Bauer Rob, Admiraal NAVO. Oorlog specialist!?!?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #086


“Cyberaanval” nu reden voor Artikel 5 Collectieve Zelfverdediging – Valse vlag in hun eigen landen, Rusland de schuld geven en dan meedoen aan de oorlog in Oekraïne tegen Rusland?Het hoofd van de militaire commissie van de NAVO, admiraal Rob Bauer, heeft gezegd dat de NAVO nu de oorlog kan verklaren vanwege een cyberaanval …

“We zijn het er in de NAVO over eens dat een cyberaanval in principe een reden kan zijn om artikel 5 in te roepen,” zei admiraal Bauer.

Dus nu kan niet alleen een echte aanval, maar ook een cyberaanval een reden zijn voor een NAVO-lid om Artikel 5 Collectieve Zelfverdediging uit te roepen. Het resultaat zijn natuurlijk alle militaire acties die daarop volgen, schrijft Hal Turner.

Maar het is belangrijk om uit te zoeken wie de aanval heeft georganiseerd. Ongeacht de route, de servers en hun locatie, en of de landen waar deze servers zich bevinden op de hoogte waren van de aanval, het belangrijkste is om de organisator van de aanval te identificeren. Als de aanvaller onbekend is, heb je niet genoeg gegevens [om iemand de oorlog te verklaren].

Tenzij je het zelf fabriceert …

Hal Turner Snap Analyse

Al meer dan twee jaar probeert de NAVO Rusland tot een aanval te bewegen vanwege de voortdurende NAVO-inmenging in Oekraïne. Rusland hapte niet toe.

In plaats daarvan vernietigt Rusland gestaag alle wapens en mankracht die Oekraïne (en de NAVO) naar hen toe gooit. De NAVO is verlamd; ze kunnen niets meer voor Oekraïne doen en Oekraïne is nu aan het verliezen – zwaar.

Dus lijken ze een handig alternatief te hebben bedacht: Cyberaanvallen.

Ze kunnen hun eigen landen aanvallen in een massale en destructieve cyberaanval, Rusland de schuld geven en zich dan beroepen op artikel 5, collectieve zelfverdediging, om de oorlog in Oekraïne aan te gaan … zoals ze al twee jaar wanhopig proberen te doen

Een volledig valse vlag “Cyberaanval” als basis om Rusland de schuld te geven en de Derde Wereldoorlog in te gaan.

Deze mensen zijn volgens mij slangen. Er is blijkbaar geen dieptepunt waartoe ze zich niet willen verlagen om nog een Wereldoorlog te veroorzaken.
©Hal Turner.

Reactie.

Ik vraag me wel eens af hoe het als Admiraal is om de militairen die je onder je hebt de oorlog in te sturen? Wat doet dat met je? Want als gewoon mens weet je dat er velen zullen sterven! Neem als voorbeeld de ongeveer 600.000 militairen die in het Oekraïnse leger diende en nu zijn gesneuveld! Ga je dan tegen de figuren die de oorlog willen voort laten duren zeggen ”sorry, ik geef nu het bevel tot terugtrekking en als je nog verder wilt vechten ga je zelf maar!”

Is het niet de taak van een Admiraal je manschappen te beschermen?

Het kan natuurlijk zijn dat je alleen Admiraal kan worden wanneer je volkomen verknipt bent, 100 % Narcist en daarbij ook nog Psychopaat die het heerlijk vindt je manschappen te zien sneuvelen omdat je alleen het reptielendeel van je hersenen kan gebruiken waar niets menselijks meer aanwezig is!
Dit werd ook gebruikt door IS strijders om hun gruweldaden te kunnen doen! Maar ik mag er toch op vertrouwen dat Rob Bauer, Admiraal van de NAVO niet de hierboven beschreven tekortkomingen heeft! 

Mijn vraag is wel hoe het kan dat een mens toch de tekortkomingen kan opbrengen om een oorlog te willen. Terwijl Poetin tot nu toe geen enkele actie heeft ondernomen de NAVO te straffen voor de oorlogsmisdaden die deze landen al hebben gepleegd door wapens te sturen, door manschappen te sturen, door gebieden in Rusland zelf aan te vallen en zelfs Drones een controlesysteem tegen aanvallen met nucleaire wapendetectiesysteem in Rusland hebben vernietigd!

Hierdoor kan ik me niet onttrekken aan het idee dat de NAVO haar uiterste best doet een oorlog tegen Rusland te ontwikkelen die zich zal uitbreiden naar Europa. Want Rusland zal het uiterste doen geen oorlog op het grondgebied van Rusland uit te vechten. Daar is Poetin erg duidelijk in geweest in een reden die hij hield en duidelijk maakten dat hij de plicht had zijn bevolking te beschermen!

In eerdere artikelen heb ik al geschreven dat de NAVO bezig was een valse vlag te organiseren. Ook heb ik een reactie op een artikel geschreven waarin Bob Bauer de hoofdrol speelde in zijn bewering dat de Russen gestopt moesten worden en vrede geen optie was!

Hoe kan een mens dat zo ver weg staat van een drang tot vrede zoveel macht hebben en deze functie bekleden! Is dit echt wat Rob Bauer wil? Of wordt hij gedwongen deze verregaande idioterie te verkondigen? Het Westen heeft al verschillende keren bewezen de oorlog te willen uitbreiden naar Europa. Want de VS wil graag buitenschot blijven! Dus doet de VS er alles aan de oorlog aan de gang te houden, en niet alleen in Oekraïne, maar ook in Israel. Is het dan dat de volkomen verkeerde figuren dit toestaan? 

Moeten wij, gewone mensen dan niet ervoor zorgen dat deze verkeerde figuren worden opgepakt en uit hun functies ontheven voordat wij zelf slachtoffers worden en onze kinderen te maken krijgen met oorlogsgeweld? Of wachten we weer af totdat het te laat is en het kalf is verdronken en wij gaan trekken aan een dood paard! Dat ” dat nooit meer “slechts een loze uitspraak is, is nu wel heel duidelijk!

Het is veel beter wanneer Rob Bauer een goed voorstel doet en gaat onderhandelen met Poetin om te komen tot een vrede die voor beide partijen aanvaardbaar is! En laten we dan het leven vieren van de militairen die overleven!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk