De winst!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #076


Dr. Peter McCullough geeft dringende COVID-vaccin waarschuwing aan Donald Trump. Een zet als deze kan alles veranderen.De wereldberoemde cardioloog Dr. Peter McCullough zegt dat Donald Trump de “politieke kans van zijn leven” mist als hij niet snel zijn koers wijzigt met betrekking tot de rampzalige COVID-19 injecties. Deze verklaring kwam tijdens een meeslepend gesprek op de Tommy T Podcast, schrijft Vigilant Fox.

Dr. McCullough suggereerde dat Trump niet per se hoeft toe te geven dat hij fout zat. In plaats daarvan zou hij Fauci en Biden onder de bus kunnen gooien omdat Fauci een bedrieger is die zijn geloofwaardigheid “in de prak” heeft en “alle veiligheidsproblemen met het vaccin ontstonden onder Biden.”

Podcasts host Tommy T voegde eraan toe dat Trump zijn gezicht zou kunnen redden en schokgolven door het politieke landschap zou kunnen sturen met een bericht dat als volgt klinkt:

“We zijn er nu achter gekomen, na verder onderzoek, dat het [COVID-vaccin] niet goed is. En die kerel [Biden] probeert jou en je kinderen te vermoorden.” “Hij zegt het, whoa!” riep Tommy T uit.

Zo’n zet zou Trump:

– Nog een enorm discussiepunt tegen Biden geven.
– Stemmen die anders in het voordeel van Robert Kennedy Jr. zouden uitvallen.
– Een kans om de held te zijn die de vaccinatiekwestie het momentum geeft dat het nodig heeft, waardoor het een misdaad wordt die niet langer ontkend kan worden.

Vergeet niet dat alle problemen met de veiligheid van vaccins opdoken toen Biden in functie was. Trump zou kunnen aanvoeren dat Biden’s toezicht op de veiligheid van vaccins een complete ramp was. Bovendien is Biden degene die de ongevaccineerden demoniseerde en ingrijpende vaccinatie-mandaten invoerde, die ongeveer 100 miljoen Amerikanen treffen. 

“Eerlijk gezegd denk ik dat dit de politieke kans van je leven is,” merkte Dr. McCullough op. “En als het antwoord is dat het een zwakte is dat hij niet kan toegeven dat hij fout zit, dan kan die zwakte hem duur komen te staan.
©”Vigilant Fox

Reactie.

Dr. McCullough is een eerlijke en slimme man. Maar vooral een uitmuntend arts. Hij heeft in verschillende artikelen gewaarschuwd voor het gevaar van de vaccinaties die gegeven zijn die zogenaamd zouden werken tegen Covid!

Wat hij nu doet is twee vliegen in één klap doodslaan. Hij geeft Donald Trump een zeer goed advies om de volgende president van de VS te worden. Daarmee geeft hij ook aan voor Trump te kiezen boven Biden en Kennedy. Dat wil zeggen dat hij weet dat Trump de enige kandidaat is die kan doen dat nodig is om de rotzooi in deze wereld weer op orde te krijgen en zijn belofte om het moeras droog te leggen zal waarmaken.

Daarmee zal Trump niet alleen de oorlog in Oekraïne kunnen beëindigen, maar ook, en dat is zeer belangrijk de globalistisch machthebbers uitschakelen. Want deze figuren bepalen nu wat er gaat gebeuren in deze wereld en dat is niet goed voor de wereldbevolkingen. Niet goed voor de soevereiniteit van individuen en landen! Niet goed voor de algemene economie en vrijheid van mensen. Want zoals iedereen nu wel duidelijk is zijn het de globalisten die pogingen doen de wereldbevolking te verkleinen en tevens een greep naar de wereldmacht te doen. 

De andere vlieg is dat nu duidelijk naar buiten komt wat de vaccinaties hebben aangericht en de verantwoordelijke figuren die dit bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd hebben, nu ter verantwoording kunnen worden geroepen en veroordeeld worden voor hun misdaden tegen de mensheid.

Maar er is nog iets anders dat eigenlijk net zo belangrijk is! De gevaccineerden kunnen geholpen worden om de kwalijke gevolgen van de vaccinaties te beperken.
Hiermee kunnen vele honderdduizenden mensen gered worden van een wisse dood!

Er zijn artsen, specialisten en professoren die beweren dat mensen die slechts één keer gevaccineerd zijn kunnen sterven. Inmiddels wordt steeds meer bekend over de vaccins die zo makkelijk en gedwongen in mensen gespoten zijn! Velen kunnen dit al niet meer na vertellen. Velen zullen volgen wanneer niet snel wordt opgetreden en de gevaccineerden hulp krijgen. Iets dat via de staten moet gebeuren omdat het anders nauwelijks georganiseerd kan worden. Hiervoor is het nodig dat er andere mensen de regering gaan vormen! Mensen die betrouwbaar zijn en zich inzetten voor de gezondheid en het welzijn van de hele bevolking.

Dat kan gebeuren wanneer Dr. McCullough gehoord wordt door Donald Trump en waardoor de hele Westerse wereld in een ander stadium komt waar mensen leren wat werkelijke gezondheid is. De farmaceutische industrie slechts een zeer kleine rol zal spelen in de gezondheid van de wereldbevolking en dat de natuur weer de plaats krijgt die het verdiend!

Want de wereld heeft ons mensen niet nodig, nee, wij hebben deze wereld nodig. Dus zijn we verplicht deze wereld te behandelen alsof het de liefste en beste moeder is!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk