Niet mijn zonen: De discussie MOET op gang komen!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #101


De oorlogsdreiging is nog nooit zo hoog geweest, zelfs niet tijdens de Cuba crisis. Verschil met nu dat er toen leiders waren zoals Kennedy die het gesprek nog aanging met zijn tegenstander en bereid was tot concessies en oplossingen.


De Rillingen lopen over mijn rug hoe hard westerse leiders op de oorlogstrom slaan en hoe ze met vuur spelen.

Ik begin mijn artikel met onderstaand lied. Die kwam best heftig binnen bij mij en hopelijk maakt het nog meer mensen bewust dat het allang twee voor twaalf is geweest en ons uitspreken een noodzaak is geworden.  

LUISTER: Reinhard Mey & Freunde – Nein, meine Söhne geb’ ich nicht [Offizielles Video]

Onderstaande video laat de waanzin van oorlog zien en dat het niet de jongemannen zijn die oorlog willen maar met het grootste gemak geofferd worden voor het grote geld door een klein clubje machtige psychopaten.

Wapenstilstand Kerstavond 1914

Wat gebeurt er met een land, een continent als het geregeerd wordt door machthebbers die boven regeringen staan en bepalen wie er mag regeren.

CHAOS,  AFBRAAK VAN DE ECONOMIE, GEZONDHEID EN VRIJHEID!

Al ruim voor Corona zag ik al dat veel niet klopte maar ging nog mee in de gedachte dat er toch nog wel goede politici zouden zijn, opgegroeid tijdens de koude oorlog  geloofde ik dat Poetin tot het grote gevaar behoorde en Amerika en Europa democratische landen waren, dat was er bij mij van kinds af aan ingestampt. Zelfs van mijn generatie weten velen niet dat de Russen een flink aandeel in de bevrijding van de 2de WO hadden. Die eer ging naar de Canadezen en Amerikanen.

Toen de laatste Amerikaanse verkiezingen waren  en de verkiezingsfraude zo overduidelijk was, besefte ik dat we echt met een Deep State te maken hebben want hoe duidelijk de fraude zichtbaar was, de Deep State was te machtig om er iets tegen te doen. Toen kwam corona en werd er wederom censuur toegepast, daar schrok ik van want alles rond het woord corona of vaccinatie kon je niet gebruiken, dan werd het artikel verwijderd en in de loop der tijd kwamen er steeds meer verboden woorden en daden bij, zoals nu het woord OMVOLKING. Hoe het land bestuurd moet worden is bijzaak: er wordt al dagenlang gezanikt binnen de 2de kamer over het woord omvolking, ga verdomme je werk is een keer doen! Politieke gevangenen is het nieuwe normaal in de “democratische” westerse wereld. Artsen die tegen de vaccinaties waren en hun patiënten wisten te genezen met ivermectine werden vervolgd en opgejaagd. En blijken de artsen nu overduidelijk gelijk te hebben gehad. Lees de artikelen van het artsen collectief, daar kom je ervaringen van artsen tegen die tijdens corona werden doodgezwegen. We moesten avond aan avond de onzin aanhoren van Marion omKoopmans en de te grote wijnliefhebber Ab Osterhaus.!

Nu vier jaar later is mijn wereldbeeld zo giga veranderd dat ik ben gaan beseffen dat Amerika het kwaad van de wereld is en een unipolaire wereldmacht wil ten koste van alles. Er ontstellend veel slechtheid zit bij de Clintons, Obama’s, de Bidens, Kill Gates, Schwab en Soros en al het rot samensmelt binnen het WEF, WHO, VN, NAVO en de pharmafia. De waanzinnige macht die al jaren vandaan komt bij de Rothschilds en de Rockefellers. Twee Joodse families met giga wereldwijde invloeden. De andere kant van het zionisme maar geen beste kant.

Maar hoe ga ik jou die hier niets van wil geloven toch overtuigen om het te gaan zien want mijn twijfel is allang verdwenen dat ik het misschien toch verkeerd zie, het gebeurt steeds meer in het open, alleen het bereikt niet de staatsomroep en is zo groots dat het ook voor mij met regelmaat nauwelijks te bevatten is. Waarom het niet de staatsomroep bereikt komt omdat de tentakels van de macht overal zitten. Binnen de media, binnen justitie en regeringen, waar de media in de gehele westerse wereld exact hetzelfde verhaal vertellen. Mooi voorbeeld is dat de rechter die Gideon van Meijeren onschuldig toch schuldig bevond twee dagen na de uitspraak een mooie promotie kreeg van de overheid.

Ook ik dacht nog lange tijd: het kan toch niet dat een kleine groep psychopaten de macht kan grijpen over de wereld. Dat het kan hebben we gezien tijdens corona. De straten wereldwijd waren stil, doodstil en de massa droeg mondkapjes, was doodsbang en veroordeelden de ongehoorzamen die zagen dat dit niet klopte. Die herkende je zonder mondkapje of hielden zich niet aan die belachelijke anderhalve meter. Jensen was vanaf het begin standvastig in zijn overtuiging dat het om een griep ging en werd afgemaakt, maar wat had hij gelijk. Denk van hem wat je wilt maar hij had de ballen om de leugens te benoemen!

De macht grijpen is niet zo moeilijk, een volk is tam als het in angst zit en is dan overal toebereid ook die verdomde prik! De macht is ook makkelijk te grijpen als je maar voldoende geld hebt en dat kleine groepje steenrijken bezitten zo gruwelijk veel geld waarmee ze hele landen kunnen op/omkopen en middels het chantabel maken, corrupt maken van puppets en de onkunde laten regeren heb je de wereld in handen. Zoals Herr Schwab vol trots zegt zijn young Global leaders! Dat de onkunde regeert kan niemand ontgaan zijn, de Tweede Kamer en het Europees Parlement hebben nog nooit zo vol gezeten met corrupte sukkels die werkelijk niet weten waar ze mee bezig zijn en ondertussen MILJARDEN hebben laten verdwijnen en de gemiddelde burger vraagt zich niet af waaraan, maar ipv vragen te stellen betaald de burger wederom braaf meer belastingen.

Maar toen kwam Poetin in verzet en pikte het westerse landje pik niet meer en viel de Oekraïne binnen, en terecht want van de NAVO was duidelijk dat ze een regime change ook in Rusland willen en een westerse puppet aan de macht. Denk dan aan een clown als Zelensky, de idioot die piano speelde met zijn leuter. De Poolse premier opperde onlangs dat Rusland opgesplitst moet worden in 200 staten, dit is van de zotte! Helaas, Poetin staat voor zijn land, zijn cultuur en zijn volk en verdedigt zijn land. Kan prima dat hij een dictator is maar hij heeft zijn land veel welvaart gebracht, de infrastructuur is uitstekend, pensioenen zijn weer ingevoerd, huisvesting op orde gebracht, beschermt de jeugd tegen de woke gekte, corruptie is aangepakt en straten veilig gemaakt maar de massa’s in het westen zijn zo gehersenspoeld die willen het niet geloven.

Dus ter verdediging viel Poetin terecht Oekraïne binnen en dachten westerse leiders wel even de trots van de Russen te breken. Viel dat even tegen want Rusland blijkt een sterk machtsblok te zijn en is het westen dus in de paniek geschoten en zie je overduidelijk de onkunde met vrouwen als ministers van defensie, de ziekelijke mentaliteit van de westerse leiders die bakken met geld richting Zelensky blijven sturen om een oorlog te winnen die overduidelijk allang verloren is, de miljonairs nemen daar in aantallen toe, zo ook het vermogen van Zelensky.

Wat niet bij de staatsomroep komt dat Poetin een vredesakkoord had met Zelensky al twee maanden na het uitbreken van de oorlog maar het westen weigerde het te accepteren, er moest doorgevochten worden.

Ondertussen is de schatting 800.000 doden en het aantal loopt nu nog harder op want de gevechten zijn enorm nu. De Russen voeren de druk op. Het westen blijft Poetin uitlokken tot een aanval en mijn grote zorg is dat het westen een false flag gaat uitvoeren om een oorlog met Rusland te rechtvaardigen. Dan kunnen ze Rusland de schuld geven. Wie niet in staat is te geloven dat Amerika in staat is tot een false flag operatie, lees over de operatie Northwoods of steeds harder bewijs dat 9/11 een inside job was. Het is aan het geduld van Poetin dat we nog niet in oorlog zijn, hij is een geniaal strateeg dat zich niet laat leiden door emoties.

Hij heeft ook gewaarschuwd dat wanneer zijn laatste redmiddel om uit de klauwen van het westen te blijven een nucleaire aanval is, hij die zal uitvoeren.

Verdiep je in de lezingen van Maria Thérèse ter Haar. Zij is een Ruslandkenner met een objectieve kijk op het conflict. Of kijk de docu Oekraïne on fire een eye opener over de Maidan revolutie waar het westen de veroorzaker was en Russische sprekende Oekraïners levend verbrand werden en al brandend kruipend op de vlucht nog doodgeschopt werden door Oekraïeners!

Recent heeft Poetin voor de derde keer een vredesvoorstel gedaan maar weer per direct afgewezen. En weer werd er heftig op de oorlogstrommel geslagen, want Rusland moet kapot en daarvoor mogen ook onze kinderen geofferd worden. Wij zijn ooit vredelievende westerlingen geweest die voor vrede gingen, maar  reppen nu met geen woord over vrede. Mijn hart breekt als ik de beelden zie van jongens die de hel overleefden maar zonder ledematen, blind en getraumatiseerd verder moeten met hun leven.

Feit: er is enorm geïnvesteerd door de bovengenoemde families in Oekraïne en die willen hun geld vertienvoudigd terug hebben. Zo ook het Blackrock concern. Ze investeren middels de grondstoffen, de heropbouw van het land,  kinder-en orgaanhandel is een giga verdienmodel en de biolabs, de gain of function fabrieken beheerd door het westen, zijn toegegeven door Nuland.

Ik kan alles hier gaan herhalen maar zolang de massa niet over zijn schaduw heen kan stappen door te erkennen dat ze giga belazerd zijn en worden heeft het geen zin. Maar besef door te blijven geloven in de goedheid van westerse leiders werk je indirect mee aan de oorlogsmisdaden, de kinder- en orgaanhandel en je eigen ondergang.

Het blijft mij verbazen dat sinds vier jaar er zoveel verboden onderwerpen zijn en nog steeds loop ik er tegenaan dat er geen gesprek op gang komt.

Bij elke poging stuit ik op dezelfde reactie: kan er toch niets aan veranderen, ik leef nu en wil mij niet druk maken om al dat negatieve gedoe. Stuur ik wat, wordt het niet gelezen of krijg ik de vraag van welke vage site het komt. Ik werd uitgelachen vanwege de laptop van Hunter Biden dat dit wel de kop van Joe Biden kon kosten. Het kostte zijn kop inderdaad niet want het rot zit zo diep dat de Bidens beschermd werden en de onzinnige jacht op Trump op volle snelheid door ging.

Van de nodige vrienden afscheid moeten nemen.

Het moet toch alles zeggen dat een demente dwaas, een beschamende clown de president van Amerika is, het land totaal naar de afgrond heeft gebracht door een ongecontroleerde invasie van gelukszoekers, de landen waar deze gelukszoekers vandaan komen hebben hun gevangenissen opengezet, hún psychiatrische patiënten richting Amerika gestuurd en zo is in die landen de criminaliteit fors afgenomen en zijn de straten van Amerika vervuild, sterk gecriminaliseerd en verpauperd maar vergis je niet hetzelfde gebeurt in Europa ….. goh verrassend.

En waarom zou Poetin het westen binnenvallen, overduidelijk toch dat we onszelf al aan het vernietigen zijn. De Fransen zijn Afrika uitgeflikkerd en betalen nu veel meer voor de benodigde grondstoffen om hun kerncentrales draaiende te houden. De macht van Amerika is ook ten einde in Afrika waar herhaaldelijk een regime change heeft plaatsgevonden en er een dictator door Amerika geplaatst werd die het volk onder extreem erbarmelijke omstandigheden de mineralen uit de grond liet halen voor onze westerse welvaart. Rusland heeft een verbond gesloten met China en nu ook Noord Korea en de BRICS landen breiden zich sterk uit. Ook Turkije gaat zich bij de BRICS aansluiten en zal naar alle waarschijnlijkheid ook de NAVO verlaten.

En zo verliest Amerika met schoothondje Europa zijn macht. De Petrodollar is ten einde en de staatsschuld van Amerika is bizar, onvoorstelbaar hoog maar bij ons niet minder. De schuld van Europa door het maar eindeloos bijdrukken van geld: 13.270.000.000.000! Volg Arno Wellens een financieel journalist of lees het boek van Hester Bais: worst bank scenario over de vergaande corruptie van banken.

Het bizarre is dat er maar gesmeten wordt met het woord ultra extreem rechts. Daar worden de mensen mee bedoeld die voor vrede zijn, die Poetin niet haten, die tegen het open grenzen beleid zijn, die de jeugd wil beschermen tegen de woke gekte, die niet meegaan in het angst zaaien over klimaat, overbevolking en pandemieën.

En zo ben ik op mijn zesenzestigste een extreem rechts gevaarlijk mens geworden.

WANT ER IS GEEN OVERBEVOLKING, ER IS GEEN KLIMAATVERANDERING VEROORZAAKT DOOR DE MENS EN PANDEMIEËN ZIJN EEN MACHTSMIDDEL OM DE MENS TE ONDERDRUKKEN!

Ondertussen:

De Oekraïense mannen raken op, er worden in Oekraïne razzia’s gehouden op straat om zo gedwongen het leger in te gaan en na een militaire training van twee weken wordt je de dood ingejaagd. Het is zo triest dat er nu ook vrouwen, mongooltjes en gehandicapten richting het front gaan. En met Rutte als NAVO baas, met Schoofs als minister-president, Brekelmans pro oorlog op defensie en belangen in de oorlogsindustrie maak ik me ernstig zorgen waar we met zijn allen op af stevenen. 

DIT NIEUWE KABINET IS EEN OORLOGSKABINET!

De opmars naar een oorlogsindustrie en actieve betrokkenheid in een oorlog met Rusland daar worden we al aardig op voorbereid. Want wie heeft niet gezien hoe Junta bitch Máxima met Willempie een dagje meeliep met het leger om zo de sneuvelbereidheid op te voeren. Ik snap niet dat de militairen hun medewerking verlenen aan dit circus.

Het niet kunnen bespreken van alles wat er om ons heen gaande is, ervaar ik als bizar. Als moeder wil ik het goed hebben voor mijn kinderen, nu maar ook voor hun toekomst en ze niet opzadelen met een giga staatsschuld.

Velen zullen moeten accepteren dat Corona, de vaccinatie, de PCR test, de maatregelen allemaal leugens waren en dat westerse overheden van begin af aan wisten dat het vaccin een enorm gezondheidsrisico betekende en toch gingen ze door, ook in ons land! De gevolgen zijn enorm en heb je tot op heden geen klachten, heb je enorme mazzel gehad want dan heb je een prik van een ampul gehad wat niet voldoende gekoeld was en daardoor niets meer dan een vies uitgewerkt goedje. Volgens een Deens onderzoek waren er drie soorten batches, een niet tot nauwelijks schadelijke, een schadelijke en een ernstig schadelijke. Onderzoek sinds de start van het prikken naar de oversterfte, ernstige toename van kanker, auto-immuunziekten, psychische problemen, karakterveranderingen en hartfalen wordt onder het tapijt geveegd. Maar in Duitsland, Engeland, Japan en Amerika komen al rechtszaken en is het vol in het nieuws.

Toch is het voor iedereen die geprikt is zinvol en ten zeerste aan te raden om supplementen te nemen die het spike-eiwit vernietigen.

Neem de verantwoordelijkheid naar jezelf en anderen om het advies van dokter Peter McCullough serieus te nemen.

Lees het boek van Robert Kennedy: de gevaarlijkste dokter op aarde.

Hij heeft diepgaand onderzoek gedaan naar het giga verdienmodel van de  farmaceutische industrie, de gevaren en zinloosheid van ALLE VACCINATIES. Het verdienmodel van chemotherapie en geneesmiddelen. Voor een chemo behandeling krijgt een arts rechtstreeks duizenden euro’s uitgekeerd. Logisch toch dat de chemotjes ons om de oren vliegt bij kankerbehandelingen. Daarom worden alternatieve geneesmiddelen belachelijk gemaakt, daar is geen droog brood aan te verdienen. Kinderziektes zijn er om het immuunsysteem van het kind te versterken en de hygiëne en gezondere leefstijl heeft bijgedragen aan minder sterfgevallen onder kinderen maar de pharmafia wil ons doen geloven dat het de vaccins zijn.

De Amish werden uitgelachen met hun primitieve opvattingen maar hé daar zijn de kinderen veel gezonder, er komt geen kanker voor, geen autisme en dat komt omdat ze hun eigen voedsel verbouwen, geen vaccinaties nemen en niet beïnvloed worden door de staatsomroep want ze kijken geen tv.

 KEER OP KEER SCHIETEN WIJ IN ONS EIGEN VOET.

En door onze hebzucht raken we steeds meer geïsoleerd en zullen we de consequenties van onze hebzucht nog duur gaan betalen. Want met geweld proberen westerse leiders de macht te krijgen over de landen met grondstoffen en juist die landen verbinden zich en keren zich tegen ons. Wat als wij ons niet lieten belazeren door de Amerikanen maar in harmonie met de Russen samen geleefd hadden we nu een gezonde economie, hadden we goedkoop en voldoende gas, geen oorlog en dat was nou precies waar Poetin op uit was, vrede en samenwerking. Maar dat wil er vast nog niet in bij de meeste van ons.

De Duitse industrie is al om zeep geholpen dankzij de groene gekte maar ook de Nederlandse economie staat er niet al te best voor. Veel (grote) bedrijven trekken weg. En de consequenties van de natuur herstelwet zal voor heel veel ellende gaan zorgen, zoals voedseltekorten dus honger en afhankelijkheid van de staat. De boeren weg, de grond teruggegeven aan de natuur en de mens gaat opgesloten worden in de 15 minuten steden met een chip in zijn kop en mag genieten van kunstmatig vlees, insecten en groenten gekweekt in food-hubs. The tri-state cities ontstaan in rap tempo. De slimme lantaarnpalen die al in steeds meer Nederlandse steden geplaatst worden kunnen straks flinke controle uitoefenen op ons doen en laten. De CBDC zal ervoor zorgen dat elke aankoop die wij doen gecontroleerd wordt en met een druk op de knop ongedaan gemaakt kan worden. Neem de slimme meter, alles met smart zouden we moeten afschaffen. En dit gaat een regering controleren die zelf niet te vertrouwen is, bakken met geld is kwijtgeraakt, maar een beetje rommelen met de boekhouding en de staatsomroep roeptoetert dat Kaag haar financiën keurig heeft achtergelaten en het volk is stil.

En dit alles gebeurt onder het mom van klimaat redden. De echte wetenschappers hebben allang aangetoond dat de mens geen invloed op het klimaat heeft, er geen overbevolking is maar dat er wel een milieuprobleem is.

Waarom doen we dan niets aan het milieu ….. oh ja, de plastic tasjes werden zo veel mogelijk verbannen en we mogen nog alleen maar papieren rietjes en bekertjes gebruiken. Niet wetende dat er gif vrijkomt als je papieren bekers gebruikt met warme  vloeistof, dat weten zij die het bedenken wel. Dat zonnebrandcrème juist kankerverwekkend is wil er maar niet in, zonnebrand houdt de o’zo nodige vitamine D tegen en sinds wij zo massaal zijn gaan smeren is huidkanker giga toegenomen, dat weten zij wel maar gaan wij het ooit is snappen?

De draadloze oordopjes geven een akelige straling naar de hersenen af wat de veroorzaker van Parkinson en hoofdpijn kan zijn en daar betalen we nog grif voor ook want de draadloze oordopjes kosten zomaar een paar honderd euro en Parkinson is een vreselijke ziekte en neemt stevig toe! Ook dat weten zij…..

Dat ons voedsel in de loop der jaren steeds minder en nu nauwelijks nog de noodzakelijke voedingsmiddelen bevat is bekend en dat er veel kankerverwekkende middelen in ons voedsel zit weten zij ook en het kan makkelijk verkocht want hierin geldt dat de slager keurt zijn eigen vlees en de mens gaat voor lekker en makkelijk.

De tweedeling die ontstond in het begin van corona heeft best veel met mij gedaan. Ik had enorme moeite met leeftijdsgenoten die ook moeder en oma zijn en mijn zorgen totaal niet snapten, ik moest genieten en mij niet druk maken om de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen, dat was hun zorg. Verbijsterend.

Mijn geluksgevoel is uit mijn lijf gerukt toen ik ervaarde dat de overheid het won van mij als moeder met hun propaganda en hun smerige leugens. Mijn strijd werd niet gezien, de boeken die ik kocht wat de waanzin van deze tijd beschreven verstopte ik en ik zweeg om de lieve vrede te bewaren maar bovenal zweeg ik om mijn kinderen in hun geluk te laten en ze niet op te zadelen met angsten.

Maar nog langer zwijgen is onverantwoordelijk voor onze gezondheid, vrijheid en welzijn want het kwaad is niet gestopt bij Hitler, Pol Pot, Mao of Stalin, het kwaad is meer dan ooit machtig en bereid de aanval op de vrije mens al jaren voor.

Want geen woord is gelogen als ik het heb over de toenemende macht van de WHO met aan het hoofd Tedros, geen arts maar wel medische beslissingen gaat nemen over onze gezondheid. De man wordt gezocht in Ethiopië voor genocide, martelingen en onderdrukking. De grootste betaler van de WHO is Kill Gates, de vaccin promotor met veel aangerichte gezondheidsschade in Afrika op zijn geweten, ook geen arts maar een ras psychopaat. Kill heeft een vermogen verdiend aan de prikken en gaat nu een vermogen verdienen door het opkopen van grond. Hij is nu de grootste grootgrondbezitter in Amerika ….. en de boeren moeten weg. Bij zulke psychopaten hebben westerse ministers de verantwoordelijkheid gelegd om beslissingen te nemen die zeer grote en ernstige gevolgen zullen hebben voor onze gezondheid.

Het moet toch misgaan als je een tv-omroepster of docent lagere school minister van volksgezondheid laat zijn. Vooral als beide macht en media geil zijn. Justitiële dwalingen met een minister met nul verstand van recht is een logisch gevolg. Zo ging het ook knijter fout met Kaag op financiën en met Jette op klimaat die met een minachtend lachje staat te verkondigen dat we dertig miljard gaan uitgeven voor een vermindering van 0,00003 uitstoot, maar de overtreffende trap met Ollentrol als minister van defensie die deze oorlog een goedkope oorlog noemt want het kost alleen maar het leven van Oekraïners, dat zegt ze echt. Dit kan niet!  De tweede kamer zit vol met stampvoetende kleuters die echt niet weten waar ze het over hebben en net als de staatsjournalisten papegaaien wat ze wordt voorgeschreven.

Nog even terugkomend op de groene gekte. De elektrische auto heeft geen toekomst, de warmtepomp ook niet en blijkt ernstig vervuilend te zijn. De windmolens zijn vervuilend en zeer slecht voor het milieu en steeds meer bedrijven keren terug naar fossiele brandstoffen. Hetzelfde met zonnepanelen het werkt niet. Maar de klimaatdrammers drammen door dus er is straks veel vuiligheid op te ruimen voor we massaal terugkeren naar gas.

Stel jezelf de vraag waarom zoveel onkunde op ministeries, waarom er niets gedaan wordt aan de islamisering van Europa die serieus hard gaat en de schreeuw om de sharia wet in te voeren steeds luider wordt. Zijn we vergeten dat Donner ooit voorstander was van de sharia wet als de meerderheid voor zou zijn?

De invloed van de pharmafia op artsen is enorm en begint al tijdens hun studie. Er wordt ze geleerd te werken met voorgeschreven protocollen opgesteld door de pharmafia. Geneeskunde studeren heet tegenwoordig medicijnen studeren. Vitamines worden niet meer vergoed en aan banden gelegd volgens Europese wetten. En artsen leren niet meer zelfstandig te denken maar werken via de protocollen. Spaanse artsen ontvingen in 2022 maar liefst 103 miljoen euro van 18 farmaceutische bedrijven. Gelukkig zijn er nog artsen zoals Els van Veen, Jan Vingerhoets en Rob Elens die het belang van hun patiënten boven financieel belang stellen. Nog ethisch handelen.

Ursula, de ongekozen keizerin van Europa, wil van nep nieuws debunken naar prebunken. Dit mens is een gruwel en zo door en door corrupt. Haar Pfizer deal wat de Europeaan miljarden heeft gekost en gesloten is met een privé sms’je tussen haar en Bourla, gegevens zijn nog steeds niet vrijgegeven. Christine Lagarde baas van de ECB heeft ook geen idee waar ze mee bezig is, en schuldig bevonden door de Franse rechtbank voor fraude als minister van financiën en heeft nu deze functie.

Er gaan zwaardere tijden komen maar het ergste is te voorkomen als we het allemaal gaan zien en open staan voor een alsnog moeilijke weg naar een betere toekomst. Dat kan door in verzet te gaan hoe moeilijk het je ook gemaakt zal worden.

Als we massaal de CBDC en de EU-ID weigeren. We stoppen massaal met belasting betalen. We slopen alle slimme camera’s zoals in Londen waar de gemeente het nu opgeeft want het steeds opnieuw vervangen van kapotgeslagen camera’s werd onbetaalbaar. Verzet heeft dus zin! Als we massaal stoppen met kijken naar de staatsomroep, we stoppen met vaccineren ook tegen de vogelgriep, dan zullen wij winnen want we zijn met veel meer. We moeten ze uitlachen om hun stikstof en CO2 gejammer.

Dus ga door met het realiseren van je idealen, maak je dromen waar, maar verander je levensstijl, koop bij de lokale boer, koop bij de warme bakker, de slager en de groenteboer en laat de supermarkten zoveel mogelijk uit je systeem van aankoop.

Ze zullen het nog een keer proberen met de vogelgriep, er wordt al enorm veel vee voor afgemaakt wat de opmars zal zijn naar voedseltekorten. Er is een gain of function toegepast met het “vogelgriepvirus” in, jawel, het Erasmus te Rotterdam. Ze zullen mogelijk ook voor mijn kippen komen en ook mijn groentetuin zal mogelijk verboden worden maar staat voor nu blank dankzij de eindeloze regen maar ik geef niet op. Geen vraag komt er waarom ik zo hard ploeter in mijn groentetuin, waarom ik een complete voedselbank op mijn zolder heb. Nog wel ben ik volgens velen een beetje een gekkie…… De knop is omgegaan bij mij en zie de belangen van veel geld verdienen niet meer, het is een valkuil geworden. Het maakt ons tot slaaf, het maakt ons vermoeid en blind voor de realiteit.

Accepteren dat een ander anders denkt dan jij wil niet zeggen dat je niet met elkaar kan samenwerken, juist nu hebben we elkaar meer dan ooit nodig. Ik heb geleerd dat geluk juist in kleine dingen zit, in de kneuterigheid van het leven.

Sinds vier jaar bereid ik mij al voor op een black-out of voedselschaarste ten gevolge van een verzonnen pandemie of oorlog dus snap ik wel dat mijn omgeving denkt hoe lang ik daar nog in blijf geloven.

Je mentaal voorbereiden maakt je sterk en weerbaar. Hier in Frankrijk heb ik bijzonder warme vriendschappen opgebouwd met twee wakkere moeders die zich ook vol inzetten voor een betere toekomst voor onze kinderen, we steunen elkaar als het eventjes te zwaar wordt, delen informatie en nee we praten elkaar niet gek.  We leren van elkaar over de moestuin, gezondere voeding en we lachen ook zeker met elkaar. Wat hou ik van die meiden!

Henk die pas opa is geworden en zich al jaren inzet als activist, de wekelijkse podcast met Mike en Henk, we houden ook van jou hoor Henk 🙂 Dit alles geeft mij de moed om door te strijden. Mijn liefdevolle gezin met prachtige kinderen en kleinkinderen, als gezin zullen wij het gaan redden, want ondanks dat we verschillend denken gaan we voor elkaar door het vuur en daar haal ik mijn kracht vandaan om te zorgen dat we de komende jaren door komen … met elkaar en voor elkaar!

Er zijn idioten die zeggen deze tijd een geweldige tijd te vinden, leg mij uit wat er geweldig is aan een genocide in Gaza, een ernstige dreiging voor een wereldoorlog, onvoorstelbaar veel aan flarden geschoten jongens en meisjes aan het front of onschuldige burgerslachtoffers! De macht die overheden naar zich toe trekken door onze app berichten te controleren onder het mom kinderporno te bestrijden. Of ons te controleren vanaf elke 100 euro die we besteden onder het mom van witwassen te bestrijden. Laat je niets wijs maken.

En laat duidelijk zijn: het is voor de Ruttes van deze wereld nog niet genoeg. Zie onderstaande.

Mijn boodschap is dat we moeten praten met elkaar en niet tegen elkaar, dat we moeten luisteren naar elkaar, dat we vragen moeten stellen aan elkaar zonder te veroordelen.  Zoals Mike afgelopen zondag nadrukkelijk benoemde in de podcast: wat maakt het uit wie het eerder zag of het begreep, het gaat erom dat je het gaat begrijpen zodat we elkaar gaan begrijpen.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.

Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk