Privé likes op X nu actief; “Dé hartje modus voor watjes!!”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #088


Ik zal maar gelijk de bal in het doel knallen. De hartjes / like modus was altijd al het tool voor lafaards. Want als jij je echt wil uitspreken dan doe je een retweet. Nog beter, een retweet met je persoonlijke aanbeveling / ongenoegen. 


Je wil immers dat er iets goeds gedaan wordt, dat er actie komt op een idee. Je wil je ongenoegen kenbaar maken in deze verrotte wereld. Anonieme account hebben zo-ie-zo al hun inspraak gedevalueerd, hun stem minder kracht bij gezet.

Je zit in een volle zaal en de spreker vraagt iedereen die het eens is de hand op te steken, dat is redelijk anoniem. Niemand kijkt uitgebreid rond zich heen. Nog ‘veiliger’ is om je hand maar niet op te steken.

Ben je echter kwaad dat sta je op in de volle zaal en roept met luid verheven stem waarom je een voorstel steunt. Dat is mijn stijl, ik schrijf artikelen, maak podcasts, radio programma’s en iedereen weet exact wie dat zegt en ik steek mijn mening zeker niet onder stoelen of banken.

Dat lucht op, gelijk gestemden weten je te vinden en de watjes kruipen maar wat verder in hun hoekje tot het moment dat ze er klaar voor zijn of dat alle hoeken rond zijn geworden.

Ik zie X als een activisten en informatie deel platform. Al die hartjes mensen zijn hartstikke aardig maar je hebt er verder -geen ene donder aan- om je doel te bereiken.

E E N – B E T E R E – W E R E L D !!

Het is maar dat je dat weet Elon. Ga eindelijk eens mijn X shadow ban herstellen dat kunnen we aan de slag want die hartjes gevers zijn geen hulp om een boodschap te verspreiden. Het geeft mensen een vals gevoel dat ze zich uitspreken maar je hebt er niets aan, je komt nergens. 

Zo weten na al die jaren de gevaccineerden nog steeds niet dat ze giga gevaar lopen door geen maatregelen te nemen en lopen sommigen straks opnieuw in de H5N1 vax val. OMDAT, … omdat velen niet durfden te delen, bang voor de mening van anderen. Te laf om een ander zijn leven te redden !!

Verander je gedrag -of- volg maar een ander en donder op !! [zo dát lucht even op]

header zombie wereld

Wat X hier nu zegt is: Het geven van een like heeft geen enkele invloed maar het het jezelf (tenminste) nog een gevoel dat je iets doet. Ik zelf noem het de zombie modus, ik ga die tool niet meer gebruiken maar uitsluitend retweeten !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk