Frankrijk: Gaat Macron een coupe plegen ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #096


Wordt de ontbinding van de Franse Nationale Assemblee een moment van de waarheid onder monsieur Macron?


Uit de wekelijkse nieuwsbrief van:
Florian Philippot,
Président des Patriotes.
Dames en heren, beste patriotten,

We beleven geschiedenis in een sneltreinvaart! Opgezet als een valstrik (Macron zou zelfs “volledige bevoegdheden” willen nemen!), wordt de ontbinding van de Nationale Assemblee een moment van de waarheid. De EU staat centraal in deze algemene verkiezingscampagne! De Fransen zien in real time dat deze of gene kandidaat geleidelijk aan zijn of haar programma opgeeft en uitlegt dat het onmogelijk uit te voeren is vanwege Brussel (lagere btw, einde aan immigratie, enz.). We hebben ook de beloften van het Volksfront en de RN-Union Nationale geanalyseerd: 80% van hun programma is verboden door de Europese Unie, Schengen en de euro! Dus ja, de komende weken worden een groot moment van de waarheid: ofwel verraad je de kiezers, geef je je programma op en blijf je in de EU, ofwel verlaat je de EU (Frexit) om de controle over het land terug te krijgen, ons lot in eigen handen te nemen, om te ontsnappen aan de ondercuratelestelling, om te ontsnappen aan de boete van 2,5 miljard euro die de EU ons wil opleggen en om in staat te zijn om de economie, de landbouw, de immigratie, de veiligheid, de energie, de gezondheid en onze vrijheden aan te pakken!

Uitstappen of verraden: iedereen zal met de rug tegen de muur staan!

Beseffen dat we in historische tijden leven, betekent begrijpen dat we kunnen ontsnappen aan het scenario van een wereldoorlog geschreven door de NAVO, die net deze week heeft aangekondigd dat ze de controle over wapenleveranties aan Oekraïne overneemt, terwijl ze een nieuw vredesplan weigert. De haviken willen ons in een oorlog storten! Maar het verzet is er: Donald Trump heeft net herhaald dat hij deze waanzin wil stoppen als hij in november wint! De Fransen worden zich steeds meer bewust van het perverse spel dat wordt gespeeld door de globalisten en van de noodzaak van een vrij Frankrijk om onze belangen en vrede te verdedigen! Ja, laten we uit de NAVO stappen. Ook op dit gebied komt er een groot moment van de waarheid. Wij patriotten zijn er klaar voor: we werken onvermoeibaar aan de oprichting van het Bloc Souverainiste, verenigd en actief in het hele land, om ons project uit te werken, op te voeden, te waarschuwen en in een positie te verkeren om de macht over te nemen wanneer het moment daar is!

Ik was verheugd toen ik maandag het uitstekende nieuws hoorde: na Texas daagt nu ook de Amerikaanse staat Kansas Pfizer voor de rechter wegens liegen en bedriegen! Een nieuwe stap op weg naar waarheid en gerechtigheid, op een moment dat sommige mensen in Frankrijk opnieuw proberen de angst voor covide aan te wakkeren, in de hoop nog wat meer chaos te creëren… Niemand laat zich meer voor de gek houden! Ook dit is een moment van de waarheid: wie zal de angst blijven aanwakkeren en wie zal ze aan de kaak stellen? Wie zal meedogenloos vechten om ervoor te zorgen dat de waarheid de leugens vervangt en om onze vrijheden te verdedigen? Patriotten zullen altijd aan de kant van de waarheid en de vrijheid staan!

We staan op een van die beslissende momenten waarop we moeten kiezen tussen leven in onze eigen luchtbel of geschiedenis schrijven! Voor onze menselijkheid, ons Frankrijk, onszelf en onze kinderen: laten we gaan! Welkom in de strijd!

Zo gaat demissionair doorregeren er in Frankrijk uitzien; Het chaos plan …
Europe1 heeft zojuist onthuld dat #Macron met zijn entourage praat over de mogelijkheid om #artikel16 van de grondwet te activeren om de volledige macht naar zich toe te trekken, zonder enige controle, net na de #wetgevende verkiezingen “Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.

Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk