke valse vlag vuile kernbom – Verkiezingen VS geen stempas ID vereist (opnieuw) – witte fosfor munitie op Libanon – Assange vrij – Bom aanslag in Rusland – Meer censuur Frankrijk – Omvolking wereldwijd volgens plan – en meer, veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsDe laatste dagen al verschillende keren de thee of koffie koud laten worden, te veel opgeslokt door het nieuws.

Het woord omvolking
Is niet zomaar een aanduiding
– Maar een duidelijke omschrijving
– Als een gedwongen cultuur aanpassing
Nog duidelijker, een aardverschuiving
Dat wordt ‘n politieke, harde landing

Noot: Gezien de toenemende censuur kan ik niet garanderen dat deze website online blijft omdat ik geen concessie wens te doen. Vandaar dat bij elk artikel de “Save as PDF” functie is toegevoegd. Het PDF kan je downloaden als ‘DEMO’ omdat ik niet in betaalde mode werk. 

[X] VERBRANDINGSMOTOREN BLIJVEN, agenda 2035 het uitbannen van de verbrandingsmotor is van de baan, niet haalbaar !!

[Super Jan] De akkers staan nog blank. Maar de @telegraaf
heeft het al over een waterslot. Krankzinnig.

[x] Afkeuren oude elektriciteitsmeter; Men wil iedereen aan de slimme of digitale meter om op afstand de stoom uit te kunnen schakelen bij (gecreëerde) schaarste

[Barry] De geschiedennis opnieuw gedefinieerd met Mees Baaijen. Mees heeft meer dan tien jaar onderzoek gedaan naar de verborgen krachten die wereldwijd aan de touwtjes trekken. Dit leidde tot zijn boek ‘De roofdieren tegen het volk‘,
— Conclusie: …. een sterke conclusie ontbreekt totaal !!

de Chines Taal: De term “Wei Ji” is actueler dan ooit. Het betekent : CRISIS. Wei Ji bestaat uit 2 karakters en die staan, volgens velen voor: gevaar en kans.
Wereld NieuwsDeze week geen events die gegroepeerd zijn per land of gebeurtenis maar de tijdlijn per dag

Not even the world of George Orwell
could break people’s voodoo spell
Now that a possible WOIII shakes up mankind
will -that- change peoples state of mind

[X maandag] Russische MIL verklaren “terroristische” VS verantwoordelijk voor dood van Russische burgers op de Krim! Russische MIL melden dat door de VS gemaakte ATCAMS-clusterraketten, geassisteerd door Amerikaanse satellietverkenningen, door Oekraïne zijn afgevuurd op Sevastopol. Rusland beweert dat ze de raketten onderschept hebben, maar de fragmenten van één ervan braken af, ontploften en de explosie doodde 5 burgers, waaronder 3 kinderen, en verwondde 124+ anderen.– Russische MIL beweert dat “dergelijke acties niet onbeantwoord zullen blijven”. Ongeacht wie of wat je gelooft, de realiteit is dat we nooit dichter bij een kernoorlog zijn dan we geweest zijn sinds 1962.

[X] Russische politie onder vuur op straat in Dagestan. Russische autoriteiten bevestigen dat de militanten door de NAVO geleverde wapens gebruiken.

[Scott Ritter] My commentary on the Sevastopol and Dagestan attacks: At some point in time there needs to come a reaction from the Russians toward the criminal actions from the US and NATO

[X maandag] Het Britse parlementslid Andrew Bridgen waarschuwt de wereld dat de NAVO van plan is een valse vlagaanval te lanceren op een Europese stad met behulp van een nucleaire “vuile bom” en de schuld bij Rusland te leggen.
Noot: Ik denk dat Parijs het #1 doel is; Van 26 juli t/m 11 augustus 2024 bij de Olympische spelen. Zeker gezien het plan dat Macron aan de macht zal blijven bij chaos zoals bekend gemaakt.

[X] Welzijnskantoren in 49 staten delen kiezer registratie aanvragen uit aan illegale vreemdelingen. Er is geen bewijs van staatsburgerschap nodig.

[X Maandag] Israël dropt (alweer) witte fosfor munitie op Libanon! — Laat niemand je wijsmaken dat Hezbollah hiermee begonnen is… video bewijs

[X] Dit bericht begrijp ik niet; “India has been supplying artillery shells and drones to Israel“. … maar dat is toch een BRICS land ?

[X] IDF admit Israel has lost in Gaza but Netanyahu won’t accept it.

[X Dinsdag] Bevelhebber van het Amerikaanse leger, generaal Charles Brown:
“We zullen Israël niet kunnen verdedigen in een oorlog met Hezbollah.” De voorzitter van de Joint Chiefs of Staff waarschuwde dat het Amerikaanse leger moeite zou hebben om Israël te beschermen in het geval van een grootschalige militaire confrontatie met Hezbollah. De inmenging van Iran,….

[X Dinsdag] Tucker Carlson: A good man, Julian Assange finally free. The tide is turning. – andere video Mike Pompeo wilde Julian vermoorden
reactie de Telegraaf; “Assange pleit schuldig aan spionage in ruil voor vrijlating” noot Hoe kan je schuldig zijn aan de waarheid vertellen?

[X] South Korea took the unprecedented move to file lawsuits against 7 Israeli leaders for crimes against humanity

[X Dinsdag] Israel Deliberately Kills Kids – Hind Rajab’s Murder Exposed As DELIBERATE bijna 400 kogelgaten in de auto

[X Dinsdag] Het Hooggerechtshof van Israël heeft unaniem besloten dat de regering Haredi-mannen moet oproepen voor militaire dienst. De uitspraak zou staatsfinanciering voor ultraorthodoxe Yeshiva-studenten onmogelijk maken.
[Noot: Nog meer mensen die mogelijk het land verlaten ??

[X Dinsdag] Project Veritas: Biden’s State Dept Official geeft toe dat de Grote Vervanging echt is; ‘Ze willen de demografie van de Verenigde Staten veranderen’. “Traditionele, standaard Amerikanen zijn niet links. Latijns-Amerikanen zijn allemaal links. Dit is gewoon om te proberen de demografie [van de Verenigde Staten] te veranderen.” – Consulair ambtenaar VS “Ik wou dat mensen wisten dat we dagelijks criminelen binnenlaten [in de Verenigde Staten].”

[X dinsdag] What China just did to the U.S. Military is SHOCKING and Taiwan is Doomed

[Scott Ritter] Hoe zit dat nou, de relatie, de geschiedenis van Rusland t.o.v de Oekraïne: Scott. Putin heeft de luxe om te kijken wat er gaat gebeuren. De economie draait als een zonnetje, hij kan de oude corruptie op het thuisfront uitmesten en de kat uit de boom kijken tactiek geeft de minste schade en verlies aan manschappen.

[X] Just a reminder that only one foreign government has a baby sitter designated to each of our political representatives, overseeing every action they make. Nearly 100% of our politicians have an ‘AIPAC Guy.’ Video Tucker Carlson

[X woensdag] From now on, anyone who wants to get German citizenship must declare that they support Israel – Financial Times

[X woensdag] Police in Nairobi, Kenya, fire live ammunition at protesters, wil men een burgeroorlog uitlokken ?

[X Woensdag] The Taliban have announced their intention to deploy thousands of troops and to join forces with Hezbollah against Israel.

[Mike] Ze hebben echt waanvoorstellingen. Israël heeft in de 76 jaar van zijn bestaan nooit een militaire strategie gehad. Het enige wat ze weten te doen is korte shock-and-awe campagnes voeren waarin ze zoveel mogelijk dood en verderf zaaien. Ze zijn niet voorbereid op uitputtingsoorlogen en zijn dat ook nooit geweest.

[X Donderdag] Douglas MacGregor Warning: 1.2 Million Soldiers, 900 Tanks Storm Ukraine – NATO Fears Worst!

[X vrijdag] MAX Blumenthal : Israeli Meddling in US Politics.

[X] Hèt Debat, … Trump / Biden, eerlijk, heb er niets van gezien, nou ja 10 seconde

[Mike] Het is niet de islam die de macht overneemt, maar de daling van het christendom. Het zijn niet de moslims die het overnemen, maar de daling van het geboortecijfer van blanke westerlingen. De olifant in de kamer is dat de westerse samenleving uit elkaar valt door haar eigen toedoen. Stop met anderen de schuld te geven van je eigen incoherentie.

[Vrijdag] Republic of Congo announces plans to join BRICS following a meeting with Russian President Putin.
Media[X] Don’t do business with X as long as Elon works together with AU10TIX!

[X] Het bedrijf dat de leiding had over de beveiliging van luchthavens en de screenings, en de belangrijkste gedaagde in de 9/11 rechtszaak, was een bedrijf genaamd International Consultants on Targeted Security (ICTS) International N.V., een in Nederland gevestigd luchtvaart- en transportbeveiligingsbedrijf dat in 1982 werd opgericht door voormalige leden van Israëls geheime politie, de Shin Bet.

[X] On September 11, 2001, 14 out of the 19 hijackers checked in for their flights at Boston’s Logan International Airport and Liberty International Airport in Newark, N.J. — Bij welke andere event was dit bedrijf nog meer betrokken, de shoe bomber, London bus aanslagen en meer, …

[x] Attentie ! #Macron heeft zojuist zijn wens geuit voor een massale toename van de censuur op sociale netwerken!

[X] Rusland blokkeert zo’n 80 media nadat ze zelf 2,5 jaar geleden geblokkeerd werden

[Wikileaks] heeft al zijn bestanden online gezet. Het is er allemaal: Hillary Clinton’s e-mails, McCain’s schuld, de Vegas schietpartij door een FBI sluipschutter, Steve Jobs’ brief over HIV, PedoPodesta, Afghanistan, Syrië, Iran, Bilderberg, CIA agenten gearresteerd voor verkrachting, WHO pandemie, etc. Goed leesvoer!
(on)Gezondheid[X] Five U.S states are now SUING Pfizer for lying about the safety and efficacy of their covid injections.

[X] Holy shit – the most comprehensive medical report linking autopsy’s & sudden deaths to the COVID Vaccines is about to be released “The Lancet published this & Big Pharma buried it”

[Clandestine] Nieuw rapport van Russian MIL, waarin wordt beweerd dat het Pentagon hun biowapen operatie heeft verplaatst naar Afrika, vanwege de Russische bevrijding van de laboratoria in Oekraïne.

Kirillov beweert dat Metabiota, dat eigendom is van Biden, en andere tussenliggende NGO’s, een dekmantel vormen voor het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken en het DoD, en zich voordoen als een humanitaire operatie om hun ware doel, de productie van ziekteverwekkers voor Big Pharma, te verbergen.

Kirillov wijst er ook op dat Metabiota, dat eigendom is van Biden, gedwongen is om zijn activiteiten in veel landen in Afrika te staken, omdat men zich bewust is van hun snode biologische activiteiten en agenda.

Vergeet ook niet dat de oprichter van Metabiota, dat in handen is van Biden, Ghislaine Maxwell is en Clinton partner, Viroloog Nathan Wolfe.

Later in de briefing beweert Kirillov ook dat de VS van plan zijn om ziektes te verspreiden via trekvogels. Dit komt nadat Kirillov eerder beweerde dat de VS van plan zijn om nog een pandemie te veroorzaken voor de verkiezingen van 2024, net zoals ze in 2020 hebben gedaan. Ik denk hierbij aan de vogelgriep.

Noot: Normaal is er bij verspreiding van ziektes – het immuunsysteem- om dit op te vangen. Functioneerd dit nog wel bij al die 3/4/5/6 maar geprikte mensen ????

[X] In bepaalde delen van Londen is het 4G netwerk zo goed als onbruikbaar gemaak, 5G moet …

[X] HERSENSCHADE veroorzaakt door COVID-19 mRNA-vaccins – Twee enorme Zuid-Koreaanse onderzoeken zorgen voor opschudding! Pfizer en Moderna COVID-19 mRNA-vaccins veroorzaken ernstige en permanente HERSENSCHADE en grootschalige onderzoeken bevestigen nu wat velen van ons vermoedden.
GedachtenvoerWe zitten midden in een informatie oorlog, ik heb een shadow ban op Google en Mike en ondergetekende beiden ook op X (het voormalige twitter). Deel dan ook onze uitzending op jullie sociale media of via eMail. Je vind ons op gedachteNvoer.nlElke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten