Billy, Billy toch!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #104


Bill Gates promoot ‘madenmelk’ als oplossing voor kindervoeding te midden van gefabriceerde voedselcrisisDe globalistische miljardair Bill Gates promoot “madenmelk” als oplossing voor de voedingsbehoeften van kinderen nu de kosten van levensonderhoud de pan uit rijzen en de tekorten aan geproduceerd voedsel overal ter wereld beginnen toe te slaan.

Volgens door Gates gefinancierde onderzoekers is madenmelk afkomstig van “larven van de zwarte soldaatvlieg” die worden verwerkt tot een zuivelachtig melkalternatief dat geschikt is voor baby’s en jonge kinderen om aan hun voedingsbehoeften te voldoen, schrijft Baxter Dmitry.

De onderzoekers promoten madenmelk ook als een shake voor mensen die op zoek zijn naar extra eiwitten in hun dieet en die niet afgeschrikt worden door de gelijkenis met grijs slijm en het feit dat het product het spijsverteringskanaal en de uitwerpselen van de insecten bevat.

“We verwerken het tot een zuivelalternatief dat een rijke en romige vloeistof vormt,” leggen de onderzoekers uit, terwijl ze de klimaatvriendelijke kwaliteiten benadrukken. “Entomelk is zeer rijk aan eiwitten, vet, calcium, ijzer en zink, wat echt goed voor je is en een zeer romig mondgevoel heeft.” Kijk:

Hoewel het product wordt gepromoot als een oplossing voor klimaatverandering, legt auteur Seamus Bruner uit dat Microsoft medeoprichter Bill Gates’ investeringen in nepvlees, Amerikaanse landbouwgrond en madenmelk niet de planeet redden, maar eerder zijn banksaldo opblazen.

“Controligarchs” onderzoekt miljardairs zoals Bill Gates en hoe hun rijkdom de machtshefbomen controleert die het dagelijks leven van de gemiddelde Amerikaan domineren.

NYPost bericht:

Bruner – die leiding gaf aan teams waarvan de bevindingen meerdere FBI-onderzoeken en onderzoeken van het Congres naar de families Clinton en Biden op gang brachten – zegt dat zijn onderzoek de inspanningen van Gates aan het licht bracht om Amerikaanse landbouwgrond op te kopen en te investeren in synthetische zuivel en in laboratoria gekweekt vlees in de naam van het voorkomen van klimaatverandering. 

In dit proces, zegt Bruner, doet Gates meer om zijn nettowaarde op te blazen dan om de uitstoot van koolstof te elimineren.

“Eerst waren het gepatenteerde zaden en gepatenteerde meststoffen en nu patenteren ze vleesalternatieven. Het verbieden van vee zou effectieve monopolies verlenen aan de alternatieve eiwitbedrijven en investeerders zoals Bill Gates, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg en zelfs BlackRock ten goede komen. Nepvlees gaat over het beheersen van de voedselmarkt, niet over het redden van de planeet,” zei Bruner in een interview met Fox News Digital.

Peter Schweizer, auteur van “Red-Handed”, “Clinton Cash” en “Profiles in Corruption,” schreef het voorwoord van “Controligarchs” waarin hij zei dat het boek “in de toekomst kijkt en een beklemmende en onthullende uiteenzetting geeft van het draaiboek van de linkse elite voor de komende vijf jaar.”

Een hoofdstuk van het boek richt zich op “de oorlog tegen boeren” en maakt duidelijk dat techgiganten zoals Gates de voedselvoorziening van het land monopoliseren.

“De overname van het voedselsysteem, zoals zoveel andere controleplannen in dit boek, begon met de Rockefellers en werd bevorderd door Bill Gates. Net als de meeste van hun monopolies – van olie tot software en uiteindelijk biotechnologie – draait de overname van voedsel allemaal om het beheersen van het intellectuele eigendom van voedselproductie door middel van handelsmerken, auteursrechten en patenten,” aldus het boek.

Bruner schetst de connectie van Gates met “de Groene Revolutie” – een reeks verbeteringen in de landbouw mogelijk gemaakt door Rockefeller-gefinancierd onderzoek en ontwerp in de jaren 1940 om de toenmalige crises van armoede en honger te helpen oplossen. 

“De Groene Revolutie was tegelijkertijd het bewijs dat problemen zoals armoede en hongersnood konden worden opgelost door menselijke innovatie en dat de oplossingen, zoals genetisch gemodificeerde gewassen die resistent zijn tegen pesticiden, nieuwe problemen kunnen opleveren zoals vervuiling, uitputting van hulpbronnen en de consolidatie van kleinschalige boerderijen en familiebedrijven in gigantische, door bedrijven gecontroleerde boerderijen,” staat er.

“Maar in plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor de nieuwe problemen, namen de Rockefellers alle eer voor de overvloed aan gewassen, terwijl ze de nieuwe problemen afschoven op de handige zondebok van klimaatverandering,” schrijft Bruner.

“En het zou geen verrassing moeten zijn dat terwijl van de boeren wordt verwacht dat ze gefermenteerde schimmels, in het laboratorium gekweekt vlees en made milkshakes consumeren, de Controligarchs – met hun privékoks – niet van plan zijn hetzelfde te doen als recent gedrag een indicatie is,” zegt Bruner.

“Bill Gates en Warren Buffett eten graag hamburgers en steaks van rundvlees als Gates zijn mentor in Omaha bezoekt. Zuckerberg houdt van gerookte biefstuk en gegrilde varkensribbetjes (van echte koeien en varkens) en zegt dat vlees ‘dubbel zo lekker smaakt als je zelf op een dier jaagt’”, schrijft ©Bruner

Reactie.

Weer is Bill aan het doordraven. Op zich niet erg wanneer alle klimaat drammers goed naar Bill luisteren en zijn producten ook dagelijks gebruiken om zich te voeden. Mijn zegen hebben ze! Maar zeer waarschijnlijk doen ze zoals Bill dat doet! Ze eten hun eigen nepproducten niet en hun gezinsleden mogen dit ook niet eten. Want dit nepvoedsel is alleen voor idioten! En Bill is geen idioot! Iedereen die mijn schrijverij leest weet dat ik dikwijls uitleg hoe Bill zo rijk is geworden. Dat heeft hij gedaan door alle mensen die zijn Windows programma’s kopen te bedonderen door virussen binnen te brengen en antivirusprogramma’s te verkopen. Dit doet hij nu met in een lab. gemanipuleerde eiwitstructuren als gevaarlijke virussen los te laten en aandelen in farmaceutische bedrijvend te kopen en weer miljarden winst te maken. Dat is het trucje dat Bill al doet zins hij de baard in de keel kreeg. Alleen doet Bill dit nu met mensen!

Bill is een voedsel terrorist! Bill is een virus terrorist! Bill is arrogant! Bill heeft een groot psychisch probleem! Bill is narcist! Bill is een moordenaar! Bill experimenteert met mensen en kinderen! Bill is nog niet gearresteerd! Bill mag eigenlijk niet vrij rondlopen! Want Bill wil mensen doden, mensen ziek maken en daar geld mee verdienen.

Daarom heb ik de hoop dat al die mensen die in Bill geloven en die CO2, stikstof, koolstof en dergelijke de schuld geven van de opwarming van de aarde, Billy’s producten gaan eten! Dus hoop ik dat Frans Timmermans zich komt melden op radio en tv om niet alleen Billy’s producten te eten, maar dit ook op tv laat zien!

Want van Bill is bekend dat hij geen vaqsinazi’s heeft gehad, dat hij zijn eigen kunstvlees niet eet en zijn eigen vliegenmelk niet drinkt! Nee, Billy is een grote flop, maar daar denkt hij zelf anders over! Want hoe rijk je ook bent, je menselijkheid is niet van rijkdom afhankelijk van. Menselijkheid heeft andere normen en waarden!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk