De Ultra -Low-Cost- JADAM Landbouwmethode


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #081


* Een revolutionaire oosterse filosofie landbouwmethode
* Alles wat je moet weten om volledig biologisch te gaan.
* Verhoog de kwaliteit en opbrengst.
* Bespaar enorm op de kosten
* Maak zelf volledig natuurlijke meststoffen, pesticiden en micro- organisme.


Geschreven door Youngsang Cho Download het Engelstalige eBoek | Nederlandstalige versie

Vertaald door Rei Yoon en in het Nederlands door A. Anonymous als vrije gave voor een betere wereld. (vertaald boek volgt nog)

Over de auteur en oprichter: Youngsang Cho werd geboren in 1965 in Hwaseong, Gyeonggi-provincie, Korea. Hij studeerde af aan Suwon Highschool en Aju University (scheikunde), en voltooide master’s degree in tuinbouw in Chungnam Universiteit. Na het vervullen van zijn militaire dienst bij de 706 Special Forces, begon hij biologische landbouw en fokte vanaf 1991 zelf dieren in Asan, Chungnam provincie. Hij richtte vervolgens “Jadam Organic Farming” op en begon dit landbouwsysteem te promoten via boeken en website (Website). Hij richtte in 2002 “Jadam Natural Pesicide Insitute” op alwaar hij tijdens zijn integratie zijn onderzoek voortzette met de kennis van vele ervaren boeren die hebben geleid aan de voltooiing van het systeem van ultra-lage kosten Jadam biologische landbouw. Hij bedacht en ontwikkelde veel technologieën voor natuurlijke pesticiden die hij vrijwillig niet patenteerde maar liever deelde via boeken en websites. Zijn “Natural Pesicide Workshops” leert de essentie van ultra-low-cost Jadam biologische landbouw. Ook lezingen worden op de website van Jadam en op youtube gepubliceerd. 


Noot HM: Dit is wat ik nu zelf uit dit boek toepas:

De beste groenten tuin bemesting maak je zelf !

Ik ben nu een boek aan het lezen uit Korea over het maken van een natuurlijke voedingsolutie. De JADAM vloeibare meststof gemaakt van JADAM kruidenoplossing, water en bladschimmel, omdat dit zowel een pesticide, als een voedingsstof en (natuurlijke) kunstmest is.

Iemand is het boek nu aan het vertalen (schreef ik verleden jaar) en ik kon niet wachten om er mee aan de slag te gaan omdat ik het idee heb dat mijn tuingrond nog verre van optimaal is en ik bovendien het werk in de tuin wil minimaliseren en  daarvoor hebben ze een heel simpel landbouwsysteem  ontwikkeld en uitgetest wat je overal kan toepassen. 

Je krijgt hierdoor de meest voedingsrijke bodem waardoor je geen wissel teelt meer hoeft toe te passen en de planten de maximale voeding / gezondheid krijgen. 

Gelukkig vond ik onderstaande video om een snelstart te maken. Spreek je geen Engels gebruik dan de ingebouwde vertaal ondertiteling. Weet je niet hoe dat werkt dan leg ik je dat op deze pagina. YouTube ondertittels in elke taal [tutorial]

Video: “Het geheim van een gezonde tuin” – Hoe maak je JADAM Microbial Solution ook wel JMS genoemd?

Download het hele boek hier: De Ultra -Low-Cost- JADAM Landbouwmethode [Engels] – [Nederlands]
WebsiteBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk