Dat nooit meer!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #100


COVID ‘vaccin’ is een systematisch euthanasie programmaBestaat er enige twijfel dat het medisch-industrieel complex, geleid door Big Parma, niet het beste met ons voor heeft? Geneesmiddelen bedrijven hebben de meerderheid van de openbare artsen voor gek gezet en de meeste politici van elke integriteit ontdaan als het gaat om vaccins en geneeskunde in het algemeen. De medische wereld, vooral onder kinderartsen, zit vol met vaccinmaniakken die geen idee hebben dat een gezond leven mogelijk is zonder vaccins, schrijft Dr. Mark Sircus.

In het ziekenhuis opgenomen COVID-19 patiënten die gevaccineerd waren tegen het virus stierven bijna twee keer zo vaak als hun ongevaccineerde tegenhangers, volgens een tweeënhalf jaar durend onderzoek uitgevoerd door onderzoekers aan de Ohio State University. En nu heeft de schaamteloze oneerlijkheid van onze toezichthouders op geneesmiddelen tijdens COVID-19 ertoe geleid dat velen zich realiseren dat ze er niet op kunnen vertrouwen dat andere aanbevolen vaccins “veilig”, “effectief” en “noodzakelijk” zijn. Wat heeft de moderne geneeskunde zichzelf aangedaan?

Gegevens over oversterfte uit 47 landen in de Westerse wereld laten zien dat de oversterfte de afgelopen drie opeenvolgende jaren hoog is gebleven – ondanks COVID-19 lockdown maatregelen en COVID-19 vaccins, concludeerden de auteurs van een collegiaal getoetst onderzoek gepubliceerd in BMJ Public Health.

Ik beschouw Dr. Martin als een van de best geïnformeerde, goed geïnformeerde mensen. Zijn boodschap is glashelder over alle illegale activiteiten van de afgelopen 20 jaar die hebben geleid tot het creëren van het COVID-19 biowapen programma.

De inspiratie voor dit essay komt van John Leake’s essay “On Hospital and Nursing Home Death Protocols.” 

“Het typische scenario dat ze beschreven was dat het familielid begonnen was met milde griepachtige symptomen die verergerden rond dag 7 of 8, met gestaag toenemende ademhalingsmoeilijkheden. Velen waren zich op dat moment totaal niet bewust van de mogelijkheid van vroegtijdige behandeling, omdat hun behandelend arts er niets over zei. En dus, toen de paniek toesloeg of het zuurstofgehalte in het bloed onder de 90 lag, werd de beslissing genomen om het familielid in het ziekenhuis op te nemen.”

Hoewel de getuigen die ik interviewde uit het hele land kwamen, waren hun ervaringen met ziekenhuizen allemaal hetzelfde: hun zieke familieleden kregen geen behandeling aangeboden, behalve extra zuurstof, Remdesivir en vervolgens intubatie en beademing, wat uiteindelijk resulteerde in de dood.

Verschillende getuigen hoorden pas over behandelingen zoals methylprednisolon, ivermectine en antistollingsmiddelen toen hun familieleden al in het ziekenhuis lagen weg te kwijnen. Tot hun verbazing weigerden ziekenhuisartsen standvastig om deze medicijnen aan hun stervende familieleden toe te dienen en ziekenhuisdirecteuren vochten zelfs gerechtelijke bevelen aan om dit wel te doen.

Nadat ik verschillende van deze verhalen had gehoord, begon ik te vermoeden wat aanvankelijk ondenkbaar leek, maar me steeds meer opviel als de enige plausibele verklaring voor het gedrag van deze ziekenhuisartsen, namelijk dat ze om de een of andere vreselijke reden hadden ingestemd om mee te spelen met een systematisch euthanasie programma.”

In een waarschuwing die twee jaar geleden werd gepubliceerd, stelde de FDA dat remdesivir leverschade, allergische reacties, plotselinge veranderingen in bloeddruk en hartslag, laag zuurstofgehalte in het bloed, koorts, kortademigheid, piepende ademhaling, zwelling rond de lippen en ogen, misselijkheid, zweten en rillen kan veroorzaken. Waarom deze bijwerkingen? 

Tijdens de pandemie werden ziekenhuizen hellegaten die meer COVID-patiënten doodden dan ze hielpen met dodelijke behandelingen zoals remdesivir, dat, geloof het of niet, een synthetische vorm van slangengif lijkt te zijn. Daarom dachten velen dat het niet zozeer het virus was dat mensen doodde als wel de behandeling, in het bijzonder Remdesivir vergiftiging.

Het toedienen van Remdesivir en hogedrukbeademing hielp niets tegen de pulmonale bloedstolsels die de patiënten uiteindelijk fataal werden. Mevrouw Watt gelooft dat – naast eigenwijsheid en hebzucht – veel ziekenhuisartsen en verpleegkundigen willens en wetens deelnamen aan “een geïndustrialiseerd medisch euthanasieprogramma.”

Het ergste moet nog komen

De eminente Belgische viroloog Geert Vanden Bossche heeft een ontnuchterende boodschap voor ons. “Wat ik voorspel is een enorme, enorme tsunami” van ziekte en dood onder hoog gevaccineerde bevolkingsgroepen met een ontregeld immuunsysteem. Het is heel, heel duidelijk dat wanneer dit begint, onze ziekenhuizen zullen instorten. En dat betekent dat de chaos in allerlei lagen van de samenleving – financieel, economisch, sociaal, noem maar op – compleet zal zijn. En dat is wat ik heel duidelijk voorspel. Het is heel vreemd voor mij om zulke uitspraken te doen, maar ik steek het niet onder stoelen of banken omdat ik er tweehonderd procent van overtuigd ben dat het zal gebeuren.”

Dit is begrijpelijk voor de mRNA-vaccins, die een slechter toxisch profiel hebben dan alle andere vaccins samen. Veel artsen hebben door de jaren heen echter gezegd dat vaccinaties het immuunsysteem eerder onderdrukken dan versterken, dus na de vaccinatie van meer dan 5 miljard mensen met de nog experimentele genetische injecties is de mensheid helemaal klaar voor een grote val. 

Hieronder staat een deel van Dr. Naomi Wolf’s verklaring voor de Royal Courts of Justice, Londen, Verenigd Koninkrijk, op 11 juni 2024.

“De documenten van Pfizer bevatten interne rapporten over beroertes, leverschade, nierschade, vele vormen van bloedstolling en bloedschade (waaronder de trombotische trombocytopenie).

De documenten bevatten een sectie waarin 80 procent van de zwangere vrouwen hun baby verloor, en een andere sectie waarin de dood van twee baby’s in utero te wijten was aan “blootstelling van de moeder” aan het vaccin. Er staat veel informatie in de Pfizer-documenten, waaronder grafieken, die schade aan de menstruatiecyclus van vrouwen laten zien, waaronder ernstige schade zoals bloedingen, weefselverlies en elke dag bloeden. Er is documentatie van lipide nanodeeltjes (het vettige omhulsel voor het mRNA) die zich ophopen in de eierstokken van vrouwen – meer met elke injectie. Er is documentatie over schade aan baby’s door borstvoeding van gevaccineerde moeders en over een baby die stierf aan een falen van het multi-orgaansysteem na het innemen van de moedermelk van een gevaccineerde moeder.”
©Dr. Mark Sircus.

Reactie.

Hoeveel vertrouwen heeft u nog in de vaccinaties? Weet u dat er weer nieuwe virussen worden gekweekt in laboratoria? Laat u zich weer leiden door angst, door betaalde virologen en omgekochte politici, om u weer te laten vaccineren? Dan geef ik u het advies eerst te controleren welke stoffen er in een vaccin zitten en wat deze stoffen kunnen doen in uw lichaam! Leest u wel eens iets over de gevolgen van de vaccinaties die zo gul gegeven werden?

Het is eigenlijk eenvoudig. De media vertellen u nog niets over de gevolgen van de vaccinaties! Dat komt pas wanneer het niet meer is tegen te houden!

Dus bent u voor informatie afhankelijk van de mensen die wel het lef hebben u te informeren. Het is bekend dat veel mensen die zijn gevaccineerd dit liever niet lezen en geloven omdat ze dan moeten bekennen dat ze een grote fout gemaakt hebben! Maar die fout is gemaakt en kan niet meer worden teruggedraaid! 

Dus ondanks het feit dat de overheid, met medewerking van wetenschappers en leugens u min of meer hebben gedwongen tot vaccinaties, doen ze niets om u verder te informeren. Want dat zou betekenen dat de overheid bekend dat ze u gedwongen hebben. Dat ze bekennen dat ze fout zijn geweest. Dat ze bekennen dat het niet was om u te beschermen tegen een virus. Maar dat het een geplande genocide was! Een genocide waar u nu misschien ook slachtoffer van bent gezien het bovenstaande artikel! Want Naomi Wolf en de bekende viroloog Geert van der Bossche beweren dat velen nog slachtoffer zullen worden van de vaccinaties.

En wat denkt u van al die artsen en specialisten die hier aan hebben medegewerkt! Het RIVM, dat onder leiding van haar directeur de bevolking heeft bedrogen, verkeerde informatie heeft gegeven en u van uw vrijheid heeft beroofd door de lockdowns, spertijd, uw baan op de tocht gezet, uw mogelijkheid tot vrij reizen heeft beperkt! Dat al die mensen die u geprikt hebben in overtreding waren omdat de Neurenberg codes hier duidelijk is zijn en andermans lichaam nooit zonder schriftelijke toestemming gevaccineerd hadden mogen worden! De onwetendheid viert hoogtij! De wetteloosheid viert ook hoogtij! Het volksverraad viert hoogtij. Het landsverraad viert hoogtij! De massamoord viert hoogtij! Welke rechten heeft een mens nog?

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk