De totale waanzin van oorlog, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #090


…  een handjevol mannen met stropdas, u weet wel de Ruttes van deze wereld, beslissen dat ONZE kinderen hun leven moeten geven voor het welzijn van deze stropdas dragers.


Voor mij geen denken aan en zal mij er tot mijn laatste snik tegen verzetten. Denk na over de waanzin jezelf of je kinderen aan flarden te laten schieten voor wat….. die ziekelijke misplaatste Rusland haat?

We hadden verdomme in harmonie met de Russen kunnen leven. We hadden een gezonde economie en een welvarende samenleving gehad als we niet naar die alles verziekende Amerikanen hadden geluisterd.

We laten Europa kapot maken door onze eigen leiders, die de puppets van de Amerikanen zijn. Dat is wat er gaande is. Alle gesneuvelden in Oekraïne is de schuld van het westen, mannen worden ervan straat gesleurd om zich kapot te laten schieten aan het front, ze hebben nul militaire ervaring.

En wat doet onze staatsomroep, volhouden dat we de oorlog kunnen winnen. Hoppa er mogen nog miljoenen doden vallen, zolang het maar niet hun leven is of van hun kinderen. Nee, de westerse leiders vluchten wel als het te heet onder hun voeten wordt en die beschermen hun kinderen wel. Hoe Ursula lachte toen haar gevraagd werd of haar kinderen ook zouden vechten. Het lachje betekende ‘ben jij gek, daar hebben we het klootjesvolk voor’.

Overal waar de Amerikanen zich mee bemoeien draait uit op moord, verderf en het kapot maken van levens en het omver werpen van economieën.

POETIN HEEFT GEEN BELANG OM EUROPA BINNEN TE VALLEN. DE RUSSEN WILLEN OOK SAMENWERKING MET ONS MAAR LATEN ZICH NIET LANGER MEER BELAZEREN, TERECHT!

Zelf zijn het laffe schoften die ons en onze kinderen de oorlog in willen sturen, zonder eigen wil want het zijn de puppets van de rijksten der rijken. Zijn chantabel omdat ze smerige pedofielen zijn of al een leven vol corruptie achter zich hebben. Lopen lachend rond op de herdenking van D-day want boeit hen de nagedachtenis. Een mensenleven speelt geen enkele rol voor deze monsters. Een Biden die daar rondloopt als een volslagen idioot. De Russen, ondanks hun enorm grote rol bij de bevrijding, niet uitgenodigd maar wel weer staat die dwerg Zelensky in zijn groene pakkie ertussen gepropt. De schaamte is allang ver voorbij!

Man man man als ik Rus of Chinees was, ik lachte me stuk om die westerse idioten! Rutte die de BRICS benoemt als een rommelig clubje, ook Turkije sluit zich nu aan bij de BRICS. En Taiwan zal zeer waarschijnlijk ook toetreden tot de BRICS. Ze zijn de tirannie van het westen spuug beu en het is het westen wat ten val zal gaan. Een harde les voor ‘ons’ maar blijkbaar nodig om ‘ons’ uit die comfort bubbel te halen.

Gideon veroordeeld tot 200 uur taakstraf of 100 dagen zitten, niet schuldig toch schuldig bevonden, Assange zeer onterecht al jaren wegkwijnend in zijn cel, Gonzalo Lira gemarteld en vermoord door Oekraïners in opdracht van uiteraard de Amerikanen. Scott Ritter mocht Amerika niet uit om aan een bijeenkomst mee te doen in Rusland. Trump wordt vervolgd voor de meest onzinnige beschuldigingen en niet schuldig toch schuldig bevonden. Tucker Carlson wilde ze een inreisverbod geven vanwege zijn interview met Poetin. David Icke heeft een inreisverbod voor alle Europese landen en voor wat, omdat een dom wicht als Yesilgoz meewerkte om een tegengeluid te verbieden. Killery Clinton geen mens heeft zoveel vermoorde mensen om zich heen als deze vrouw!

Maar wat opschudding geeft in het westen is de dood van Navalny, een nazi aanhanger, westerse politici rolden over elkaar heen om hem te vereren. We steunen en bejubelen een land wat vol zit met nazi aanhangers die Bandera vereren. Bandera, een extreem rechts  figuur die een tijdje samen heulde met de nazi’s! Dit zegt alles over onze politieke leiders. Ze zijn het gif van de wereld!

Maar komt goed. 

De VVD heeft geweldige ministers naar voren geschoven.

Sophie Hermans, de tassendrager van Rutte, de huilie huilie, wordt minister van klimaat. Ze voldoet uiteraard aan de profieleisen: geen verstand van klimaat, maar wel gehoorzaam en gewillig aan de macht. Op justitie David van Weel was topman bij de NAVO, hij was assistent-secretaris -generaal bij het Atlantisch bondgenootschap en daarvoor jarenlang raadsadviseur van Rutte. En defensie gaat naar Ruben Brekelmans die de oorlog in Oekraïne wil blijven steunen dus met deze twee mannen zijn we verzekerd dat er nog heel veel geld naar Oekraïne gaat en uiteindelijk onze kinderen. Schoofs vereerd Rutte dus de cirkel is rond en er verandert niets. Nederland slaap lekker verder…..

Markuszower als minister van migratie is samen met Wilders pro Israël. De weg nog verder opengesteld voor het Zionisme? Martin Bosma, ooit een top kamerlid, zijn gedrag is 180 graden gedraaid en lijkt onderdeel van de macht geworden. We gaan het zien.

Citaat van Superman:

Wat je nu gaat zien, is dat in heel de EU, alle Ruttetjes, Macronnetjes, Sunakjes en Schulzjes vervangen gaan worden door Schoofjes.

ZIJN WE NU ECHT HELEMAAL GEK GEWORDEN OM DIT TE ACCEPTEREN. ZIJN WE ECHT HELEMAAL GEK GEWORDEN OM DE GENOCIDE IN GAZA TE RECHTVAARDIGEN. ZIJN WE ECHT HELEMAAL GEK GEWORDEN HET NORMAAL TE VINDEN DAT ER AL ACHTHONDERDDUIZEND MANNEN EN VROUWEN AFGESLACHT ZIJN IN OEKRAÏNE. EN DIT ALLEMAAL VOOR DIE STROPDAS MISDADIGERS!

Dit is waarom Amerika koste wat kost Oekraïne wil hebben, het gaat niet om de bevolking. De bevolking interesseert ze geen donder, het gaat om macht en geld!

Onderstaande een citaat van Kissinger, schokkend!

Ondertussen heeft Rusland een gedeelte van zijn vloot verplaatst naar Cuba maar hoor je daar de staatsomroep over. Een terechte provocatie van de Russen door dicht bij de kust van Florida te komen.

De Amerikanen laten met liefde Europa plat bombarderen maar mooi dat de Russen nu direct de Amerikanen bedreigen. Maar helaas ook daar zal de bevolking de klappen krijgen en niet, nog niet de Deep State. Alles zal ook geoorloofd zijn om de verkiezingen niet door te laten gaan, want Trump zal winnen en dat is einde Deep State. Dus de komende maanden zullen zeer wel mogelijk zwaar worden door een oorlog of een nep pandemie. De vaccins zijn alweer ingekocht tegen de vogelgriep. We gaan het zien, de sterken zullen overleven.

Hoe rot het westen is met vele valse vlag operaties:

Een doordenker van de gulden middenweg.

DENK SPORT 

1. enorme hagel vernietigt de neus van een vliegtuig uit Mallorca!
2. drie wolkenkrabbers van het Word Trade Centre in New York worden op 9/11 door twee vliegtuigen neergehaald.

VRAAG:
Hoe gevaarlijk moet HAGEL zijn voor alle wolkenkrabbers?Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk