Europa’s oorlogsstoker: WEF-man Macron blijft de vlammen aanwakkeren


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #094


De Franse president Emmanuel Macron blijkt voorstander van een escalatie van de spanningen met Rusland over Oekraïne. Zelfs de Amerikanen vinden zijn ambities te ver gaan en het Witte Huis zegt geen derde wereldoorlog te willen riskeren. De voormalige Rothschild-man is een geopolitieke brandstichter aan het worden, schrijft Heinz Steiner.Er waren tijden dat de betrekkingen tussen Parijs en Moskou relatief ontspannen waren. De presidenten Macron en Poetin voerden objectieve gesprekken. Het waren eerder de Britten en de Amerikanen die zich harder opstelden, terwijl Frankrijk en Duitsland voorstander waren van een duidelijk feiten beleid. Dit is nu echter aanzienlijk veranderd. Niet alleen zouden er volgens Russische berichten al leden van het Franse Vreemdelingenlegioen actief zijn in Oekraïne – Macron wil ook westerse militaire trainers naar de voormalige Sovjetrepubliek sturen.

Volgens het Franse staatshoofd is er al een bereidwillige coalitie van staten, maar de Amerikanen zijn terughoudend. Hoewel ze geen bedenkingen hebben over het leveren van verkenningsgegevens aan het Oekraïense leger en het toestaan van vrijwilligers om daar tegen Russische troepen te vechten, verwerpen ze de officiële inzet van soldaten – zelfs voor eenvoudige trainingsdoeleinden. Het officiële standpunt van Washington is dat het geen derde wereldoorlog of oorlog met Rusland wil.

Hoewel de oorlog in Oekraïne ook een proxyoorlog is en westerse landen ook partij in de oorlog zijn geworden door wapenleveranties aan het Oost-Europese land, is een directe militaire confrontatie met eigen grondtroepen nog niet aan de orde geweest. Maar zelfs de Britse BBC constateert een verschuiving “van duif naar havik” bij Macron. “Waarom is Emmanuel Macron veranderd van een vredesstichter in een oorlogsstoker tegen Rusland en Oekraïne?”, vragen ze. 

Maar hoe lang zullen dergelijke provocaties nog doorgaan? Hoe vaak kan de Russische beer nog worden geprovoceerd voordat hij terugslaat? Hoe je ook denkt over de oorlog in Oekraïne, je moet je realiseren dat je een kernmacht als Rusland niet in een hoek moet duwen. Tenzij je natuurlijk de drang voelt om Europa tot puin te zien vergaan. Welke belangen dient de voormalige Rothschild-bankier eigenlijk?
©Heinz Steiner

Reactie.

Wat ben je voor een mens wanneer je bereid bent anderen naar het slagveld te sturen met de wetenschap dat deze mensen dood gaan. Ben je dan nog waard om te leven? 

Macron heeft al mensen op het slagveld in Oekraïne. De naam “Slagveld “is niet voor niets gekozen als terrein waar mensen elkaar proberen te doden. Militairen die in het vreemdelingenlegioen dienen zijn aanwezig in Oekraïne. Velen van hen zijn al omgekomen toen het hotel, waar ze sliepen voordat ze naar het slagveld moesten, werd getroffen door een raket die Rusland afvuurde.

Gefeliciteerd Macron, je hebt al zeer veel doden op je geweten! En nu heb je opdracht van je baas nog meer mensen te sturen naar een gehaktmolen die Oekraïne heet! Het volk heeft je nu afgeserveerd omdat je nog nooit goed hebt gefunctioneerd in het voordeel van de Franse bevolking. Je hebt je baas Rothschild gediend! Je hebt het WEF gediend. Je hebt de globalisten gediend. Hoe ben je in Godsnaam aan deze baan gekomen? Verkiezingsfraude? Echt, zo eenvoudig? 

Want iedereen vraagt zich af wat jouw motieven zijn? Iedereen vraagt zich af wat voor opdrachten je hebt gekregen van je baas Rothschild? Iedereen vraagt zich af welke opdrachten je hebt gekregen van je WEF bazen? Iedereen vraagt zich af welke privé geheimen je privé wilt houden? Iedereen vraagt zich af waarom je een Napoleon syndroom hebt? 

En nu hebben de Fransen laten zien dat ze je weg willen hebben! En nu ga jij extra op de oorlogstrom slaan! En nu wil jij heel snel nieuwe verkiezingen? Wat hoop je te bereiken? Wanneer het je lukt dat je Rusland zo ver krijgt dat het Frankrijk aanvalt, dat je dan als oorlogspresident kan blijven? Of is er een mogelijkheid dat er weer verkiezingsfraude gepleegd kan worden? Waardoor je weer voor enige tijd Frankrijk kan domineren!

Of neem je de Franse bevolking serieus en ga je weg. Heb je respect voor de keus van de Franse bevolking! Beter nu dan dat het te laat is en er weer een Franse revolutie komt waarin hoofden gaan rollen. En jouw hoofd dan als eerste aan de beurt is!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk