dotcom.radio aflevering 419 van 16-06-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #092


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 419: Kippen registratie – Rusland 4de economie – Israel verkiezingen – eieren uit het schap – De stemmen heeft geen zin propaganda – Verkiezingen Fr, Be, UK – Rusland met rakket aan de grens van de VS – 200.000 troepen aan de grens van de Oekraïne – CUBA all over again – en meer, veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws[X] Thierry Baudet reposted Geert wilders. “And it is my duty as leader of the biggest political party in The Netherlands to do all I can to make life safer for Jews in Europe. To fight antisemitism and jihadism. To support Israel, especially when most European policitians are abandoning them. I never will.

[X] Eric Overveen: Een (interne) bron binnen de NPO heeft mij in december 2022 onthuld dat er een snoeihard protocol is opgesteld om FvD en Baudet systematisch te boycotten, met strenge straffen zoals ontslag of boetes voor degenen die zich hier niet aan houden. Desondanks is er geen partij in NL met meer leden, meer invloed op de socials en meer live-publiek dan Forum voor Democratie. En nu moeten wij geloven dat ze alle zetels in het Europees Parlement zijn verloren? Nooit! Dit riekt naar regelrechte VERKIEZINGSFRAUDE.
[X] Thierry Baudet reageerde met; Ik geloof niet in verkiezingsfraude. Wel in een media-boycot. En ook in de beïnvloedende werking van “peilingen”.

StopWorldControl: Mensen beschouwen zichzelf als ‘wakker’, als ze de overduidelijke misdaden van de overheid zien. Maar al het subtiele wat de overheid doet om hen te misleiden, daar trappen ze gewoon in. Zelfs de vele grote namen die allerlei ‘vrijheid’ en ‘wakkere’ kanalen hebben op Telegram, verspreiden exact dezelfde mind control propaganda als de overheid: ‘Stemmen heeft geen zin’.

Telegram StopWorld Control: Dit is ontzettend belangrijk! Hier zie je met eigen ogen hoe de overheid agenten inzet op social media om jou ervan te overtuigen niet te gaan stemmen.

[X] Gideon van Meijeren veroordeeld tot 200 uur taakstraf voor opruiing. Definitief einde van de onafhankelijke rechtspraak. Wat een schande.

[X] Alles in stroomversnelling. Rutte kan al volgende maand NAVO baas zijn

[HM] In de VS krijgen de ‘vluchtelingen’ nu ook stemrecht. Zouden de Amerikanen ook zo “SLIM” zijn om niet te gaan stemmen en hun land weggeven [?]
Wereld Nieuws[X] Een nieuwe wet in Schotland verplicht iedereen die ook maar 1 kip heeft deze te registreren bij de staat. Doen ze dit niet, dan kan dit resulteren in een boete van 5000 pond of 6 maanden gevangenisstraf. Ze zeggen dat dit vanwege de vogelgriep is. – Dit is tirannie.

[X] PRESIDENT PUTIN: “According to the World Bank, Russia is now the fourth largest economy worldwide in terms of GDP PPP. We have now surpassed Japan’s economy.”

[X] Russian warships and nuclear submarines have arrived in Cuba Russia will hold military exercises on the borders of the United States, and the construction of a Russian military and naval base is not excluded.

[X] Larry Johnson: Russia’s New Nuclear Ultimatum to US’ Moscow’s Planning & RED LINE DRAWN to The West – Larry neemt deel aan het Russische economic forum waar Scott Ritter niet naar mocht afreizen.

[X] Russia’s Moscow Stock Exchange officially halts trading in US Dollars and Euros.

[YT] Scott Ritter Exposes: U.S. & NATO Deploy 300,000 Soldiers in Ukraine – Russia Big & Secret Move! De EU en de VS zijn technisch lam zonder mogelijkheden om troepen op te bouwen en te trainen. — Putin: Wanneer onze nucliere installatie worden aangevallen vinden er geen telefoon gesprekken plaats, geen onderhandelingen, de orders zijn getekend, het publiek is op de hoogte gesteld op de nationale TV. Wanneer de tijd komt gebeurd alles gelijktijdig zonder aarzeling.

Scott: “Waarom krijgen we niemand op de been te protesteren tegen oorlog en voor vrede. In 1981 gebeurde dat wel met 1 miljoen Amerikanen maar nu niets?”

[YT] Scott Ritter: Russia’s BIG & SECRET Move In Cuba Causing PANIC In US Military

[GV] 2024 Opnieuw een Cuba Nucleaire crisis
1962-2024 [?] Cuba Nuclear Crisis 2024, the horror die nu verzwegen wordt en op de voorpagina van elke krant zou moeten staan en de opening van elk journaal. Niet als angst porno maar de bewustwording waar ‘onze’ politici mee bezig zijn !!

[X] The White House deleted this photo of covert Delta Force teams operating inside Israel ONE hour after posting it The US is at “WAR” in Palestine

[X] Poetin stelt een echte vredesovereenkomst voor voor OEKRAÏNE: Russische leider geeft Mad Vlad Zelensky en zijn opperheren de kans om een einde te maken aan het lijden van Oekraïens kanonnenvoer in conflict met reële omstandigheden voor vredesbesprekingen in Oekraïne.

[X] 𝗦𝗮𝘂𝗱𝗶 𝗔𝗿𝗮𝗯𝗶𝗮 𝗗𝗶𝘁𝗰𝗵𝗲𝘀 𝗨𝗦 𝗗𝗼𝗹𝗹𝗮𝗿 Saudi Arabia will not be renewing the 50-year petrodollar agreement with the United States. Instead, they will be selling oil in multiple currencies, including the Chinese RMB, Euros, Yen, and Yuan.

[X] BREAKING: Officiële verklaring van voormalig Israëlisch minister van Defensie Moshe Ya’alon – “We zullen de straat op gaan om zo snel mogelijk verkiezingen te houden om het land van de ondergang te redden.
De corrupte, onwettige regering heeft haar legitimiteit verloren met het vertrek van Gantz en Eisenkot. De regering, die heeft geleid tot de ergste veiligheidsmislukking in onze geschiedenis, heeft noch het mandaat noch de wil om ons uit de crisis te halen. De regering kan geen beslissingen nemen over het beëindigen van de oorlog en het vrijlaten van de gijzelaars.”

[X] The US is no longer complicit in genocide. The US is actually committing genocide! Using the aid pier as a cover-up

[X] FRANCE Marine Le Pen has said she will ‘save France from the New World Order’, adding that current President Emmanuel Macron could be ARRESTED for his crimes. Buckle up everybody, things are about to go down in France!
[Medusa] Dus…..nieuwe verkiezingen in Engeland, België en Frankrijk

[-] Met verkiezingen in Belgie, Frankrijk, UK, en een grote kans dat de zittende macht gaat verliezen, is dit geen mooie manier om ‘legaal’ het veld te ruimen nu de grote onthullingen er aan zitten te komen ?

[X] Nethanyahou His original name is Benjamin Mileikowsky, and he’s from Poland. He changed his name to hide the fact that he’s a settler. His original name is Anthony Yankelevich Blinkin and he is from Kiev Ukraine. He changed his name to hide the fact that he’s a not so “American”. Her original name is Victoria Nudelman and she is from Besarabia, today part of Moldova and part of Ukraine. She changed her name to hide the fact that she’s not so “American”.

[X] RFK Jr. maintains his position of not supporting a ceasefire in Gaza. He compares Israel’s actions to those of the Allies during WWII. In the same way the Allies didn’t stop even though millions of German civilians were being killed, he doesn’t believe Israel should stop

[X] Clandestine: Let’s say you’re Trump in 2017. You’re newly sworn in as President, and you’re surrounded by people who want you dead. They are trying to frame you with crimes, remove you from office, and obstruct any efforts to expose their criminality. Your mission is to “drain the swamp” and eradicate the corrupt establishment, while all levers of government and the private sector are hellbent on stopping you. Intelligence community, Congress, MSM, Big Tech, Big Pharma, Hollywood, Academia, etc.

[X] Als Trump in staat is om de oorlog in Oekraïne onmiddellijk te stoppen, zoals hij beweert te zullen doen, zou dat een nagel aan de doodskist zijn voor de Deep State. Het zou bewijzen dat het Biden-regime deze oorlog de hele tijd had kunnen tegenhouden, maar er toch voor koos om ons naar de rand van WO3 te duwen.
Het podium is klaar voor Trump om de wereldwijde vredestichter te zijn, wat niet alleen de criminaliteit van de Deep State zou bewijzen, maar Trump ook bijna onbeperkte politieke munitie en optiek zou geven om hen verantwoordelijk te houden voor hun misdaden tegen de menselijkheid. Als Trump in staat is om WO 3 te voorkomen, zal hij niet alleen het vertrouwen en de goedkeuring van Amerikanen winnen, maar van burgers wereldwijd. Het zou onmogelijk zijn om te weerleggen dat Trump voor het volk is. Het zou ook betekenen dat de vijanden van Trump de afgelopen meer dan 8 jaar hebben geprobeerd om de man te stoppen die uiteindelijk WW3 heeft voorkomen…
Dit is de tijdlijn waarop we ons bevinden als Trump de verkiezingen wint.
MediaPrivé likes op X nu actief; “Dé hartje modus voor watjes!!”
Ik zie X als een activisten en informatie deel platform. Al die hartjes mensen zijn hartstikke aardig maar je hebt er verder -geen ene donder aan- om je doel te bereiken. E E N – B E T E R E – W E R E L D !!
Het is maar dat je dat weet Elon. Ga eindelijk eens mijn X shadow ban herstellen dat kunnen we aan de slag want die hartjes gevers zijn geen hulp om een boodschap te verspreiden. Het geeft mensen een vals gevoel dat ze zich uitspreken maar je hebt er niets aan, je komt nergens.  — Zo weten na al die jaren de gevaccineerden nog steeds niet dat ze giga gevaar lopen door geen maatregelen te nemen en lopen sommigen straks opnieuw in de H5N1 vax val. OMDAT, … omdat velen niet durfden te delen, bang voor de mening van anderen. Te laf om een ander zijn leven te redden !!
Verander je gedrag -of- volg maar een ander en donder op !! [zo dát lucht even op]

–OF– Zou Elon ons beschermen tegen de geheime diensten die van een ieder een gedachteprofiel maakt, maar dat is dan redelijk laat, …. ?

[Ryan Dawson at X] Kijk bijvoorbeeld naar Palestina. Het gedrag van Israël is niet nieuw. Maar miljoenen zien het voor het eerst dankzij X en tiktok. Nu hebben Europese staten Palestina erkend en op de universiteitscampussen in de VS is een opstand uitgebroken. Turkije heeft olie afgesneden enz. Waarom?

Omdat de zionisten hun monopolie op de media zijn kwijtgeraakt. Als TV haar dominantie verliest, als mensen zoals Tucker of Candace de TV kunnen omzeilen en rechtstreeks kunnen praten, dan wordt informatie bevrijd.

De bron van macht voor de matrix is haar vermogen om te liegen. Het kan niet liegen zonder een monopolie op de media.

Als we de censuur doorbreken, winnen we. Dit is hun grote angst, het samengaan van kennis en bereik. Daarom censureren ze. Ze kunnen de waarheid niet overleven.

[X] Tweet van de week; Ik ga me verhuren als iemand waar je tegen betaling een drankje mee kunt drinken; “Proostitutie”
(on)Gezondheid[X] In Washington Heights in New York staat een gebouw van 4 verdiepingen met de naam Incarnation Children’s Center (ICC). In dit voormalige klooster wonen kinderen die door de kinderbescherming uit huis zijn geplaatst. Deze kinderen zijn zwart, Latijns-Amerikaans en arm. Veel van hun moeders hadden een verleden van drugsmisbruik en zijn overleden. Eenmaal opgenomen in ICC worden de kinderen proefpersonen in medicijntesten gesponsord door NIAID (National Institute of Allergies and Infectious Disease, een afdeling van het NIH), NICHD (het National Institute of Child Health and Human Development) in samenwerking met enkele van ‘s werelds grootste farmaceutische bedrijven – GlaxoSmithKline, Pfizer, Genentech, Chiron/Biocine en anderen.

[X] Dit zijn Ty and Charlene, twee mensen die ik al jaren en jaren volg over kanker onderzoek en vaccinaties. Hier vindt je 20 uur aan levensreddende video’s gebundeld

[X] Australië haalt kippen eieren uit de supermarkt schappen vanwege de H5N1 uitbraak

[X] This needs to go viral Nieuwe vaccins goedgekeurd voor nood gebruik, het enioge wat ze hoeven te doen is dus de noodzaak te creeren zoals eerder met C19
GedachtenvoerWe zitten midden in een informatie oorlog, ik heb een shadow ban op Google en Mike en ondergetekende beiden ook op X (het voormalige twitter). Deel dan ook onze uitzending op jullie sociale media of via eMail. Je vind ons op gedachteNvoer.nlElke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten