dotcom.radio aflevering 417 van 02-06-2024


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #078


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 20222023 – 2024
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 417: BBC liegt over Rafah – 120 politici UK nemen ontslag – 46 bio-wapen labs in de Oekraïne – Ivermectine nu legaal – Dick Schoof for president? – Niet welkom op FB – en meer, …[Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws[X] Dick Schoof: De hoofd couppleger wil officiële dictator worden. Lang genoeg vanuit de schaduw Nederland geregeerd,het is tijd voor waarheid. Schoof was samen met Aalbersberg en Akerboom verantwoordelijk voor de coup tijdens corona. Met de andere 2 heren en in bredere zin de algemene bestuursdienst regeert dit heerschap via de controle over politie, justitie en de veiligheid en inlichtingendiensten. Al 10 jaar lang wisselen zij van plek waarmee ze de informatiestroom volledig onder controle hebben. Samen met de Amerikaanse inlichtingendiensten waren zij ook verantwoordelijk voor de russia collusion hoax die tegen de zittende president Trump werd gebruikt en werkten dus mee aan coups binnen het NAVO genootschap.

[Mike] WOW, Thierry zegt precies waar het op staat. Maar dankzij de Nederlandse ‘strategische’ stemmer komt er nu een door Tel Aviv aangestuurd kabinet met een spion aan het hoofd.

De strategische en vaste PVV stemmers waren stokdoof
Totdat Geert een Deep State pion naar voren toe ‘Schoof’
— De PVV achterban nu van de sokkel verstoten, hun geloof
— Allen gestort in een werkelijk onmetelijke diepe kloof
Dankzij de dingen die Geert achter je rug allemaal bestoof
Geert zegt dus keihard, “Kijk hoe ik je beroof”
— Jij dacht te zien dat Rutte 4 nu weg stoof
— Je ziet Rutte 5 -nu- in de steigers, vol ongeloof
Weg de idealen van elke PVV filosoof
Met recht een eersteklas -kartel- zetelroof
— En Geert die reeds high nog eens aan de cocaine snoof
— Zijn taak volbracht nu Dick als premier aan’Schoof’ 

[Weekjournaal] Weekoverzicht #22 2024 uitgebreide info over Dick Schoof

[Forum Colloquial] Ik wil nog even ingaan op een onderwerp wat afgelopen week aan bod kwam in de uitzending. Namelijk hoe Thierry denkt over een hooggerechtshof. — Hij zij dat wanneer zo iets hier zou worden ingevoerd het meteen gevuld wordt met D66 rechters. Dit is natuurlijk om een toekomstige conservatieve regering te ondermijnen. — Ik ben benieuwd hoe jullie over het systeem van de VS denken. Als er een plaats vrij komt in het hooggerechtshof stelt de president iemand voor die het senaat vervolgens goed moet keuren. Dus het volk heeft hier niet direct maar indirect invloed op.

[X] Deelnemerslijst Bilderberg Met o.a. Kaag, Rutte, Zijne Koninklijke Hoogheid,

[X] Landen die oorlog met Rusland promoten, Nederland is een van de schurken staten
Wereld Nieuws[X] EXPOSING ISRAELS TORTURE CAMP – Sede Taman This is a HUGE secret they have hidden for a long time

[X] Vrijdag na de ICJ uitspraak carpet bommen op Gaza; “VANDAAG vertelde Israel in DADEN; wij zijn een TERRORISTEN staat. VANDAAG tekende zij hun eigen doodsvonnis. De Joden zullen hun beloofde land nu van binnen uit afbreken. ZIONISME is de KANKER van de wereld.

[Mike] Middle Eastern terrorism is and always has been Jewish from the very beginning.

[X] Missile sirens ring on the 233rd day of the war, for the first time in months, in “Tel Aviv,” “Herzilya” “Petah Tikva” and surrounding settlements following a large barrage of rockets fired by the resistance.

[X] HAMAS CALLS ON EGYPT FOR HELP AFTER RAFAH MASSACRE “The Zionist regime committed another massacre against our people – we urgently ask all parties, especially the brothers in Egypt, to intervene on behalf of Gaza and pressure the IDF to leave Rafah!”

[X] US REJECTS INTERNATIONAL ICC LAW

[Mike statement] Israël is niet meer te redden. Het is de meest demonische, anti-menselijke natie op aarde en de mensheid kan niet vooruit als deze smet op de mensheid nog langer blijft bestaan.

[X] This is the BBC coverage of the massacre in Rafah: •an ‘explosion’ killed people; •repeats IDF propaganda that Hamas are hiding in the tents; •no mention of Israel ignoring the rulings of the ICC. The media are complicit in genocide. Expose them.

[X] Sky News: OPNIEUW media die Dikke DIKKE leugens verkopen over de aanslagen op onschuldige burgers. Genocide leugens

[X] Mass exodus of British Politicians This is unprecedented Over 120 MP’s across all parties literally quitting their jobs. Question is why are they? What do they know or think is coming?

[X] Danny Haiphong interviews Scott Ritter. Hamas wint door niet te verliezen en ook Israel kan niet winnen

[X] YES: ‘De machtsgreep van de WHO is mislukt’ “Er valt niets meer te ondertekenen,” merkt neuroloog Jan Bonte op. “De machtsgreep van de WHO is mislukt. Het is over en uit. En dat is een hele goede zaak.”

[X] Waar komt ineens vandaan dat Trump nu ineens als zionist wordt gebrandmerkt – de naweeën van de jarenlange propaganda media

[YT] Scott Ritter: More Than 300,000 Russian Troops Gathered At The Border Near Kiev, Zelensky TERRIFIED

[x] Robert F Kennedy: Het Oekraïense leger – met goedkeuring van president Biden – vuurt nu Amerikaanse, Britse en Duitse raketten af op burgerdoelen in Rusland, waaronder Beograd en andere steden, in een poging om de NAVO in een totale oorlog tegen Rusland te storten. De Washington Post meldt dat president Trump opschept tijdens privé-fondsenwervers dat hij Moskou, Peking en Noord-Korea zal bombarderen om het Zalenski-regime te beschermen. Dit is waanzin. Modellen van het Pentagon voorspellen dat 90 miljoen Amerikanen zullen sterven in de eerste paar minuten van een nucleaire oorlog met Rusland en 90 miljoen in de komende zes maanden. Dat zijn waarschijnlijk onderschattingen. Het is tijd om weer volwassenen in de kamer te brengen.
Media[X] Horses don’t like propaganda colours. een lgbto+ zebrepad maakt politiepaarden schuw

[X] Ik kreeg veel beelden uit Gaza te zien met een hartje en deelactie die reeds gekleurd opgelicht waren alsof ik ze reeds gedeeld had wat zeker niet het geval was !!

[NaturalNews] nieuwsbrief: Mike Adams announces historic lawsuit against Google, Facebook, Twitter, DoD and the federal government

[FB] In 2014 had ik Facebook opgezegd vanwege de intense bots spionage. Voor mijn muziek radio programma wilde ik echter terug op FB omdat iedereen daar blijft hangen. Dit kreeg ik als antwoord:
(on)Gezondheid[X] One of America’s largest healthcare providers is BEGGING for unvaccinated doctors to return to work. Reactie: Sure. Just give them three years of back pay and an apology. Our military men and women deserve the same, plus a higher rank.

[X] Pfizer CEO Bourla, van Joodse komaf in een artikel vergeleken met de kamparts Megele; ““A Jewish veterinarian will stick the needle! Terror countdown for the mandatory vaccine,” read the article, which also defined the vaccine as “poison.”, de schrijver van het artikel uit 2020 werd beboet. “Het Griekse ministerie van Onderwijs en Religieuze Zaken veroordeelde de krant ook in een verklaring en noemde het “zeer verachtelijk antisemitisme dat doet denken aan de Middeleeuwen”. noot: Het vaccin doet inderdaad middeleeuwse barbaarse praktijken herleven, … It’s “antisemitic” if I notice a pattern in leadership amongst the Covid rollout – so I’ll let this video from the Jewish Nobel Prize say it instead

[X] Well, well so the US Pentagon released a statement on its official website acknowledging that it has funded 46 Ukrainian biological facilities over the past 20 years. Noot Clandestine had gelijk, maar dat wisten we al lang

[X] FDA verliest zijn oorlog tegen ivermectine en stemt ermee in om alle berichten op sociale media en consumentenrichtlijnen met betrekking tot ivermectine en COVID te verwijderen, inclusief de meest populaire tweet in de geschiedenis van de FDA.

[X] De RKI (Duitse RIVM) protocollen in Duitsland zijn ongelakt vrijgekomen. – Men wist van de ernstige vaccinatieschade. – Men wist dat Noorwegen de Astra vaccinaties had gestaakt. – Men wist dat het Paul Ehrlich Instituut overbelast was. – Desondanks liet men 12 miljoen doses
Gedachtenvoer[X] video, ik leef van dag tot dag en weet eigenlijk niet wat morgen gaat brengen; [HM] NEE TOTAAL NIET, IK LEEF MET DE OVERTUIGING DAT WE EEN TRANSITIE KRIJGEN DIE ZIJN GELIJKE NIET KENT IN EEUWEN een prachtige wereld, eerlijk en gelijk voor iedereen

[X] Morgan Vague discovered a bacteria that can eat plastic and turn it into harmless enzymes. It’s probably one of the most important discoveries EVER and she should’ve probably won ‘person of the year’ for this. She ended up losing to Greta Thunberg

Levend in een wereld die langzaam doodbloed
En nee, dat vervuld mij zeker niet met deemoed
Lang te voor ontvingen hen het wilden zien de input
Van de tanende nieuwe wereld orde hun invloed
Wat velen niet wilden zien, de lijkstoet
Afstevenend op hun totale bankroet
Onverbiddelijk tussen de deur, onze koevoet
Na eeuwen van zuur komt nu het zoet
Als een nieuw -ongekend- hoofdstuk in de Talmoed
Een hoofdstuk dat aan echte vrede voldoet
Het einde maakt aan die oude nazigroet
Op naar een tijd van echte voorspoed
Het beloofde land, voorbestemde volk valt van de sokkel voet
Geen apartheid, verdeeldheid maar een wereld van overvloed
En een vrolijke uitvaartstoet
Voor het zionistische satan gebroed
Meer en meer, het weten waar je het zoeken moet
En dat innerlijke gevoel van, het komt goed


We zitten midden in een informatie oorlog, ik heb een shadow ban op Google en Mike en ondergetekende beiden ook op X (het voormalige twitter). Deel dan ook onze uitzending op jullie sociale media of via eMail. Je vind ons op gedachteNvoer.nlElke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten