Kosten ~ Baten: Je ziet het pas, … als je het wilt zien!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #096


Hoe heeft een kleine groep dit gedaan?Vorige week verscheen een interessante studie van twee onderzoekers die de beleidsreactie op pandemieën over de hele wereld onderzochten. Het zijn Drs. Eran Bendavid en Chirag Patel van respectievelijk Stanford en Harvard. Hun ambitie was duidelijk. Ze wilden de effecten van overheidsbeleid op het virus en de daaraan gekoppelde pandemie onderzoeken, schrijft Jeffrey Tucker.

In deze ambitie hebben onderzoekers immers toegang tot een ongekende hoeveelheid informatie. We hebben wereldwijde gegevens over strategieën en maatregelen. We hebben wereldwijde gegevens over infecties en sterfte. We kunnen het allemaal bekijken aan de hand van de tijdlijn. We hebben precieze dateringen van thuisblijven-bevelen, bedrijfssluitingen, ontmoetingsverboden, maskering en elke andere fysieke interventie die je je maar kunt voorstellen.

De onderzoekers wilden alleen bijhouden wat werkte en wat niet, als informatie voor toekomstige reacties op virusuitbraken, zodat de volksgezondheid er lessen uit kan trekken en het de volgende keer beter kan doen. Ze gingen er vanaf het begin van uit dat ze zouden ontdekken dat ten minste een aantal matigingstactieken het doel bereikten.

Het is niet de eerste dergelijke studie. Ik heb tientallen van dit soort onderzoeken gezien en er zijn er waarschijnlijk honderden of duizenden. De gegevens zijn als kattenkruid voor iedereen in dit veld die empirisch is ingesteld. Tot nu toe heeft nog niet één empirisch onderzoek enig matigingseffect aangetoond, maar dat lijkt me een moeilijk te slikken conclusie. Dus besloten deze twee zelf een kijkje te nemen.

Ze gingen zelfs tot de volgende stap. Ze verzamelden en assembleerden alle bestaande gegevens op elke denkbare manier en voerden 100.000 mogelijke combinaties van tests uit die alle toekomstige onderzoekers zouden kunnen uitvoeren. Ze vonden enkele correlaties in sommige beleidslijnen, maar het probleem is dat telkens als ze er één vonden, ze een ander geval vonden waarin het omgekeerde waar leek te zijn.

Je kunt geen oorzakelijk verband afleiden als de effecten niet stabiel zijn.

Na enorme datamanipulatie en het bekijken van elk denkbaar beleid en resultaat, komen de onderzoekers schoorvoetend tot een ongelooflijke conclusie. Ze concluderen dat niets wat overheden deden enig effect had. Er waren alleen kosten, geen baten. Overal ter wereld. 

Laat dat even bezinken.

De beleidsreactie vernietigde ontelbare miljoenen kleine bedrijven, ruïneerde een generatie in leerverliezen, verspreidde een slechte gezondheid met drugsmisbruik, ruïneerde kerken die geen vakantiediensten meer konden houden, decimeerde kunst- en culturele instellingen, ontwrichtte de handel, ontketende een inflatie die nog lang niet over is, lokte nieuwe vormen van online censuur uit, vergrootte de macht van de overheid op een manier zonder precedent, leidde tot nieuwe niveaus van toezicht, verspreidde vaccinatieletsel en -sterfte en verbrijzelde anderszins vrijheden en wetten over de hele wereld, om nog maar te zwijgen van de beangstigende niveaus van politieke stabiliteit.

En waarvoor?

Blijkbaar was het allemaal voor niets.

Er is ook geen enkele serieuze afrekening geweest. De verkiezingen voor de Europese Commissie zijn misschien een begin, en sterk beïnvloed door de publieke oppositie tegen de Covid-controles, naast ander beleid dat naties berooft van hun geschiedenis en identiteit. De grote media kunnen de overwinnaars “extreemrechts” noemen zoveel ze willen, maar dit gaat echt over gewone mensen die gewoon hun leven terug willen.

Het is interessant om te speculeren over hoeveel mensen er precies betrokken waren bij het in brand steken van de wereld. We weten dat het paradigma eerst werd uitgeprobeerd in Wuhan en vervolgens werd gezegend door de Wereldgezondheidsorganisatie. Wat de rest van de wereld betreft, kennen we enkele namen, en er waren veel cohorten in het volksgezondheids- en gain-of-function-onderzoek.

Laten we zeggen dat het er 300 zijn, plus veel ambtenaren van de nationale veiligheid en inlichtingendiensten plus hun zusteragentschappen over de hele wereld. Laten we er gewoon een nul bij optellen en dat vermenigvuldigen met de grote landen, ervan uitgaande dat zoveel anderen copycats waren.

Waar hebben we het hier over? Misschien 3.000 tot 5.000 mensen in totaal met beslissingsbevoegdheid? Dat zou wel eens veel te hoog kunnen zijn. Hoe dan ook, vergeleken met het enorme aantal mensen over de hele wereld dat getroffen is, hebben we het over een heel klein aantal, een micro percentage van de wereldbevolking of minder, dat nieuwe regels maakt voor de hele mensheid. 

Het experiment was zonder precedent op deze schaal. Zelfs Deborah Birx gaf het toe. “Weet je, het is een soort van ons eigen wetenschappelijk experiment dat we in real time doen.” Het experiment had betrekking op hele samenlevingen.

Hoe heeft dit in vredesnaam kunnen gebeuren? Er zijn verklaringen die berusten op massapsychologie, de invloed van farma, de rol van de inlichtingendiensten en andere theorieën over de Cabals en samenzweringen tegen de mensheid. 

Via verschillende kanalen kreeg ik te horen dat het een samenzwering was die georganiseerd werden door de NWO, WHO, met aan het hoofd de grootste privé betaler Bill Gates, verschillende foundations, de VN, de Bilderberg groep, de Rothschilds en Rockefellers. Verzamelt in de Globalisten die een Unipolaire wereld willen met hen aan het roer.

Zelfs met elke verklaring lijkt het geheel ongeloofwaardig. Het zou zeker onmogelijk zijn geweest zonder wereldwijde communicatie en media, die de hele agenda in alle opzichten versterkten.

Hierdoor konden kinderen niet naar school. Mensen in openbare parken moesten binnen cirkels blijven. Bedrijven konden niet op volle capaciteit openen. We ontwikkelden krankzinnige rituelen zoals je maskeren als je loopt en je ontmaskeren als je zit. Oceanen van ontsmettingsmiddel werden op alle mensen en dingen gedumpt. Mensen werden bang gemaakt om hun huis te verlaten en klikten op knoppen om boodschappen op hun stoep te laten belanden.

Het was een wereldwijd wetenschappelijk experiment zonder enig bewijs. En de ervaring veranderde onze rechtssystemen en levens volledig, introduceerde onzekerheden en angsten als nooit tevoren en ontketende een misdaadniveau in grote steden dat een vlucht veroorzaakte van inwoners, bedrijven en kapitaal.

Dit is een schandaal voor de eeuwigheid. En toch lijkt bijna niemand in de grote media geïnteresseerd om dit tot op de bodem uit te zoeken. Dat komt omdat, om bizarre redenen, te zorgvuldig kijken naar de schuldigen en het beleid hier wordt beschouwd als voor Trump zijn. En de haat en angst voor Trump is op dit moment zo voorbijgestreefd dat hele instellingen hebben besloten om achterover te leunen en toe te kijken hoe de wereld in brand staat in plaats van nieuwsgierig te zijn naar wat dit in de eerste plaats heeft uitgelokt.

In plaats van een eerlijk verslag van de wereldwijde omwenteling, krijgen we de waarheid druppelsgewijs te horen. Anthony Fauci blijft getuigen voor hoorzittingen in het Congres en deze extreem slimme man gooide zijn oude medewerker onder de bus door te doen alsof David Morens een malafide werknemer was. Deze actie leek ex-CDC-directeur Robert Redfield ertoe aan te zetten om naar buiten te treden en te zeggen dat het een laboratoriumlek was van een door de VS gesubsidieerd laboratorium dat “dual purpose” onderzoek deed naar vaccins en virussen en hij suggereerde sterk dat Fauci zelf betrokken was bij de doofpotaffaire.

Onder deze groep naderen we snel het punt van “ieder voor zich.” Het is fascinerend om naar te kijken, voor degenen onder ons die diep geïnteresseerd zijn in deze kwestie. Maar de mainstream media besteedt hier helemaal geen aandacht aan. Ze doen alsof we gewoon moeten accepteren wat er is gebeurd en er verder niet over na hoeven te denken.

Dit grote spel van pretenderen is niet houdbaar. Om zeker te zijn, misschien is de wereld wel meer kapot dan we weten, maar iets in kosmische rechtvaardigheid suggereert dat wanneer een wereldwijd beleid zo schandalig, zo schadelijk, zo belachelijk verkeerd, alle kwaad en geen goed doet, er consequenties zullen zijn.

Niet onmiddellijk, maar uiteindelijk.
Een natuurwet zegt dat elke actie een reactie geeft van dezelfde grootte, maar kan verschillen in tijd! 

Wanneer zal de hele waarheid aan het licht komen? Het kan nog tientallen jaren duren, maar dit weten we al zeker. Niets van wat ons werd beloofd over de grote matigingsinspanningen van regeringen bleek ook maar in de verste verte te bereiken wat ze beloofden.
En toch blijft de Wereldgezondheidsorganisatie zulke interventies als de enige weg voorwaarts beschouwen.

Ondertussen is bijna alles tegenwoordig doordrongen van het paradigma van slechte wetenschap gesteund door macht, van klimaatverandering tot medische diensten tot informatiecontrole.

Wanneer zal bewijs er weer toe doen?
©Jeffrey Tucker

Reactie.

De bewijzen stapelen zich op. De grote vraag is waarom dit alles nog steeds onder de pet wordt gehouden? Eigenlijk is dat ook bekend! Maar de werkelijkheid van deze wereld wordt op grote schaal geweld aangedaan! Door wetenschappers, door politici, door bedrijven die belangen hebben, door grote organisaties als de VN, WHO, NWO, de Bilderberggroep, die gestuurd en bestuurd worden door enkele zeer rijke der aarde die de arrogantie hebben te denken dat ze deze wereld kunnen besturen! Wel met hen aan het roer!

Dit zijn de mensen die oorlogen maken! Dit zijn de mensen die economieën sturen, dit zijn de mensen die onze gezondheidszorg bepalen, onze medicatie bepalen, onze vaccinaties regelen. En ze zijn nog niet klaar!

Ze hebben de macht in handen die wij hen geven! 

Ze misbruiken die macht voor nog meer macht! Ze zorgen dat wij zorgen krijgen. Zorgen om ons bestaan omdat alles duurder wordt omdat ze de prijzen bepalen, omdat ze de waarde van geld bepalen. Ze bepalen ons leven, ons geluk, ons welzijn, onze ellende, totdat! Totdat we het doorhebben! Je hebt het pas door als je het wilt zien! Als je het niet wilt zien, blijf je een onwetend slachtoffer.

Ook omdat ze de voedselproductie, energieproductie, ziekenzorgmedicatie, vaccinatie, en de meeste Westerse politici in handen hebben.

Wij burgers moeten al die bezittingen terugnemen! Te beginnen bij de voedselproductie en distributie! Voedsel van boer naar burger! Dat kan via markten! Dat kan via een soort SRV, je weet wel, die winkelwagens, maar dan eerlijk, eerlijk in prijs en producten. We zijn al op de goede weg! Kom met nieuwe en goede ideeën, doe mee en verander je leven!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk