dotcom.radio aflevering 420 van 23-06-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #099


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 420: Soms wordt de waarheid bericht – Alex Jones gestraft – Isreal wordt financieel geboycott – Aanval op Ivermectine – 15 min steden UK verzet – Israelische vluchtelingen – en meer, veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsDe dagen aaneengeregen
Al die tijd -in alle toonaarden- gezwegen
Zonder ook maar -enigszins- te bewegen
Zo houden -onzichtbare- slavenkettingen je tegen
– HM

[AD.nl] Omstreden complotdenker Alex Jones raakt alles kwijt na schadevergoeding van 1,5 miljard dollar – Jones beweerde in zijn show Infowars steevast dat een schietpartij op basisschool Sandy Hook in de Amerikaanse staat Connecticut in scène was gezet.

[HM] Sommige mensen gingen niet stemmen vanwege de te verwachten fraude, dat terwijl ze -allen- gaan werken terwijl ze weten dat de staat minimaal 50% van de inkomen steelt. Vreemde -niet stemmen- redenatie !!
Wereld Nieuws[X] De “15-minuten-steden” die door het WEF worden gepromoot, stuiten op groot verzet in het Verenigd Koninkrijk! 50.000 mensen hebben geweigerd de ULEZ-boetes te betalen en bijna alle camera’s zijn vernietigd. Sta samen op; hou voet bij stuk.

[X] London Times ontkracht als eerste mainstream media kanaal Israëls “massaverkrachtingen”-hoax whooo ruim 10 maanden na dato. Best wel snel voor de media die 9/11 nog steeds verduisteren en miljoenen andere nieuwsfeiten !!

[Gas boycot] Rusland overtrof VS als gasleverancier aan Europa in mei

[X] Malaysia officially joined BRICS

[YT] Douglas Macgregor: Iran & Turkey join Russia, North Korea sent Nuclear Bombs after Meeting Putin – Douglas bespreekt de verouderde oorlog machine van de VS die machteloos staan met verouderde wapens ontworpen in de zeventies voor de oorlogen in the eighties. En, de uitgeputte wapenvoorraad en productie capaciteit

[X] President van Colombia: “De zogenaamde ‘Vredesconferentie’ van Zwitserland, is in feite een voorbereiding op oorlog. En daar zijn wij het niet mee eens.”

[HM] Het zogenaamde ‘verkozen volk, de Joden‘ zouden moeten leven als een lichtend voorbeeld voor anderen. De geschiedenis wijst uit dat ze nog niet eens massaal afstand nemen van de zionisten genocide. Het beloofde land lijkt meer als de hel op aarde

[X] Video met alle mensen die hun hand opleggen aan de westmuur in Jerusalem met in die collage o.a. Donald Trump. Mijn reactie; “Even if someone connects with the Jewish people, you can simultaneously destroy Zionism”

[X] Trump ondertekende een uitvoerend bevel dat het verschil maakt tussen RACIALLY een Jood zijn vs RELIGIEUS een Jood terwijl hij “antisemitisme bestrijdt”. Ze noemden hem er allemaal antisemitisch voor. 5D schaken, mijn vrienden. Omdat woorden en definities ertoe doen

[X] The Israel Boycott is working and it is DEVASTATING, but the media are hiding it | Redacted News en het gaat om miljarden, …

[X] Een nieuwe wet wordt besproken in Israël. Als je Palestijn bent in Israël, kun je voor altijd opgesloten worden zonder ergens van beschuldigd te worden (“administratieve detentie”). Als je joods bent in Israël, kan dat niet. APARTHEID

[X] Goede vraag. Waarom gaat Joodse afkomst via de moeder? Tenzij [ZIJ] iets te verbergen hebben, zoals geen echte genetische erfenis.

[X] BOMBSHELL: IDF Had Hamas Oct 7 Blueprint. Did NOTHING

[YT] Scott Ritter: Israel is being WIPED OUT and the IDF is Losing Big on All Fronts. massief aantal verlaten Israel en met alle vijandelijkheden rond het land zal er nooit vrede komen. Politieke isolatie na het genocide gedrag. Het uitschot uit andere landen zijn de settlers van nu, te lui om te werken en met de gedachten van land kunnen stelen zijn ze gekomen.

[X] Israel is Losing Big on All Fronts and It is just Getting Worse | Scott Ritter

[X] Right after Sayed Hassan Nasrallah’s speech yesterday and news of war with Lebanon intensifying 62,200 passengers at Ben Gurion Airport today, which is the largest number of departures since October 7

[X] “it’s not just Netanyahu, 95% of Israelis are terrorists. I saw it first hand.”

[X] A whistleblower who worked for the HHS revealed the government is building secret detention facilities all over the United States [HM] Niks nieuws onder de zon, velen werden reeds gebouwd in de periode 2009, toen was de naam Fema kampen

[Mike] Als jij een van die mensen bent die de strijd van de Oekraïners gelijkstelt aan die van de Palestijnen, dan moet je je realiseren dat Oekraïne en Israël allebei hoofdkwartieren zijn van de Nazi Wereldorde en dat ze aan elkaar vastzitten.

[X] Zo gaat demissionair doorregeren er in Frankrijk uitzien; Het chaos plan …
Europe1 heeft zojuist onthuld dat #Macron met zijn entourage praat over de mogelijkheid om #artikel16 van de grondwet te activeren om de volledige macht naar zich toe te trekken, zonder enige controle, net na de #wetgevende verkiezingen “in geval van onrust“!

[X] DE PROCESSEN VAN ERNST ZÜNDEL
Ernst Zündel (1939-2017) was een in Duitsland geboren uitgever, schrijver en burgerrechtenactivist. In 1977 publiceerde Zündel een pamflet van 28 pagina’s met de titel “Did 6 Million Really Die?”. — Als gevolg van de twee rechtszaken in ’83 en ’88 werd een enorme hoeveelheid bewijsmateriaal en getuigenissen die het heersende verhaal in twijfel trokken, onder ede aan de rechtbank gepresenteerd en zo onderdeel gemaakt van het permanente openbare dossier.

Media[X] Was alle regen weermanipulatie…? WantToKnow bespreekt het boek van Coen Vermeeren over cloud seeding, de zogenaamde Chemtrails — kunstmatige wolken maar ook, wat doet de natuur zelf om de balans te behouden en C02 gebrek ?

steeds weer blijkt uit het nieuws verslag
minder mensen vertrouwen op het gezag 
Door het draaikonten overheid gedrag
gaan elke dag meer mensen overstag

The wind always force you to a new direction
People think to circumvent the future by self-protection

[HM] Deze week mijn cookies gewist en moest overal opnieuw inloggen. Bij YouTube kon ik de dubbele inlig niet meer omzeilen. Hoe lang duurt het nog vraag ik me af voordat ik YouTube moet gaan dumpen? [credit card betaling hier in Frankrijk op sommige sites al onmogelijk]

[YT] Nuclear War Expert: 72 Minutes To Wipe Out 60% Of Humans, In The Hands Of 1 Person! – Annie Jacobsen
(on)Gezondheid[Conny] Ivermectine houdt het COVID-19-verhaal in stand, alsmede het virusverhaal. Sterker nog… de persoon die het eerste wetenschappelijke artikel schreef over patiënt nul met het vermeende SARS-CoV-2-virus, blijkt dezelfde te zijn die het eerste wetenschappelijke artikel schreef dat ivermectine hiertegen zou helpen! De New Zeelandse arts Sam Bailey laat zien dat niets is wat het lijkt.
Antwoord Mike Donkers Aanval op Ivermectine vanuit de ‘alternatieve’ hoek.

[X] “Bird Flu Out Break at Australian Farm” “400,000 Birds have been euthanized”
[HM] It’s not yet been clear how many people have been euthanized with the vax ?

[X] Borstkanker tsunami ’19 – ’20 – ’21 allemaal onder de 27.000 gevallen. ’22 47.000 en ’23 297.000 gevallen

[FrontNieuws] Vogelgriep wordt plotseling KOEGRIEP terwijl veebedrijven dieren gaan ruimen om de voedselvoorraad te vernietigen

[X] De wolkencentrale in Hoyerswerda/Duitsland, waarom staat dit onderwerp bij de tabel gezondheid. Windmolens met een wolken creëer functie. Iedereen heeft deze zomer met vitamins D gebrek te maken. Jouw zwakke plek kan als eerste gaan opspelen. …
Gedachtenvoer[Slimme meter linky] Weigering om een slimme meter te plaatsen hier in Frankrijk nu al 3712 euro betaald in 1 jaar met op de factuur ‘geschat gebruik’. Er is nu door een elektricien een eMylo Smart Meter geplaatst die ik zelf via een app kan uitlezen en mijn verbruik per dag/week/maand kan bijhouden

We zitten midden in een informatie oorlog, ik heb een shadow ban op Google en Mike en ondergetekende beiden ook op X (het voormalige twitter). Deel dan ook onze uitzending op jullie sociale media of via eMail. Je vind ons op gedachteNvoer.nlElke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten