WOIII, maar wij willen vrede, … [!]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #075


De stormloop op Wereldoorlog 3 is deze week in een stroomversnelling geraakt: de oligarchie vreest de terugkeer van Trump aan de macht en wil daarom de zaken versnellen.


Door: Florian Philippot, Président des Patriotes.
Nieuwsbrief: Beste patriotten,

Op dinsdag onthulde de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken dat de Europese Unie plannen heeft voor een “verplichte dienstplicht” van jongeren tegen Rusland! Op dezelfde dag gaf de NAVO de Oekraïners toestemming om direct op Russische bodem toe te slaan met de wapens die ze hebben gekregen. En Macron keurde het goed!… Vanaf de allereerste Vredesdemonstraties die we in 2022 organiseerden, hebben we gewaarschuwd dat we uit de NAVO en de EU moeten stappen, anders zal de Deep State ons in zijn oorlog betrekken! Geen enkele andere politieke kracht heeft het Franse volk, de parlementsleden, wakker geschud, dus wij gaan het nog harder aanpakken! Daarom stellen we vrede centraal in onze prioriteiten voor de Europese verkiezingen van 9 juni, met onze lijst van soevereinisten en verzetsstrijders “Europa is genoeg”. Genoeg oorlog! Genoeg van de NAVO! Oligarchie is genoeg! Wij willen vrede!

Deze zoektocht naar het algemeen belang staat in schril contrast met de beruchte politieke brij van deze Europese verkiezingen! Deze week vernemen we dat Meloni onderhandelt met Ursula Von der Leyen, dat Marine Le Pen ook onderhandelt met Meloni, die zich al heeft aangesloten bij Reconquête, en dat LR erbij betrokken zou kunnen raken… Het is misselijkmakend!

Valse tegenstanders, kleingeestige afspraken tussen trawanten: het kan niet op! Op 9 juni moeten we deze mierenhoop de kop indrukken! Brandmerk Frexit, om vrij en onafhankelijk te zijn, om ons lot weer in eigen handen te nemen! Om onze vrijheden, onze vrede, ons sociaal model, onze landbouw, onze gezondheid, onze energie, onze veiligheid, onze ziel, de toekomst van onze kinderen te verdedigen! Dat is waar onze anti-oligarchische lijst over gaat. Ik nodig jullie uit voor de grote nationale manifestatie van de campagne, aanstaande zondag 2 juni in Parijs om 11.30 uur, Place de Fontenoy (catering ter plaatse beschikbaar): aarzel niet om een Franse vlag mee te nemen!

Het is zover! Met de hulp van enkele zeer goede juridische experts hebben we deze week de mogelijkheid gelanceerd van een class action tegen Ursula Von der Leyen in de Pfizer SMS-affaire: alles wordt uitgelegd op onze website! Aarzel niet om je bij ons aan te sluiten: net als jullie zijn wij op zoek naar de waarheid en gerechtigheid in deze zeer ernstige zaak, waar we al jaren voor vechten. Aanstaande zaterdag ben ik verheugd dat ik door de organisatoren van de grote demonstratie ben uitgenodigd om in Genève te spreken tegen de WHO en haar “pandemieën”-verdrag: ik zal het hebben over onze gezamenlijke strijd tegen de wurggreep van Big Pharma op onze gezondheid en ons leven! We geven niet op! – On ne lâche rien !

Goed gedaan aan de campagnevoerders die dag en nacht posters ophangen en folders uitdelen! Goed gedaan aan de verzetsstrijders die al maanden en jaren aandacht vragen! Laten we een prachtig Frankrijk op de wereld zetten! Welkom bij de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …


Hoe vertel je gevaccineerden dat ze mogelijk gevaar lopen [?] Eigenlijk niet belangrijk, als je het maar verteld, als de dokter, media en overheid hun taak verzaken moeten wij het doen om een rein geweten te houden !! Daar gaat onderstaande liedje over !! Start a revolution in your heart.
Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk