Welkom in de strijd voor een vrij Frankrijk, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #103


In een tijd waarin zovelen naar de afgrond gaan, laten we samenwerken om ons voor te bereiden op de grote veranderingen die komen gaan. Toegewijd aan oprechtheid, waardigheid en de hartstochtelijke verdediging van vrijheid, vrede en een sterk, onafhankelijk en mooi Frankrijk!


Uit de nieuwsbrief van Florian Philippot,
Président des Patriotes.

De vrijlating van Julian Assange op dinsdag was een geweldige verrassing! Eindelijk vrij! Hij die het geweld van het globalistische systeem in zijn vlees heeft ondergaan, wiens leugens, oorlogen en corruptie hij aan de kaak heeft gesteld, kan eindelijk herenigd worden met zijn dierbaren! Nu zal hij voor zichzelf moeten zorgen: hij heeft de gewetenloze vijanden getrotseerd. Maar deze bevrijding bevestigt één essentieel ding: vechten en volharding lonen altijd! Laten we de strijd voor vrijheid opvoeren, vooral de vrijheid van meningsuiting, en klokkenluiders beschermen, want het is nog niet gewonnen! Patriotten, zoals ze al jaren zijn, zullen deze strijd met alle noodzakelijke middelen voeren (demonstraties, justitie, verkiezingen, strijd, informatie, enz.) en zullen nooit luisteren naar degenen die geloven dat “alles bij voorbaat verloren is”: nee, alles hangt af van ieder van ons, van onze toewijding, van onze acties! Alles!

En er zijn nog genoeg gevechten te voeren! Deze wetgevende blitz bewijst dat de volgende regering, wie het ook wordt, onderworpen zal zijn aan de EU! Nog voor de stemming hebben de belangrijkste kandidaat-blokken al zoveel stappen achteruit aangekondigd, een teken dat ze, eenmaal aan de macht, heel snel tegen de muur van Brussel zullen oplopen! Ik zei het al op de avond van de ontbinding: de geschiedenis versnelt. De maskers vallen af. Laten we er klaar voor zijn, want de volgende generatie zal snel komen. Laten we klaar zijn voor de Frexit, de uittreding uit de NAVO, de WHO en het EVRM, zodat Frankrijk weer kan industrialiseren, eindelijk de immigratie onder controle kan krijgen, de veiligheid kan herstellen, zijn landbouw, openbare diensten, vrijheden, vrede, zijn ziel en zijn waarden kan verdedigen! Zodra we weten wie de nieuwe regering is, zullen we het hele land doorkruisen, volksopvoedingsseminars houden, ons toekomstplan in detail uitleggen, het Bloc Souverainiste samenbrengen door onze allianties uit te breiden, de laatste dwarsliggers zeggen dat ze hun verantwoordelijkheid moeten nemen en eindelijk een verenigd front moeten aanvaarden, en het Franse volk een aantal verzetsacties voorstellen! Er zal de komende maanden veel onrust zijn: laten we deze periode zien als een opwindende kans om de grote doorbraak te bouwen!

Ook al probeert het Europese systeem haar met geweld in het zadel te houden, Ursula Von der Leyen is nu verstrikt in het Pfizer-schandaal: deze week zag zelfs het AFP zich genoodzaakt een persbericht uit te brengen over de lopende rechtszaken, waaronder onze klacht tegen haar! Over een paar dagen neem ik de vele beëdigde verklaringen die jullie ons hebben gestuurd mee naar de Belgische onderzoeksrechter: ze zullen onze zaak versterken! In de Verenigde Staten bereiden verschillende staten zich voor om het voorbeeld van Kansas te volgen en Pfizer voor de rechter te slepen. Samen met jullie zullen we de strijd voor waarheid en gerechtigheid winnen!

Welkom in de strijd! Ook al probeert het Europese systeem haar met geweld in het zadel te houden, Ursula Von der Leyen is nu verstrikt in het Pfizer-schandaal: deze week zag zelfs het AFP zich genoodzaakt een persbericht uit te brengen over de lopende rechtszaken, waaronder onze klacht tegen haar! Ik wil graag een aantal van de vele ernstige punten van kritiek aan het adres van de Belgische Ombudsman onder de aandacht brengen: zij zullen in staat zijn om deze punten tot op de bodem uit te zoeken! In de Europese Unie proberen een aantal staten te voorkomen dat Kansas steelt en dat Pfizer de schuld op zich neemt. Samen met alle anderen zullen we een standpunt kunnen innemen voor gerechtigheid en vrede.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.

Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk