dé hersendode samenleving 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #080


Komt goed, gebeurt niet, kan er toch niets aan veranderen, ik wil het niet weten, zal mijn tijd wel duren…….


Het gebeurde mij weer dat ik mensen sprak die weigerden in “angst” te leven, het nieuws niet volgen maar wel automatisch aannemen dat Poetin de boeman is die de kogel verdiend. Want dat vangen ze nog net op via de staatsomroep en dat blijft hangen. Denken hoeft niet meer, dat doet de overheid wel voor mij is de gedachte.

Het lukt mij niet om dan te zwijgen en dus de corruptie van von der Leyen maar is te benoemen, of de opmerking van Ollentrol dat deze oorlog een goedkope oorlog is want het zijn de Oekraïners die afgeslacht worden. Ze kijken je dan aan met ogen als schoteltjes, want ze hebben werkelijk geen idee in wat voor een mindfuck we terecht zijn gekomen.

Vrienden kwamen langs en zo terloops nam ik het voor Poetin op, ik moest die woorden terugnemen anders einde vriendschap, ik koos voor einde vriendschap!

Dan probeer ik uit te leggen dat de consequenties vele malen heftiger zijn als we nu niet gaan zien wat er onder onze ogen steeds openlijker gebeurt. Wat daarop volgt is die wegkijkende ik wil het niet weten blik …. want zal wel meevallen en vinden dan dat ik mijn tijd nu verkloot door mij er druk om te maken. Want genieten is wat we moeten doen!

Ja, ik heb kinderen en kleinkinderen waar ik niet alleen nu eten voor wil hebben maar ook in de toekomst. Ik wil ook vrijheid voor mijn kinderen en kleinkinderen voor nu en in de toekomst. Ik wil ook dat mijn kinderen en kleinkinderen gezonder voedsel krijgen voor nu en in de toekomst. Ik wil hun gezondheid en levensgeluk behouden! En nee, die schuldenlast die zo ontstellend groot is wil ik niet nalaten aan mijn kinderen en kleinkinderen. Ook wil ik niet dat mijn kinderen en kleinkinderen een vreselijke oorlog in worden getrokken. Een oorlog die alleen maar slachtoffers kent onder de “gewone” mensen maar de rijken verrijken enorm.

DE WAANZIN VAN OORLOG EN DAT HET EEN KLEINE GROEP PSYCHOPATEN KEER OP KEER WEER LUKT OM VOORAL MANNEN RICHTING HET FRONT TE KRIJGEN VERBIJSTERD MIJ. WAAROM ZEGGEN DEZE MANNEN NIET GA ZELF. VERZET JE TEGEN DE DEEP STATE VERDOMME IPV JE TE LATEN AFSLACHTEN. OORLOG GEEFT GEEN WINNAARS HET IS ALLEEN DE OORLOGSINDUSTRIE DIE ER BAAT BIJ HEEFT!

Ik kreeg foto’s toegestuurd vanuit Sri Lanka ook daar extreem veel regen en bewolking waar de tuinen blank staan. Het is juni en nog steeds loop ik met een vest aan, zie al maanden alleen een wolkendek en regenbuien lijken niet te stoppen.

Helaas denkt de massa dat het klimaatverandering is en nee geo-engineering … hoe dan?

Oh wacht de staatsomroep erkent nu geo-engineering maar dat doet Poetin die vervuilt onze lucht. De staatsomroep benoemt niet dat Gates driftig bezig is om de zon te verduisteren met toestemming van het Westen!

Vraag om je heen wie bekend is met het monsterlijke WHO verdrag waar Nederland tegen de wens van de kamer in zou tekenen, al die lieve beste brave burgers hebben geen idee. Pia Dijkstra, de zoveelste die gaat voor de macht en daarvoor haar ziel aan de duivel verkocht, kreeg niet voor niets deze ministerspost. En dat ze werkelijk niet snapt waar ze voor ingehuurd is, bleek duidelijk door haar gestamel op vragen van Mona Keijzer waar ze werkelijk geen antwoord op had. Maar kennis is juist niet nodig, dom, vals en volgzaam en tekenen bij het kruisje is alles wat een minster tegenwoordig hoeft te zijn of te doen.

En als kers op de taart krijgen we Dick Schoofs als minister-president.  In onderstaande link legt Jan Bannink perfect uit waarom we Schoofs krijgen. In tijden van oorlog is een leider nodig die over lijken gaat en dat kan Dick! Verstandige, goed opgeleide deskundigen die ik volg via de alternatieve media waren verbijsterd over de keuze voor Schoof en noemen het een staatsgreep. De man ziet er akelig ongezond uit met die donkere diep liggende ogen, dezelfde ogen die ik zie bij Máxima, Kaag, Ursula van de Leyen, Ollentrol en Barbara Baarsma. Gechipte, dus bestuurbare monsters?

Er zit niets menselijks meer aan deze gedrochten.

https://janbennink.com/dick-schoof-eindelijk-een-premier-die-luistert-naar-het-volk/,

En alles gebeurt openlijk, de jacht op de “extreemrechtsen” zoals Gideon en Pepijn die nu gaande is om op termijn een partij als FvD te kunnen verbieden. Raisa Blommestein ook vervolgd en moet net als Pepijn en Gideon voorkomen bij de meervoudige kamer. De meervoudige kamer wordt feitelijk alleen ingezet bij zware zaken. Volgens de rechters is het benoemen van het WEF al ophitsen van de bevolking. Kijk naar het proces van Gideon hoe hij zich meesterlijk en met feiten verdedigt.

Sta in de straat bij Kaag met een fakkel en je zit per direct zes maanden opgesloten. Sla Baudet knalhard met een paraplu en je komt weg met een waarschuwing. Maak Gideon uit voor racist wat Paternotte deed en het OM doet er niets mee maar Gideon die overduidelijk oproept voor vreedzaam verzet zit in een bizarre rechtszaak verwikkeld met overduidelijk corrupte rechters die werken voor de staat krijgt een eis van 200 uur taakstraf of 100 uur gevangenisstraf.

De blokkeer Friezen die de weg blokkeerden om tegenstanders van zwarte piet tegen te houden werden vervolgd en bestraft maar ER wordt met zachte hand van de A10 verwijderd. Willem Engel en Jeroen Pols hún bankrekening is geblokkeerd en zijn kaalgeplukt door de overheid en OM. Het bewind Rutte is miljarden aan ons belastinggeld kwijtgeraakt en uitgegeven zonder toestemming van de Tweede Kamer, aldus de rekenkamer. Maar vervolging, welnee.

In onderstaand X bericht zie je duidelijk hoe rechts weggezet wordt als Ultra extreem rechts. Dat is nou haat zaaien en daar is ultra ultra extreem links bijzonder goed in!

En hetzelfde spelletje wordt in Amerika gespeeld waar Trump schuldig is bevonden aan alle aanklachten en in juli zijn straf hoort. Maar de Amerikanen worden massaal wakker en steunen Trump door op hem te stemmen en doneren massaal geld aan Trump om de waanzinnige heksenjacht te bekostigen. De Democraten, de Deep State raakt steeds meer de grip kwijt dus de paniek slaat toe.

Ursula, de ongekozen keizerin van Europa wil preventief iets doen aan al die extreem rechtse gevaarlijke complotdenkers, die ook nog de democratie in gevaar brengen. Deze corrupte en zelf tot over haar oren verwikkeld in schandalen wil allen die ook maar het minste kritiek op het Europees Parlement hebben de mond snoeren, desnoods met nieuwe STIEKUM genomen ondemocratische wetten. Ze zegt het gewoon recht in ons gezicht.

Want: Je bent een terrorist als je twijfel hebt over de goede bedoelingen van de overheid. Een ultra extreem terrorist hè voor alle duidelijkheid. Terecht merkt Kees van der Pijl hierop dat kwaliteit in de kamer ver te zoeken is en we zitten met omhooggevallen fractiemedewerkers met weinig intellectuele bagage.

Vitamines en mineralen worden aan banden gelegd door het EU monster maar de weg wordt vrijgemaakt voor het giftige MRNA dat in alles wat we eten ingespoten moet worden als het aan Kill Gates ligt. Ons voedsel en medicijnen zijn een verdienmodel en giftig of niet, het maakt de EU machtsidioten niet uit. Ze staan in dienst van de rijkste elites.

Er is een enorme machtsgreep gaande dat Amerika met Europa als schoothondje erachter aan. Rusland zal door vechten en zich nooit overgeven aan het westen. En is zijn laatste redmiddel een nucleaire oorlog, dan kunnen wij die krijgen. Hoe halen we het in ons hoofd om te zeggen dat Poetin moet verdwijnen en plaats moet maken voor een, uiteraard door Amerika gekozen puppet en Rusland opgedeeld moet worden in meerdere staten. Wie denken de westerse leiders dat ze zijn?! Maar tot nu is het Poetin die het hoofd koel weet te houden, godzijdank!

Gaan we de verkiezingen in Amerika nog halen of is de bom voortijdig gebarsten? We gaan het zien.

Mijn tuin kan ons voorlopig voorzien van eten en mijn zolder is goed bevoorraad, ik heb geen supersonische hippe auto die niets meer doet als er een black-out komt dus hou voorlopig mijn eenvoudige bakkie nog maar aan. Want vraag je af waarom alles elektrisch moet, misschien omdat ZE ons dan in een handomdraai kan afsluiten van internet, vervoer, eten, geld enz……

Wierd Duk op X:

Ik lees: als de effectiviteit van de nu voorgestelde klimaatmaatregelen maatgevend is, moeten er dus nog ruim honderd klimaat mitigatiepakketten van Jetten worden doorgevoerd om ons eerlijke aandeel te leveren, met als prijskaartje 2996 miljard euro ( 107×28 miljard euro): bijna drie keer het BBP van Nederland, ofwel ruim drie ton per Nederlandse belastingbetaler. Uit: de klimaatoptimist, het nieuwe boek van @focusscience1 dat vol staat met dergelijke onwerkelijke Truth bombs.

Om maar even de giga gekte aan te geven.

Ook nog even belangrijk, hersendood bestaat niet. Dus voor wie donor is, besef dat je nog leeft en pijn ervaart als je organen worden verwijderd. Besef ook dat teveel artsen tegenwoordig meer geven om te verdienen en onder grote  invloed staan van de pharmafia. Over dit onderwerp is genoeg te vinden maar ook dit leeft niet onder de mensen. Dood is voor anderen …. toch?

Afsluitend met een schitterend bericht: FvD staat nu op 5 zetels. Wil zeggen dat er toch meer mensen gaan zien dat we niet meer leven in een democratie maar een dictatuur.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk