Trump: “Niet schuldig!”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #082


Trump heeft gepleit niet schuldig te zijn aan alle 40 aanklachten wegens misdrijf, beschuldigd van het niet teruggeven van geclassificeerd materiaal aan de federale autoriteiten nadat hij de documenten van het Witte Huis had meegenomen. De zaak wordt behandeld in de Verenigde Staten. District Court voor het Southern District van Florida.

Het document onthuld was een motie die in februari door Trump-advocaat Christopher Kise was ingediend en die de wettigheid van de FBI-inval in twijfel trok. De aanvraag beweerde ook dat de federale wetshandhaving het “advocaat-cliëntprivilege” van Trump schond bij het verkrijgen van enkele van de documenten die in Mar-a-Lago werden bewaard.

FBI-agenten die de overval uitvoerden, kregen de opdracht om ongemarkeerde polo’s te dragen en waren van plan “standaardwapens, munitie, handboeien en middelgrote en grote boutsnijders” mee te nemen, luidde de rechtbank, die een “Operatieorder” noemde die tijdens de ontdekking werd geproduceerd. De FBI-inval was in opdracht van Biden.

De betrokken FBI-agenten hadden opdracht dodelijk geweld te gebruiken als dat nodig was! 

Wat we weten.

Trump is niet de eerste die oproept tot verwijdering van Biden door een beroep te doen op het 25e amendement van de VS. Grondwet, die procedures vaststelt om de president te vervangen in geval van overlijden, verwijdering, ontslag of arbeidsongeschiktheid. Een aantal Republikeinen hebben Biden ongeschikt verklaard om in functie te blijven vanwege zorgen over zijn mentale capaciteit en leeftijd, hoewel experts dat eerder hebben verteld Newsweek dat er weinig kans is dat er actie wordt ondernomen tegen de president.

Er waren ook gesprekken over het verwijderen van Trump onder het 25e amendement na de belegering van 6 januari in de VS. Capitool gevoerd door zijn supporters. Sommige House Democrats drongen aan op de toenmalige vicepresident Mike Pence en het kabinet van het Witte Huis om Trump te verwijderen in de nasleep van de aanslagen.

De voormalige president zei tijdens een openbaar evenement in Texas op 12 januari 2021 dat het 25e amendement “geen enkel risico voor mij loopt, maar komt terug om Joe Biden en de regering-Biden te achtervolgen.”

Weergaven

Christina Bobb, voormalig Trump-advocaat die in 2022 , voorafgaand aan de inval in Mar-a-Lago die zei dat al het geheime materiaal aan de FBI was overhandigd, reageerde dinsdagavond op berichten van de niet-verzegelde documenten via sociale media en schreef, “WTF?!!

“Een paar dozijn FBI-agenten tegen mij en ze waren klaar om me te vermoorden?!!!” Schreef Bobb op X, voorheen Twitter, terwijl hij een link naar de New York Post’s stuurde. “Wat is er in hemelsnaam met de Verenigde Staten gebeurd?!”

Kandidaat van de Senaat van Arizona en fervente bondgenoot van Trump Kari Lake reageerde ook op berichten over de “Operatieorde” van de FBI tijdens de inval, op X: “De zieke Biden FBI was klaar om dodelijk geweld te gebruiken tijdens de Mar-a-Lago BS-inval.

Dat vertelt je alles wat je moet weten over deze criminele Biden-beheerder.”

Volgens Frank Figliuzzi, gepensioneerd assistent-directeur voor contraspionage bij de FBI, bevatten alle operationele bevelen voor het bureau ‘een herinnering aan het dodelijke geweldsbeleid van de FBI.” “Zelfs voor een huiszoekingsbevel’, schrijft Figliuzzi aan X. is dodelijke geweld altijd toegestaan als de vereiste bedreiging zich voordoet.”

Newsweek nam via e-mail contact op met de FBI voor aanvullende opmerkingen.

Wat is de volgende stap

Trump en Biden, de vermoedelijke presidentskandidaten van 2024 voor hun respectieve politieke partijen, zullen de komende maanden in twee debatten worden geconfronteerd. Veel voorlopige peilingen hebben aangetoond dat de race voor het Witte Huis een beetje een gooi is, hoewel recente onderzoeken die zijn opgesteld door RealClearPolling en FiveThirtyEight hebben aangetoond dat Trump een nipte voorsprong heeft in een paar belangrijke slagveldstaten.

Donald Trump heeft nog een groot momentum dat hij zeer waarschijnlijk zal gaan gebruiken om Biden definitief te verslaan. Dat heeft te maken met het enorm bedrog dat gepleegd is voor en tijdens de Corona pandemie!

We zullen het zien!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk