Een zelfmoordpoging?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #075


Westen worstelt met chaos door verergering Oekraïne- en de Gaza crisesElke dag die voorbijgaat brengt meer slecht nieuws voor Oekraïne, nu Rusland de aanvallen langs de hele contactlijn opvoert. Rusland volgt een zwerm strategie – denk aan een zwerm bijen die je aanvallen. 

Je kunt één boze bij afweren, misschien twee of drie. Maar als je achtervolgd wordt door een dozijn bijen, en dat aantal neemt met de minuut toe, dan heb je een groot probleem. Dat is de huidige situatie in Oekraïne. Rusland lanceert aanvallen op meerdere punten, tegelijkertijd, langs de hele contactlijn, die zich uitstrekt van Sumy in het noorden tot Zaporyzhia in het zuiden. Het Russische doel is vrij duidelijk: Oekraïne dwingen om beperkte middelen in te zetten om deze nieuwe aanvallen af te slaan en zo de Oekraïense verdediging verzwakken. Op een gegeven moment zal Oekraïne bezwijken; exploderend als een ballon die met te veel lucht is gevuld, schrijft Larry Johnson. Het neoconvolk in Washington DC is in rep en roer, met een groeiend besef van de dreigende nederlaag van Oekraïne. Hun oplossing? More Cowbell! Ja, ze willen dat Biden en zijn minister van Defensie, Lloyd Austin, de Amerikaanse militaire kasten leeghalen en al het mogelijke naar Oekraïne verschepen, inclusief langeafstandsraketten die gebruikt kunnen worden om doelen diep in Rusland te raken. Dwazen!

Ondertussen is Rusland vandaag begonnen met zijn tactische kernwapenoefening. Dat betekent dat deze oefening al lang van tevoren was gepland. Dit is niet iets dat is verzonnen in de nasleep van Poetins aankondiging van twee weken geleden. De oefening is een duidelijke boodschap aan het Westen – FAFO!!! (Voor degenen die niet bekend zijn met het acroniem FAFO, het betekent Fuck Around Find Out).

De eenheid binnen de NAVO wordt geconfronteerd met een aantal zeer woelige wateren. De moordaanslag op de Slowaakse premier Fico (uitgesproken als Fit-zo) wordt nu door Slowaakse functionarissen beschreven als een terroristische aanslag met steun van buitenaf. Er wordt algemeen aangenomen dat Fico het doelwit was omdat hij tegen verdere hulp aan Oekraïne was. Dan is er nog het feit dat Servië en Hongarije onlangs warme, hartelijke ontmoetingen hadden met de Chinese president Xi Jinping en overeenkomsten ondertekenden die hun samenwerking met China uitbreiden. Dat valt niet goed in Washington DC.

Dan vernemen we dat nog twee NAVO-landen – Spanje en Noorwegen – de Palestijnen hebben erkend als staat. Die stap werd in Washington en Tel Aviv met verontwaardiging en afkeuring ontvangen. Deze aankondiging maakt één ding zeker – de NAVO zal zich niet snel aan de zijde van Israël scharen.

Oh, bijna vergeten. De Houthi’s hebben afgelopen week nog een Predator Drone (ook bekend als Reaper) van 32 miljoen dollar neergehaald. Dat is nummer 5. Ik vermoed dat de wapens van de Houthi’s die deze vijf drones hebben neergehaald minder dan 5 miljoen dollar kosten. Reken maar uit – 32 x 5 = 160 – 5 = 155. Vanuit het oogpunt van kosten en baten krijgen de Houthi’s veel waar voor hun geld door de grootste zeemacht ter wereld te dwarsbomen. Verbazingwekkend.

Ik deed laatst een video-interview met SL Kanthan, een inwoner van India, die een piepklein YouTube-kanaal heeft. Ongeacht de grootte van het publiek hadden we een leuk en informatief gesprek. Ik legde uit waarom ik bij de CIA wegging en gaf mijn mening over de huidige wanorde in het Amerikaanse buitenlands en defensiebeleid.
©Larry Johnson.

Reactie.

We zien het voor onze eigen ogen gebeuren. Duitsland opteert weer voor kolen, olie en gas gebruik om de economie weer een beetje op poten te krijgen. Nu de kerncentrales in Duitsland op non actief gezet zijn. Wat natuurlijk erg dom was. Maar je bent politicus en dan heb je daar recht op, dom zijn bedoel ik. Deze domheid zie ik bij alle Westerse politici die meegaan in het verkeerde beleid en geloof dat Rusland de schuldige is. Nee verre van dat. Niet Rusland is schuldig, want Rusland heeft niet het gas dichtgedraaid, dat was de schuld van al die domme politici die dachten Rusland een loer te draaien. Wanneer je ergens geen verstand van hebt ben je verplicht tot onderzoek of er af blijven met je onwetende poten.

Kijk, en hier is het verschil heel duidelijk. Poetin wist al vanaf 1990 dat Westerse politici niet betrouwbaar zijn! Dus heeft hij onderzoek laten doen naar de mogelijke gevolgen die konden komen.
De Westerse betweters gingen door met fouten maken. De coup in Kiev was wel de grootste, maar er kwam geen inzicht. De onderhandelingen met Rusland over de veiligheid van de provincies die bij Rusland wilde horen werden als een opmaat naar het versterken van het Oekraïense leger gebruikt. En de ietwat domme Westerse politici geloofden dat de grenzen van Rusland binnen bereik waren en stuurde 36.000 soldaten naar die grenzen. 

Poetin sprak over een rode lijn die het westen niet mocht overschrijden. Maar het westen luisterden niet, waren te dom, te arrogant, te druk met kinderen te spelen, te druk de eigen bevolking met lasten te verzwaren en de democratie om zeep te helpen via een zeer lage Covid streek! Want ze hadden gelezen hoe Hitler dat deed en vonden dat wel een aardig experiment! De bevolking ook trouwens, want die reageerde net als toen, niets doen dus en gehoorzaam zijn en vertrouwen blijven hebben in een goede afloop. Nu loopt het met de dood altijd goed af want het is een eindstation, net als Auschwitz! 

We hebben nog niets geleerd, dus krijgen we weer de zelfde les te leren. Weer ongeveer 60.000 doden aan Russische kant! Weer ongeveer 600.000 doden aan Oekraïense kant. Geeft niets, toch te veel mensen op deze aardkloot zeggen de Globalisten die eigenlijk helemaal verantwoordelijk zijn voor deze waanzin. Maar voor deze waanzin heb je wel domme politici nodig!!

Is Poetin de enige die zich goed heeft voorbereid? Ik zeg ja met een klein vraagteken. Ja, Poetin heeft de landbouw in Rusland een enorme duw gegeven, gebruikt zo min mogelijk kunststof en chemische middelen. Is nu dan ook de grootste graanproducent van de wereld. Poetin heeft de BRICS-landen verenigd omdat hij denkt dat handel ook eerlijk kan! Poetin wist dat het Wester aasden op de grondstoffen die Rusland rijk is. Dit na een uitspraak van Obama, je weet wel die president van de VS die door het westen op handen werd gedragen omdat hij zoveel goede schrijvers in dienst had en hij met mooie stem dit kon oplezen. Die Obama heeft ook eens gezegd dat de VS haar benodigde grondstoffen overal kon kopen. En als dat niet lukte, of ze werden te duur dan konden ze het altijd komen halen. En dan bedoelde hij met militair geweld. En dan krijg je dus de Nobel- prijs voor de vrede

Dus deed Poetin dat elk verstandig mens doet, hij liet wapens maken, veel wapens en hyper en super wapens! Want hij wist wat het Westen van plan was! Iets wat ze al decennialang doen, landen binnenvallen, de boel kapot bombarderen de goede mensen vervangen en er stromannen neerzetten en die oorlog daarna verliezen. Maar Poetin wil dat liever niet op eigen bodem waardoor Russische burgers gedood worden. De Europese politici willen dat wel, maar die zijn niet in dienst van het volk! Die bedienen de Globalisten!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk