De wereldvrede balancerend op een scheerblad, een halve split-seconde kan, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #078


Een halve seconde kan het verschil uitmaken tussen Wereld Oorlog III en Wereld Vrede, Scott Ritter; “De wereld balanceert op de snede van een vlijmscherp scheerblad, een enkele iemand die een fout maakt kan een einde maken aan de wereld die we tot heden kenden”.


“Het Amerikaanse volk staat er niet bij stil dat ze dankbaar moeten zijn (Damn Lucky) dat er een persoon aan het roer staat in het Kremlin in de persoon van Vladimir Poetin die zijn verstand erbij houdt met een meer behoudend temperament”. 

Het voorkomen van een Nucleaire Oorlog zou de absolute nummer #1 moeten zijn van je prioriteiten lijst, stelt Scott Ritter.

Nog geen zes weken geleden hoorde ik iemand zeggen; “Ik vertrouw onze regering volledig” De meest oerdomme opmerking die ik de laatste vijf jaar gehoord heb. Volledig losgeslagen van de realiteit en ik was nog zeer mild in mijn commentaar; “Wij zijn geen vrienden !!”

En dan lees ik nu weer op X (Twitter); “Ik ga niet meer stemmen”.

WAT MAAKT HET VERDOMME UIT
AL FRAUDEREN ZE ALLES BIJ ELKAAR

Het is wellicht je laatste -alles op niks kans- om je ass te redden!

Ga deur tot deur, bel overal aan en druk iedereen op het hart te gaan stemmen.

Een slit seconde, iemand met een hormonen afwijking.

En we hebben een Nucleaire Oorlog. 

Of denk je dat Rusland het zomaar pikt om met wapens uit de VS of NAVO vanuit de Oekraïne op hun grondgebied bestookt te worden, een enkel doel wat de rode lijn overschrijd en die halve split seconde, …

DAT GAAN ZE NIET DOEN”, … hoor ik mensen al hardop denken. 

Mijn antwoord daarop is, dat weet niemand, het grooste medische experiment had ik ook niet durven te voorspellen. Wellicht zo’n 20, 40 of 50 miljoen mensen reeds vermoord met 100 miljoen of meer op de korte termijn wachtlijst, hartaanvallen, turbo kankers en nog een heel zwikje aan dodelijke ingrediënten. Dat hoeft niet meer te gebeuren maar dat was en is reeds aan het gebeuren.

Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk