Aanval op Ivermectine vanuit de ‘alternatieve’ hoek.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #093


De zoveelste aanval op IVM vanuit de ‘alternatieve’ hoek. Deze arts speelt in op het feit dat virussen aantoonbaar niet bestaan als levende organismes. IVM kan dan ook nooit aantoonbaar iets ‘genezen’ wat niet bestaat, zo stelt ze maar, …


Klinkt logisch, maar C19 bestaat wel degelijk, niet als levend ‘virus’ maar wel als SYNTHETISCH DNA en is daarmee een BIOWAPEN. En IVM (en HCQ) is wel degelijk succesvol in het opruimen van lichaamsvreemde eiwitten, daarom is her ook een succesvol antiparasitair middel.

Door Mike Donkers Fa(c)sforum

Her feit dat Merck dit middel succesvol gedurende vele decennia op de markt heeft gebracht onder de merknaam Ivomec is geen directe reden tot wantrouwen. Deze arts suggereert dat IVM als molecuul niet voorkomt in de natuur, maar ze geeft wel aan dat het gebaseerd is op het fermentatieproduct van een Japanse bodembacterie met de toevoeging van waterstof. Zo is HCQ ook niet een directe kopie van kinine of aspirine ook niet van salycitaten in wilgenbast. Maar ze sorteren in de praktijk wel hetzelfde effect. En kennelijk staan ze zo dichtbij het origineel dat er sprake is van weinig tot geen bijwerkingen, ook niet voor menselijk gebruik.

Waarom vermeldt deze arts niet de menselijke inname van IVM en HCQ in tropische landen als antimalariamiddel gedurende vele decennia met nagenoeg geen ernstige gevallen van ziekte of dood a.g.v. de inname van deze middelen? Feit is dat een farmaceutisch bedrijf minimaal 10% van een molecuul moet afwijken om het te kunnen patenteren, dus geen enkel farmaceutisch product komt in natuurlijke vorm voor, maar kan wel zeer dicht bij een natuurlijk product staan. Niet alle chemie is verkeerd, getuige ook het feit dat IVM in 2015 een Nobelprijs kreeg.

Ik heb na 10 minuten de video uitgezet en heb dus ongeveer de helft bekeken, daarna geloofde ik het wel. Andere theorieën in de alternatieve wereld zijn dat we te maken zouden hebben met parasieten en dat ook kanker een parasiet is. Ook niet waar. Het gaat om LICHAAMSVREEMD DNA en deze middelen zijn uiterst effectief in het opruimen van lichaamsvreemde eiwitten, levend of dood. Punt. Einde discussie.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk