dotcom.radio aflevering 418 van 08-06-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #083


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 418 – Excuses ongevaccineerden in Japan – Fauci bedreigt – Vechten voor je land – Oversterfte MSM nieuws eerst in DL nu de UK – mRNA doden minstens 35 miljoen – en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws[X] Enquete Telegraaf: [HM] Ik ben bereid te vechten voor de ondergang van deze regering, Ja dus ergens klopt het wel !!

[X] Zoals de PVV hier een pro zionisten coupe pleegden zijn er meerdere landen waar dit gebeurd zoals in Mexico

[YT] Forum Inside met verslag rechtszaak tegen Gideon van Meijeren.
Wereld Nieuws[YT] Scott Ritter: Can Russia’ Army SMASH Nato? Zelensky Gov’t’s FOOLISH Pushed Ukraine Into DESTRUCTION

[YT] The Russian Momentum is back

[X] Derek Johnson Executive Order 13848

[X Jackson Hinkle] Former UN Weapons Inspector Scott Ritter was supposed to meet me in Russia tomorrow to speak at the St. Petersburg Economic Forum, but the Biden State Department just BLOCKED him from traveling & seized his passport.

[YT] What compels Israelis to die for Zionism? with Asa Winstanley wat gebeurde er op 7 oktober. Israel doodde haar eigen burgers. In video en TV berichten worden de Palestijnen als barbaren afgeschilderd en de dood is zachter dan gevangenneming als krijgsgevangenen

[X] Why are THOUSANDS of Indians arriving in Israel to work?

[X] The first ever Jewish female president of Mexico, Claudia Sheinbaum, along with Blackrock’s CEO Larry Fink. What are the odds?


[X] Settlements are turning to Hell on earth for Zionists.

[Scott Ritter] Scott Ritter Alarming Revelation: Russia Will Use Nuclear Weapons if U.S Continues to Aid Ukraine “Hoe bespioneer je de Russen. Luister naar ze , lees hun kranten, ze vertellen precies wat ze willen / gaan doen”

[X] America has just passed a Bill to sanction the ICC (International Criminal Court) over Netanyahu’s Arrest Warrant.
[HM] Amerika – de schurkenstaat onder het bewind van Joe Biden

[HM] bij mijn dagelijkse portie genocide die ik doorstuur op X kreeg ik een reactie: “Pallywood“, een denigrerende portmanteau van “Palestina” en “Hollywood”, is een samenzweringstheorie die wordt gebruikt om te beweren dat Palestijnen mediamanipulatie, vervorming of fraude gebruiken om de PR-oorlog met Israël te winnen. – de persoon die me dit stuurde ging gelijk in de blokkendoos

[X] Israël was van plan om de genocide voort te zetten na het staakt-het-vuren.
Daarom accepteerde Hamas de deal niet. — Het Israëlische oorlogskabinet besloot unaniem om garanties van de Verenigde Staten te eisen voor de voortzetting van ‘de oorlog’ na het staakt-het-vuren. — Hamas ontving, via Qatar, de ‘Israëlische versie’ van het voorstel. Ze zeiden “Het antwoord van Israël houdt niet in dat de oorlog stopt of dat het zich terugtrekt uit Gaza; het is het niet eens met de principes die Biden heeft opgesteld”.

[X] ‘Nederland speerpunt bij Amerikaanse aanval op Rusland.‘ Plan om Amerikaanse leger door Europa naar de Russische grens te transporteren ligt klaar. Nederland is daarbij het speerpunt. Daar zullen de eerste gevechtstroepen arriveren en gelegerd worden. (Waarschijnlijk via de haven van Vlissingen, om daarna per trein vervoerd te worden.)

[X] Journalist confronts German gov. over foreign minister’s claim she saw nonexistent 7 Oct. rape video. Noot: Waar gaat dit eigenlijk over het bewiojs van wel of geen verkrachting door Hamas terwijl we getuige zijn van de grooste genocide ooit vertoond op live camera.

[X] Israeli forces using banned white phosphorus ammunition’s in over 17 towns and cities in Lebanon…

[X] Al 11 landen gaven Oekraïne toestemming om Rusland aan te vallen met hun wapens. De VS Verenigd Koninkrijk Letland Litouwen Nederland Polen Finland Frankrijk Tsjechische Republiek Zweden Estland

[X] This excellent video clearly proves Israel allowed the Oct. 7 attacks to happen based on foreknowledge. Netanyahu stated it was a pretense for implementing a “definitive solution” (Final Solution?) to the Hamas problem. They also allowed the Nova dance fest to take place near the Gaza border.

[X] Maladives heeft een inreis verbod voor Israelische paspoort houders
Media[X] n 1986, the Challenger space shuttle allegedly exploded, killing all 7 US astronauts on board. In May 2024, this man presents evidence that all are still alive. De klokkenluider werd verwijderd uit de zaal
(on)Gezondheid[X] Kazuhiro Haraguchi, voormalig minister van Binnenlandse Zaken van Japan, is de eerste belangrijke politicus die zijn excuses aanbiedt aan de niet-gevaccineerden voor de tsunami aan sterfgevallen.

[X] De man wiens leugens de wereld in chaos stortten, met miljoenen doden tot gevolg, huilt nu als een Hollywood-acteur over de vreselijke bedreigingen die hij ontvangt. — Dit is een klassiek geval van dader-slachtoffer omkering, rechtstreeks uit het tekstboek. — VERVOLG FAUCI! Q- Er komt een tijd dat het niet meer veilig is voor ‘hen’ om op straat te lopen !!

[X] SHOCKING DATA FROM PHILIPPINES: Half a million Excess deaths, 1 MILLION LESS BABIES BORN since 2020 Since the rollout of the COVID shots excess deaths are now a ‘black swan event’ Excess Deaths Philippines •2021 43.9% excess deaths •2022 8% excess deaths •2023 10% excess deaths This is a black swan event Half a million excess deaths 2021 to 2023 Birth data Since 2020 both rates have declined dramatically •Accumulative loss of births 2020- September 2023 We’ve lost 1 million babies

[Mercola] Vlas, [lijnzaadolie] van oudsher gebruikt in verf en industriële toepassingen, wordt vaak op de markt gebracht als een gezond voedingsmiddel, ondanks de mogelijk negatieve effecten op het metabolisme en de gezondheid op de lange termijn.

[X] BREAKING VOORPAGINA TELEGRAAF UK
‘Covid-prik kan hebben geleid tot stijging van sterftecijfers’
EINDELIJK erkenning door de mainstream media in Groot-Brittannië.
We hebben het gedaan

[GV] Medicijnen zijn net zo gevaarlijk … als oorlog !
Vier bottom-up oplossingen:
We kunnen aandringen op verandering van bovenaf door onze politici, gekozen vertegenwoordigers en bureaucraten, maar de geschiedenis leert ons dat als we niet ook van onderaf aandringen, we binnen een redelijk tijdsbestek geen resultaten zien. En dat is meestal te laat.

[X] 194 World Health Organization (WHO) member states have agreed to begin arresting and prosecuting citizens who speak out against the Bird Flu vaccine, as part of tough new measures designed to stomp out so-called ‘misinformation’.
– Noot: Misinformatie en / of we wachten het even af en daarna … ??

[GV] Medicijnen zijn net zo gevaarlijk … als oorlog !

[X] Nederlandse wetenschappers hebben gewaarschuwd dat minstens 35 miljoen mensen zijn gestorven als direct gevolg van de experimentele mRNA Covid jabs.
Volgens een officieel nieuw onderzoek, gepubliceerd in BMJ Health, analyseerden Nederlandse wetenschappers gegevens van 47 westerse landen en ontdekten dat het aantal sterfgevallen omhoogschoot kort nadat de Covid-spuiten in 2020 werden geïntroduceerd.
Telefoon activiteit in downtown San Francisco is momenteel 31% ten opzichte van 2019
Gedachtenvoer[Barry] The Trueman Show #175 Eelco de Boer ‘Nederland is het centrumland’
over de elites en hun symbolen zoals de Duitse vernietigingskampen als Auswitch – Solibor etc die toonden ook een symbool op de map en ook al die naald statudes overal in het land vormen ook een symbool op de kaart. Onderzoek van Eelco de Boer op YouTube

We zitten midden in een informatie oorlog, ik heb een shadow ban op Google en Mike en ondergetekende beiden ook op X (het voormalige twitter). Deel dan ook onze uitzending op jullie sociale media of via eMail. Je vind ons op gedachteNvoer.nlElke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten