Stem, stemmen, … stemming [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #080


Dat laatste, ben je wel in de goede stemming … om te gaan stemmen [?] Ik kan mij zo voorstellen dat mensen moedeloos worden van wat ze om zich heen zien gebeuren. Maar zorg in ieder geval niet dat je bij de groep hoort die zelf meegraven aan de afgrond en onderneem positieve actie, zie mijn rijm hieronder, …


Als -ik- onrecht zie laat -ik- van mij horen
Overal en altijd, niets kan deze stemming verstoren

En -JA-, stemfraude kan mij ook niet bekoren
De politiek functioneert nu eenmaal niet naar behoren 

Maar -aanzien- dat de wereld verder gaat ontsporen
Langs de lijn toekijken krijgt bij mij ’n nulscore

Dus -niet stemmers- volg ik niet in de voetsporen 
De inactieve negativiteit afgezworen

Hoor en zie mijn stem als het nieuwe ochtendgloren
Want -IK- heb net als -JIJ- -X- factoren

Zet die gedachten in je hersen kweekreactoren 
En beklim je persoonlijke commandotoren 

#StemZeWeg logo groot

Ik heb dus reeds gestemd vanuit het buitenland.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk