Daar is Billy weer!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #102


De chef-kok van Bill Gates zegt dat de miljonair weigerde zijn familie te voeden met uit laboratoria gekweekt nepvlees.De langdurige persoonlijke chef-kok van Bill Gates heeft bekendgemaakt wat zijn voormalige werkgever op tafel zette voor zijn eigen gezin en raad eens – er was geen plantaardige nepvleesburger of synthetische, uit laboratoria gekweekte biefstuk te bekennen.

Ook was er geen krekel, insect of meelworm te bekennen aan de eettafel van het gezin Gates in zijn paleis in Medina, Washington, Xanadu 2 genaamd, schrijft Baxter Dmitry.

Terwijl Gates zijn giftige, in laboratoria gekweekte en plantaardige, ultra-verwerkte producten aan de consument opdrong, werd zijn eigen familie streng verboden om zich tegoed te doen aan deze Frankenstein foods en stond zijn eigen eettafel vol met biologisch en gras gevoerd mager rundvlees, zalm en andere natuurlijke producten die Gates heeft gezworen buiten het bereik van gewone consumenten te prijzen ten gunste van insecten, insecten en in laboratoria gekweekt rundvlees.

De schaamteloze hypocrisie is genoeg om je te laten stikken in je door het WEF goedgekeurde krekels, maar het wordt nog erger als je te weten komt wat de laatste onderzoeken zeggen over de producten van Gates en hoe slecht ze precies zijn.

Synthetisch vlees is zwaar gepromoot door Bill Gates en de globalistische elites op het WEF als de oplossing voor de zogenaamde klimaatverandering. Toen hij in 2021 zijn boek “How to Avoid a Climate Disaster” (Hoe een klimaatramp te voorkomen) rondbazuinde, vertelde Gates aan de MIT Technology Review dat “alle rijke landen zouden moeten overstappen op 100% synthetisch rundvlees.”

Volgens een nieuwe studie verhogen de synthetische vleesproducten van Bill Gates echter het risico op ernstige hartaandoeningen en vroegtijdige sterfte.

Onderzoekers van de Universiteit van São Paulo en het Imperial College London beoordeelden het dieet van meer dan 118.000 inwoners van het Verenigd Koninkrijk in de leeftijd van 40 tot 69 jaar.

Uit het onderzoek, dat maandag werd gepubliceerd in Lancet Regional Health, bleek dat degenen die de nepvleesproducten van Bill Gates aten binnen enkele maanden ernstig ziek werden. 

Onderzoekers ontdekten dat voor elke 10% toename van plantaardig voedsel, het risico op overlijden door hartaandoeningen met 20% daalde.

Maar toen de toename van plantaardig voedsel afkomstig was van Bill Gates’ ultraverwerkt plantaardige vleesproducten, was er een toename van 12% van het aantal sterfgevallen door hartziekten.

Alleen een kwade genius als Bill Gates kon een manier vinden om fruit en groenten in stille moordenaars te veranderen.

Dr. Eszter Vamos, co-auteur van het onderzoek, wees op de misleidende marketing en de publieke perceptie van plantaardige producten als gezond.

“Terwijl ultraverwerkt voedingsmiddelen vaak als gezonde voedingsmiddelen op de markt worden gebracht, suggereert deze grote studie dat plantaardige ultraverwerkt voedingsmiddelen geen beschermende gezondheidseffecten lijken te hebben en gekoppeld zijn aan slechte gezondheidsresultaten,” zei ze.

“Slechte gezondheidsresultaten” is een understatement voor degenen die de nepvleesproducten van Gates consumeren.

Als het plantaardige vlees van Gates er niet voor zorgt dat je sterft aan een hartaandoening, dan zal zijn in het laboratorium gekweekte vlees je vrijwel zeker een agressieve vorm van kanker geven.

Het is aangetoond dat het in laboratoria gekweekte vlees van Gates kanker veroorzaakt via de geïmmortaliseerde cellijnen die worden gebruikt om het te produceren.

Zoals Dr. Shawn Baker zo vriendelijk uitlegt, is in het laboratorium gekweekt vlees eigenlijk “eetbare kanker.”

Ondanks het gebrek aan testen voor het experimentele product, heeft de FDA groen licht gegeven om het product van Bill Gates uit te rollen naar Amerikaanse consumenten.

Maar het wordt nog erger. Wacht maar tot je hoort hoe ze het Frankenfood in je eten proberen te smokkelen zonder dat je het doorhebt.

Joe Rogan had gelijk over Ivermectine en hij heeft gelijk over het neppe plantaardige vlees van Bill Gates.

Zoals Rogan uitlegde, zijn de slecht smakende ultra-verwerkte producten die ons worden opgedrongen door de globalisten verschrikkelijk voor het land en giftig voor mensen om te consumeren. 

Het feit dat “plantaardig vlees” nergens in de natuur voorkomt, zegt genoeg.

Het enige positieve is dat het makkelijk te vermijden is – wat helaas niet gezegd kan worden van Bill Gates’ in laboratoria gekweekte kip en rundvlees nadat de FDA heeft bepaald dat er geen labels nodig zijn.

Niet alleen insecten worden zonder onze toestemming ons voedsel binnengesmokkeld. Het is ook in het laboratorium gekweekt rundvlees, ook bekend als eetbare kanker, en mRNA.

Zie in de video eens hoe comfortabel Gates zich voelt als hij opschept over het pompen van mRNA in miljoenen boerderijdieren die bestemd zijn voor het bord.

Bill Gates houdt ervan om voor God te spelen en te denken dat hij kan experimenteren met het menselijk ras.

In plaats van te zorgen voor de dieren die ons als voedsel zijn gegeven, proberen Gates en de elite ze voortdurend na te maken in laboratoria.

De resultaten zijn Frankenstein-achtig spul en als de regering haar zin krijgt, eten we dit allemaal bij elke maaltijd en we zullen het niet eens weten omdat er geen etiketten nodig zijn.

De mainstream media waren erop gebrand om Joe Rogan en iedereen die de waarheid sprak over Ivermectin te vernietigen. Nu steunen ze enthousiast de uitrol van het in laboratoria gekweekte vlees van Gates.

Maar de mensen worden wakker en regeringen weigeren Bill Gates en zijn trawanten toe te staan om gekweekt vlees aan de massa op te dringen wanneer is aangetoond dat het product zeer kankerverwekkend is.

Italië werd het eerste land dat synthetisch vlees verbood op zijn grondgebied.

Hier in de VS heeft de staat Florida dit voorbeeld gevolgd nu gouverneur De Santis stappen onderneemt om de agenda van het WEF te verbieden om de mensheid te dwingen over te stappen op een dieet van insecten en nepvlees. 

“Florida onderneemt actie om het doel van het World Economic Forum te stoppen om de wereld te dwingen tot het eten van in laboratoria gekweekt vlees en insecten,” kondigde de website van de gouverneur aan.

“Vandaag vecht Florida terug tegen het plan van de mondiale elite om de wereld te dwingen om in een Petri schaaltje gekweekt vlees of insecten te eten om hun autoritaire doelen te bereiken,” zei DeSantis in een nieuwsbericht.

“Onze regering zal zich blijven richten op het investeren in onze lokale boeren en ranchers, en we zullen ons rundvlees redden.”

Het persbericht van De Santis bewijst dat er één groot probleem is voor Bill Gates en zijn globalistische trawanten. Wij zijn ze op het spoor en onze boodschap heeft zich wijd en zijd verspreid en wordt nu geïmplementeerd door gouverneurs van belangrijke Amerikaanse staten.

Vergis je niet, we zijn aan het winnen.

Het voelt misschien niet altijd zo en we hebben nog steeds veel vijanden en critici te verslaan, maar de mensen worden wakker en dankzij mensen zoals jij die het woord verspreiden over de echte agenda van de elite, beginnen de plannen van de globalisten aan de randen af te brokkelen.
©Baxter Dmitry

Reactie.

Veel mensen denken dat Bill Gates een weldoener is en veel doet om de mensheid te helpen. De grootste misvatting die je kunt bedenken. Bill had en heeft maar één persoon die hij wil helpen. Zichzelf en daarna komt hij zelf, en daarna komt Bill gates. Zoals ik in andere artikelen al schreef heeft Bill zijn miljarden gestolen door slechte computerprogramma’s te maken die virussen binnentrokken die door Bill gemaakt werden. Dan had Bill de oplossing, antivirusprogramma’s. Nu doet Bill dit met eiwitten die in de volksmond virussen worden genoemd! Die laat hij maken in één van zijn vele labs!

Dat is de reden dat Bill altijd weet dat er weer nieuwe virussen uitbreken en een pandemie zullen veroorzaken! Bill is ook de baas bij de WHO, de Wereld Gezondheid Organisatie! De laatste poging van Bill was alle landen aangesloten bij de VN, waar de WHO een onderdeel van is, zo ver te krijgen dat de WHO de baas werd in die landen. Dit is gelukkig mislukt. Tot nu toe! Want Bill weet van geen ophouden! 

Bill doet er alles aan de mensheid zoveel mogelijk schade te berokkenen!
Want Billy werd heel erg beschermt door zijn moeder. Op school werd Billy erg gepest omdat zijn mede leerlingen hem een gluipertje en achterbaks figuurtje vonden! Misschien zit daar de deformatie bij Bill?

Doordat Bill zoveel geld ter beschikking heeft wordt hem de hand boven het hoofd gehouden door figuren die iets te zeggen hebben op politiek en wetenschappelijk gebied.

Het mag nu toch wel duidelijk zijn dat politici en veel wetenschappers net zo betrouwbaar zijn als het weer. Vooral wanneer ze ook maar iets te maken hebben met het WEF, de WHO, de NAVO, de VN of de Bilderberg groep. Dan weten we zeker dat geen van deze figuren het goed voorhebben met de mensheid en eigenlijk al lang geleden gearresteerd en veroordeeld hadden moeten worden. Maar net als met het weer komt er na regen zonneschijn. 

Dus is er goede hoop dat al deze figuren hun gerechtelijke straf niet zullen ontlopen omdat ze zich inzetten de mensheid kwaad te doen!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk