Geen deal W.H.O: Een zege voor de mensheid!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #074


Geen deal: W.H.O. slaagt er niet in wereldwijd pandemieverdrag veilig te stellen. Geen overeenkomst. Dat was de boodschap voor het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie (W.H.O.) Tedros Adhanom Ghebreyesus op vrijdag nadat zijn voorstel voor een wereldwijd pandemieverdrag werd verworpen na twee jaar vergaderen achter gesloten deuren in Genève, Zwitserland, schrijft Simon Kent.AP meldt dat Roland Driece, covoorzitter van de onderhandelingsraad van de W.H.O. voor de overeenkomst, erkende dat landen niet in staat waren om een overeengekomen voorstel te leveren. W.H.O. had gehoopt dat een definitief ontwerpverdrag zou kunnen worden overeengekomen tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van ministers van Volksgezondheid die maandag begint in Genève.

“We zijn nog niet waar we gehoopt hadden te zijn toen we aan dit proces begonnen,” zei hij, eraan toevoegend dat het afronden van een internationale overeenkomst over hoe te reageren op een pandemie van cruciaal belang was “in het belang van de mensheid”, zelfs nu een groot aantal landen het niet eens is met het basisprincipe dat ongekozen, onverantwoordelijke gezondheidsbureaucraten op de een of andere manier belangrijke mondiale beslissingen over overheidsbeleid kunnen nemen.

Eerder deze maand schreven Republikeinse senatoren van de VS een brief aan de regering Biden, waarin ze aanvoerden dat het ontwerpverdrag zich richtte op zaken als “het vernietigen van intellectuele eigendomsrechten” en “het versterken van de WHO.” Ze drongen er bij Biden op aan het verdrag niet te ondertekenen.

Driece zei dat de Wereldgezondheidsvergadering volgende week de deelnemers zou aansporen om “de juiste beslissingen te nemen om dit proces voort te zetten” om op een dag een pandemieovereenkomst te bereiken “omdat we die nodig hebben.” 

Tijdens een druilerige slotdag van de onderhandelingen benadrukte het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie: “Dit is geen mislukking.”

“We zullen alles proberen – in de overtuiging dat alles mogelijk is – en dit laten gebeuren omdat de wereld nog steeds een pandemieverdrag nodig heeft,” zei Tedros. “Omdat veel van de uitdagingen die tijdens COVID-19 een ernstige impact veroorzaakten, nog steeds bestaan.”

Ondanks de wens van de carrièrebureaucraten van de W.H.O. om het plan door te zetten, had het Britse ministerie van Volksgezondheid al gezegd dat het alleen zou instemmen met een akkoord als het zou voldoen aan de Britse nationale belangen en soevereiniteit.

De medevoorzitters van het verdragsproces gaven niet aan wat de oorzaak was van de impasse, maar diplomaten zeiden dat er grote meningsverschillen bleven bestaan over het delen van informatie over ziekteverwekkers die opduiken en het delen van technologieën om ze te bestrijden, aldus het AP-rapport.

Precious Matsoso, de andere covoorzitter van de onderhandelingsraad van de W.H.O. voor het pandemieverdrag, zei dat er nog steeds een kans was om tot een overeenkomst te komen en dat de inspanningen zouden doorgaan – ondanks het onvermogen om vrijdag tot een overeenkomst te komen.

“We zullen ervoor zorgen dat dit gebeurt, want als de volgende pandemie toeslaat, zal ze ons niet sparen,” zei ze.
©Simon Kent.

Reactie.

Dat het pakket aan voorwaarden, beperkingen, machtsstructuren, inmengingen in de gezondheidszorg en met name de zeggenschap van de WHO niet doorgaan is een ware zege voor de mensheid. Maar let op! Het is nog niet van tafel!

We hebben nog nauwelijks de ervaringen van de Covid pandemie en de beperkende maatregelen achter ons gelaten of de WHO komt met voorstellen de totale wereldbevolking gevangen te nemen!

Het is beter wanneer de WHO zich het grote aantal oversterfte dat wereldwijd plaatsvindt gaat onderzoeken. Met daarin een aantal mensen dat beweerd dat deze oversterfte als oorzaak het vaccineren tegen Covid heeft. Onder anderen Geert van den Bossche en Naomi Wolf!

De WHO houdt zich veel te veel bezig met het verwerven van macht. Macht over de totale wereldbevolking! Dat is begrijpelijk vanuit het standpunt van de farmaceutische industrie die graag zoveel mogelijk vaccins leveren. Daarvoor zijn ze ook donateur en schenken grote bedragen aan de WHO!  Ook Bill Gates die aan de vorige vaccinatierondes 21 miljard heeft overgehouden. Dan is het bedrag, 600 miljoen, dat hij jaarlijks schenkt aan de WHO een pinda. Wat hij ervoor terugkrijgt is een te grote zeggenschap in deze organisatie. 

De WHO wil daarom de macht hebben de hele wereldbevolking te vaccineren. De mensen die zo verstandig zijn niet gevaccineerd te worden verbannen ze dan naar opvangkampen!

Vaccinaties worden verkocht als redders der mensheid! Maar is dat ook zo? Uit een recent onderzoek blijkt dat mensen die niet gevaccineerd zijn als kind, veel gezonder zijn dan gevaccineerde kinderen. Dit onderzoek werd gedaan onder anderen bij de Amish, een groep mensen in de VS die op zo veel als mogelijke manier natuurlijk leven. Hun eigen producten verbouwen en hun dieren zonder groei middelen of antibiotica grootbrengen. Dus alles eerlijk voedsel, wat ook helpt gezondheid te behouden!

Ook in Europa zijn ongevaccineerde kinderen gezonder en hebben aanzienlijk meer weerstand dan gevaccineerde kinderen. Hieruit blijkt dat vaccineren grote negatieve invloed heeft op de weerstand van kinderen. Denk hierbij aan het generatie na generatie vaccineren! Wat kan dit betekenen voor de gezondheid van komende generaties? Kijk hiervoor op de site van Stichting Vaccinvrij! 

Alles in de natuur is gericht op voortplanting. Alles in de natuur is erop gericht de best mogelijke manier te vinden tot overleven. Dat is een ervaring van miljoenen jaren. En dan komt de mens, gericht op geld verdienen. Geld verdienen betekend macht, aanzien en minder beperking in de aanschaf van goederen. We hebben ons overgegeven aan techniek, aan materie, aan het idee dat de techniek ons kan redden. De grootste vergissing die de mens ooit heeft gemaakt! En daarvoor zal de mens ook moeten boeten. Want elke actie geeft eenzelfde reactie, maar kan verschillen in kracht en tijd! Terug naar de natuur is de enige weg die we als mensheid kunnen gaan! Het zal een zware terugweg zijn, maar onontkoombaar!  Wanneer we nu beginnen zal dat de komende generaties verlichting geven!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk