Traditionele vaccins: Geloof het of geloof het niet?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #097


Arts waarschuwt voor plannen van elite om traditionele vaccins in het geheim te vervangen door dodelijker mRNADr. John Campbell heeft gewaarschuwd dat de globalisten van plan zijn om in het geheim alle belangrijke vaccins te vervangen door dodelijkere mRNA-technologie als onderdeel van hun ontvolkingsagenda voor de mensheid, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

In een video die is geüpload naar YouTube, waarschuwde Dr. Campbell dat Big Pharma van plan is om mRNA-technologie te gebruiken voor een kakofonie van verschillende kwalen die bij het publiek zullen worden geïnjecteerd.

Moderna kreeg onlangs goedkeuring van de overheid voor het gebruik van hun nieuwe dodelijke mRNA RSV-vaccin, dat later dit jaar zal worden uitgerold.

Infowars.com bericht:

Campbell sprak ook over de verandering van de griepprik naar de experimentele technologie.

“Dus naast de RSV krijgen we nu ook deze griepprik die overgaat op mRNA,” zei hij. “Nu hebben we natuurlijk bestaande griepvaccins, maar die willen ze vervangen door deze nieuwe vaccins met genetische sequentie.”

“Dus dit zou het geven van twee mRNA-vaccins aan dezelfde persoon in dezelfde injectiespuit op dezelfde injectieplaats zijn, nu verzin ik dit niet, oprecht,” zei Campbell.

In de literatuur over de nieuwe Covid/griep comboprik wordt beweerd dat het vaccin effectiever is dan eerdere injecties, wat Campbell als ‘vooruitgang’ bespotte.

“Vergeleken met twee afzonderlijke vaccintoedieningen, wekte een enkele injectie met het gecombineerde vaccin een sterkere immuunrespons op tegen beide ziekten,” aldus het rapport van de klinische studie.

De arts besprak ook hoe mRNA-technologie het lichaam een eiwit laat produceren, in het geval van het Covid-vaccin was dat het spike-eiwit. Hij besprak hoe dat eiwit en het mRNA zelf niet op de injectieplaats blijven, maar zich door het hele lichaam verplaatsen, waardoor het gecodeerde eiwit in verschillende delen van het lichaam wordt aangemaakt.

Campbell besprak ook hoe het nieuwe vaccin codeert voor drie verschillende griepstammen en Covid, dus vermoedelijk bevat het in totaal vier mRNA-sequenties.

“Het lijkt erop dat het als een regelaar bij u binnenkomt,” zei hij ironisch.

Campbell ging verder met het bespreken van de andere mRNA-vaccins die in de pijplijn zitten, zoals cytomegalovirus (CMV), Epstein-Barr virus (EBVI), Herpes simplex virus (HSV) (AKA het koortslipvirus), Varicella-Zoster virus (VZV) (gordelroos) en Norovirus.

Er is ook een mRNA-vaccin tegen vogelgriep in ontwikkeling.

De arts besprak verder de industriële schaal van de productiefaciliteiten voor mRNA-vaccins.

“De laatste keer dat ik het controleerde, had de Britse regering een deal met Moderna… hetzelfde in Australië, er worden enorme nieuwe mRNA-fabrieken gebouwd, hetzelfde in Canada, mRNA lijkt de toekomst te hebben, nietwaar? … Maar dat is wat er gebeurt, ze worden op een enorme schaal ontwikkeld en de FDA heeft er al één extra goedgekeurd, regelgevende instanties over de hele wereld worden benaderd, het is ongelooflijk maar het gaat door,” zei hij.

Hij eindigde met wat satirisch sarcasme.

“Wel, de regelgevers zijn er om ons te beschermen, hopelijk doen ze dat. Ik bedoel, ze worden grotendeels gefinancierd door de farmaceutische industrie, maar ik weet zeker dat dat hun besluitvorming helemaal niet zal beïnvloeden,” zei hij nadat hij al die mensen had genoemd die gewond zijn geraakt door een vaccin. “Ik heb verder niets te zeggen… ja, er ligt een interessante toekomst in het verschiet.
©”Sean Adl-Tabatabai.

Reactie.

Dr. Campbell heeft vele onderzoeken gedaan naar de vaccinaties die zo makkelijk gegeven en genomen werden tegen Covid. Zoals gebruikelijk worden verschillend gedacht over de informatie die Campbell geeft op Youtube en zijn Podcast uitzendingen. Dit kan je makkelijk terugvinden op internet door zijn naam in te tikken in je browser.

Wat Campbell beweerd is bij mensen die onderzoek doen al eerder bekend. De globalisten zijn sinds de min of meer mislukte Covid vaccinaties bezig nieuwe varianten te maken. 

In een artikel dat ik plaatste met de titel “Je ziet het pas als je het wilt zien!”, wordt duidelijk uitgelegd welke schade de vorige pandemie heeft aangericht zonder dat dit al geëindigd is. Waarschijnlijk is er nog niet voldoende schade aangericht en willen ze nog meer mensen beschadigen. Al de mensen die zich weer laten vaccineren in de toekomst lezen mijn berichten niet of geloven nog steeds dat de wetenschap en politiek te vertrouwen is. Dat vertrouwen is al zoveel keren beschadigd dat steeds meer mensen geen geloof meer hechten aan de leugens en verdraaiingen die ons bedriegen.

Wat zal de toekomst brengen? Zullen we weer door onwetende of corrupte politici gedwongen worden tot vaccinatie? Er zijn al veel eerder berichten geweest die vertelden dat de mensheid voor de eigen veiligheid minstens drie keer per jaar gevaccineerd moet worden. Deze waanzin is van ongekende domheid! De mens kan alleen maar zich beteren door bepaalde dingen door te maken waarmee het verstand en het immuunsysteem zich kan betere op een natuurlijke manier! 

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk