Gevaarlijk oorlog speelgoed!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #092


NYT geeft toe dat VS langeafstandswapens Rusland al aanvallen, Poetin zweert op een reactieDe opzettelijke dubbelzinnigheid (om een eufemisme te gebruiken) van verklaringen van topambtenaren van westerse landen over hun proxyoorlog tegen Rusland zorgt ervoor dat de meeste mensen in verwarring raken over wat hun leiders precies denken over deze kwestie. Terwijl de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken zegt dat de neonazistische junta een “sterke en goed verlichte brug naar het NAVO-lidmaatschap” heeft, beweert president Joe Biden daar anders over te denken. En toch is dit niet waar de eerder genoemde dubbelzinnigheid ophoudt, aangezien EU/NAVO-lidstaten vergelijkbare beweringen hebben over het gebruik van hun langeafstandswapens tegen doelen in Rusland. Terwijl de ene ambtenaar zegt dat ze het steunen, zegt de andere dat dit niet het geval is, wat verder bijdraagt aan de algemene verwarring en onzekerheid, schrijft Drago Bosnic.

In werkelijkheid vinden dergelijke aanvallen echter al plaats en zelfs de vlaggenschepen van de mainstream propagandamachine doen niet langer de moeite om dit te verbergen. Volgens de New York Times gebruikt het regime in Kiev namelijk al langeafstandsraketten van Amerikaanse makelij voor dit doel. NYT’s verslag van 4 juni geeft toe dat dit komt “slechts enkele dagen nadat de regering Biden toestemming gaf aan Oekraïne om Amerikaanse wapens op Rusland af te vuren.” De auteurs citeren een lid van de Rada (het parlement) Yehor Chernev, vice-voorzitter van de Commissie voor Nationale Veiligheid, Defensie en Inlichtingen, die zei dat de neonazistische junta strijdkrachten naar verluidt “Russische raketlanceerinrichtingen hebben vernietigd met een aanval in de Belgorod oblast [regio], ongeveer 20 mijl Rusland in”.

Zoals verwacht, beweert Chernev dat de aanval werd uitgevoerd door de extreem overhypte Amerikaanse HIMARS (High Mobility Artillery Rocket System) MLRS. Hoewel het zeker niet onmogelijk is, is er een hardnekkige trend om alle aanvallen op Russische posities toe te schrijven aan NAVO-wapens, vooral wanneer de troepen van het Kievse regime hun enorme verliezen op het slagveld willen verbergen. Verschillende bronnen beweren dat de Russische raketlanceerders die bij deze aanval vernietigd zouden zijn, S-300 of zelfs S-400 zijn, beide SAM-systemen (grond-luchtraketten). Op niet-geverifieerde beelden die op verschillende social media zijn geplaatst, is te zien wat een vernietigde 5P85T2 TEL (transporter, erector, launcher) lijkt te zijn van de S-300PMU2 of misschien de S-400 luchtverdedigingssystemen voor de lange afstand. 

De vice- premier van de neonazistische junta, Iryna Vereshchuk, beweerde ook dat er HIMARS was gebruikt bij de aanval. Ze postte foto’s van wat ze zei dat “een Russische S-300, goed brandend” was en schepte op over de resultaten van “de eerste dagen na toestemming om westerse wapens te gebruiken op het grondgebied van de vijand.” Interessant genoeg verwijderde ze haar bericht kort daarna. Dit suggereert dat ze ofwel besefte dat de beelden vals waren of misschien werd verteld om ze te verwijderen omdat de marionettenmeesters van het Kiev-regime in het politieke Westen niet willen dat Moskou meer bewijs heeft dat ze aanvallen op Rusland ondersteunen. Hoe dan ook, het is belangrijk op te merken dat, zelfs als de beweringen waar zijn, de vernietiging van TEL’s of andere onderdelen van een SAM-batterij niet gelijk staat aan de vernietiging van het hele systeem.

Een bataljon (of divisie in de Russische militaire nomenclatuur) bestaat namelijk uit veel meer dan alleen lanceervoertuigen. Je zou zelfs kunnen zeggen dat radars en commandoposten veel belangrijker zijn, omdat zij doelgegevens leveren en alle andere elementen van het systeem coördineren. En hoewel het verlies van TEL-voertuigen zeker een tegenslag is, is het niet precies het einde van de wereld voor het Russische leger, dat de aanschaf van geavanceerde SAM-systemen drastisch heeft uitgebreid. Daarnaast schaft het Kremlin meer S-300V4 eenheden aan die vrijwel overal in het veld kunnen worden ingezet en bescherming bieden aan frontlinietroepen. Het toenemende bewijs dat langeafstandswapens van NAVO-oorsprong doelen in Rusland treffen, is echter zeker een zeer zorgwekkende ontwikkeling

Eind vorige week deelde oorlogscorrespondent Evgeny Poddubny beelden van fragmenten van Amerikaanse precisiegeleide munitie (PGM’s) gevonden in onbetwist gebied van Rusland. Zoals ik al vaker heb betoogd, kan Moskou alleen maar concluderen dat Washington DC en Brussel doelgegevens en begeleiding leveren aan de eenheden van de neonazistische junta die deze langeafstandswapens afvuren. Erger nog, zelfs militaire topfunctionarissen van de NAVO scheppen op over het plannen en uitvoeren van operaties tegen het Russische leger, met name de zeestrijdkrachten. Het gevaarlijke vooruitzicht van een oncontroleerbare escalatie als gevolg van dergelijke acties kan niet genoeg worden benadrukt, en dat is waar president Vladimir Poetin en andere hooggeplaatste Russische functionarissen ook regelmatig voor waarschuwen.

“Ik wil Amerikaanse functionarissen waarschuwen voor misrekeningen die fatale gevolgen kunnen hebben. Om de een of andere onbekende reden onderschatten ze de ernst van de reprimande die ze kunnen krijgen,” waarschuwde de Russische onderminister van Buitenlandse Zaken Sergej Ryabkov onlangs.

Poetin herhaalde dit op het St. Petersburg International Economic Forum (SPIEF) en verklaarde dat Rusland de optie overweegt om zijn eigen langeafstandswapens te leveren aan tal van landen over de hele wereld die geconfronteerd worden met agressie van de VS/NAVO. Daarnaast zei de Russische president ook dat dit “directe [Westerse] betrokkenheid markeert in de oorlog tegen de Russische Federatie en we behouden ons het recht voor om op dezelfde manier te handelen,” wat suggereert dat deze voortdurende vijandschap een directe reactie kan krijgen. Poetin benadrukte ook dat het gebruik van langeafstandswapens van de NAVO inhoudt dat militair personeel van de oorlogvoerende alliantie de raketten controleert en doelen selecteert, wat Rusland kan aanzetten tot “asymmetrische stappen elders in de wereld.” 

“Als zij het mogelijk achten om dergelijke wapens aan de gevechtszone te leveren om aanvallen op ons grondgebied te lanceren en problemen voor ons te creëren, waarom hebben wij dan niet het recht om wapens van hetzelfde type te leveren aan sommige regio’s in de wereld waar ze kunnen worden gebruikt om aanvallen te lanceren op gevoelige faciliteiten van de landen die het tegen Rusland doen?” zei Poetin, eraan toevoegend: “We zullen erover nadenken.”

De Russische president is uiterst voorzichtig met zijn woorden, wat betekent dat dergelijke aankondigingen zeer serieus moeten worden genomen. Toch laat dit ook zien dat Poetin bereid is om het door de NAVO georkestreerde Oekraïense conflict nog steeds niet te laten escaleren tot een directe confrontatie met het politieke Westen. Bovendien kan het leveren van langeafstandswapens, met name Moskous antischipraketten van wereldklasse, aan landen die het doelwit zijn van de VS/NAVO desastreuze gevolgen hebben voor hun machtsprojectie. Zelfs oudere raketten uit het Sovjettijdperk, zoals de enorme P-700 “Granit”, zouden de westerse zee dominantie in elke regio van de wereld effectief teniet kunnen doen. De explosieve granaatkop van 750 kg kan met gemak vrijwel elk kapitaal schip vernietigen, inclusief vliegdekschepen.
©Drago Bosnic.

Reactie.

Een gevaarlijk spel met gevaarlijk speelgoed, maar waarom! Dat is altijd een belangrijke vraag die we moeten stellen om een antwoord te krijgen waarmee de oplossing binnen bereik ligt. Wanneer de NAVO-landen dezelfde informatie hebben die ik krijg, weten ze dat een oorlog tegen Rusland niet gewonnen kan worden. Buiten Rusland zullen zeker een aantal BRICS landen zich zeker aan de kant van Rusland scharen omdat daar hun belangen liggen. Dat weet zelfs Admiraal Rob Bauer, de baas van de NAVO. Nu krijgen we het over iets dat niet makkelijk is te geloven, maar zeker een overdenking waard is! Dat is energie! Geen olie of gas waaruit energie gehaald wordt, maar een heel andere form van energie.

Wij mensen zijn over het algemeen angsthazen die het in de broek doen van angst wanneer er ook maar iets gebeurt! Met die angst gaat onze levensfrequentie omlaag. Nu zijn er figuren op deze aarde die hun energie halen uit die lagere frequenties die wij, als angsthazen uitstralen. Dat zijn dezelfde figuren die ons trachten te onderdrukken. Die de regels veranderen, die onze samenleving willen veranderen en hen de macht geven om ons mensen als een soort slaven te onderwerpen. 

Wanneer je een beetje wakker bent weet je dat er een dergelijk iets gaande is. Dit is duidelijk merkbaar aan de verregaande inmenging van de WHO en de EU commissie in het privé leven van de westerse mensheid. De WHO wil de macht om elk moment een pandemie te creëren en elk mens dat in één der aangesloten landen leeft naar willekeur te vaccineren! De EU commissie, onder de fnuikende leiding van Ursula von der Leyen doet pogingen hieraan mee te werken en nog alleen het staats narratief wil horen. Dus nu al ben ik in overtreding! Nu noem ik slechts twee partijen die dit kunnen doen, maar er zijn meerdere partijen die met elkaar samenwerken om deze wereld naar een Unipolaire wereld te manipuleren! 

Dat zijn de VN, het WEF, de Bilderberg groep, de WHO, de Bill gates Foundation, de Rockefeller Foundation, de Clinton Foundation, de NWO en een aantal kleinere segmenten die daar ook toe behoren. Het erge is dat onze Westerse wereld is vergeven met politici die allemaal werken voor de genoemde groepen en dus is in de Westerse wereld de macht in verkeerde handen!

Wanneer een mens iets doet dat eigenlijk negatief is, zal het lichaam automatisch de frequentie verlagen, net als ze zichzelf verlagen. Dan doen al de hogere waarden op energetisch niveau pijn. En die pijn heeft lagere frequenties nodig om verdooft te worden. Daarom hebben zeer veel figuren deze lagere frequenties nodig om voort te kunnen met hun negatieve intenties! 

Dat kan dus een reden zijn dat de Westerse mens in een constante lagere frequentie gehouden wordt door een constante vorm van angst te creëren.

Angst voor virussen, angst voor oorlog en angst voor het gebruik van atoomwapens! 

Ze voeden zich met de lage frequenties die ontstaan door de angst die ze bewust creëren om hun eigen pijn niet te voelen! Zo lang dat gebeurt kunnen ze doorgaan! Wees niet bang! Dan kunnen ze niet verder! Al eerder schreef ik dat ik geen enkele aanwijzing heb voor een nucleaire oorlog. Wel zal er misschien een kleine gerichte aanval komen met een beperkt nucleair wapen om de Westerse machthebbers te waarschuwen niet te ver te gaan. Gezien de bewapening die het Westen nog heeft is er geen enkele kans dat het werkelijk escaleert. Ook gezien de Amerikaanse terugval in economisch en financieel opzicht, en hun staat van bewapening is er geen redelijke kans dat het ooit tot een grote oorlog komt. Want zelfs de verkeerde politici in westerse landen weten dat, wanneer er een grote oorlog komt, die in Europa zal moeten plaatsvinden. En ze weten ook dat de VS dan de lachende derde is die er met het bot vandoor gaat. Zelfs Admiraal Rob Bauer weet dat!!

Dus is er niet werkelijk een echte reden tot angst! Leef, ben gelukkig, want wanneer het werkelijk escaleert is het pas tijd om angstig te zijn. Tot nu toe ben je alleen maar voeding voor hen die je angstig proberen te maken!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk