Europa, wat wil je?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 4 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #073


Volgens New York Times staat de NAVO op het punt actief deel te nemen aan de oorlog in OekraïneDe globalisten zijn duidelijk vastbesloten om Europa tot de grond toe af te branden voor de belangen van de globalistische multimiljonairs. Dit gebeurt niet langer in het geheim: de kaarten liggen op tafel, zoals de gerenommeerde New York Times meldt. De huidige Russische opmars in Oekraïne lijkt escalatie noodzakelijk te maken – en Oekraïne heeft bijna geen mannen meer. NAVO-Europa kan zich al opmaken om de zonen en echtgenoten te geven. Joe Biden sluit nu uit dat er Amerikaanse soldaten worden ingezet tegen Rusland, schrijft Willi Huber.

Als het op sterven aankomt, vinden de naties en volkeren van Europa het prima dat de Amerikanen de drijvende kracht achter de NAVO zijn. De New York Times gaf dit met dodelijke duidelijkheid aan op 16 mei in zijn artikel “As Russia Advances, NATO Consider Sending Trainers Into Ukraine.”

Het tekort aan manschappen in Oekraïne heeft een kritiek punt bereikt en de positie van het land op het slagveld is de afgelopen weken aanzienlijk verslechterd doordat Rusland zijn opmars heeft versneld om te profiteren van vertragingen in de levering van Amerikaanse wapens. Daarom hebben Oekraïense functionarissen hun Amerikaanse en NAVO-collega’s gevraagd om 150.000 nieuwe rekruten dichter bij de frontlinies te helpen opleiden, zodat ze sneller kunnen worden ingezet. – New York Times

Oorlog en sterven moeten prachtige dingen zijn, volgens de logica van de nuttige idioten die de NAVO-agenda volgen. In Duitsland en Oostenrijk zijn dit de leden van de links-liberale Eenheidspartij. Hebben deze mensen geen familieleden die van hen houden? Of zijn de financiële belangen van George Soros en andere multimiljardairs belangrijker dan het geluk en de levens van de mensen in Europa?

De links-liberale regering van Joe Biden (Democraten) in de VS vindt het geen goed idee dat Amerikanen zo vlak voor de verkiezingen sterven voor buitenlandse belangen in het verre Europa. Laat de Europeanen dit werk doen. Het komt erop neer dat de Europese landen hun bevolking moeten opofferen zodat Rusland en Europa gescheiden en vijandig blijven. De Amerikanen op hun verre continent zijn hier blij mee.

De Franse president Emmanuel Macron, die als eerste overwoog om Europese grondtroepen naar Oekraïne te sturen, blijft een trouwe NAVO- en WEF-aanhanger. Frankrijk ontkent nog steeds met klem dat er al eenheden van het Vreemdelingenlegioen in Rusland vechten. Russische bronnen daarentegen beweren dat er al veel Fransen zijn gedood op Oekraïens grondgebied. De dwergstaten van de Baltische staten, die om historische redenen van oudsher in angst en paniek voor Rusland leven, behoren ook tot de onruststokers.

Vorige maand vroeg de NAVO aan generaal Christopher G. Cavoli, de opperbevelhebber voor Europa van de bondgenoten, om een manier te vinden waarop het bondgenootschap Oekraïne meer kan helpen om de risico’s te beperken. Een Amerikaanse functionaris zei woensdag dat één optie zou kunnen zijn om Oekraïense troepen te trainen in Lviv, vlakbij de westelijke grens van het land met Polen. – New York Times

Het medium citeert Alexander S. Vindman, een gepensioneerde luitenant-kolonel die in Oekraïne is geboren. Hij klaagt dat Oekraïne wordt voorzien van massa’s Westers materieel maar geen personeel. Dit zou wangedrag zijn van de Oekraïense bondgenoten. Er wordt ook vermeld dat Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk momenteel alleen bezig zijn met het oprichten van defensiebedrijven in Oekraïne om wapensystemen dicht bij de gevechtszones te kunnen repareren. Amerikaanse bedrijven mogen dit momenteel niet doen – met uitzondering van bepaalde technologieën zoals het Patriot-systeem.
©Willi Huber.

Reactie.

Wanneer je iets wilt duiden ben je afhankelijk van de verschillende soorten informatie die je krijgt. Duiden is een beetje in de toekomst kijken via informatie die je krijgt. Daaruit kan je opmaken wat er kan gebeuren. Dat is wat ik doe! De geschiedenis leert mij. Soms vraag ik me af hoeveel mensen er lering trekken uit de geschiedenis. De mensen die er iets van leren hebben in ieder geval niets te zeggen over wat er gebeurt. 

Het zijn de machtigen der aarde, de mensen die ons uitmelken, de oorlogsmakers, de figuren die niets geven om een mensenleven, die niets geven om de mensen die uit elkaar gerukt worden door oorlogsmateriaal waarmee ze bakken geld verdienen!

Poetin werd gedwongen deze militaire ingreep te doen om zijn volk te verdedigen. Dat weet inmiddels iedereen die meer doet dan slapen, eten en naar de wc gaan!
Waar hele bevolkingen ervoor zorgen dat er voldoende wapens zijn, dat er voldoende mensen zijn om die wapens te bedienen, die zich vrijwillig laten doden omdat het is zoals het is. Diezelfde bevolkingen hebben er nooit aan gedacht dat ze zichzelf opofferen voor deze rijker. Dit doen ze al eeuwen! Ongelooflijk dat er zoveel mensen zijn die zo dom zijn! Ja, ik weet het, er zijn allerlei wetten gemaakt die deze rijke heren gebruiken om ons te kunnen dwingen. Maar wat wanneer we allemaal massaal nee zeggen! Wanneer politie en leger hier respect voor hebben. Gewoon respect voor de mensen die ze moeten beschermen! En niet meer uitvoeren wat deze rijken en hun stromanpolitici hen opdragen. Waar duidelijk blijkt dat veel politicimensen het niet meer trekken om op hun eigen burgers in te slaan. Mensen die vredelievend protesteren tegen de machthebbers die denken de massa te kunnen blijven onderdrukken!

Dat is de reden dat ik reacties schrijf als aanvulling of als mogelijkheid! Hoe we er in de toekomst kunnen verwachten wat er gaat gebeuren. Wanneer je mijn artikelen of reacties hebt gelezen weet je al dat er geen nucleaire oorlog komt. Maar dan weet je ook dat Rusland wel bereid is tactische kernwapens in te zetten om het westen en vooral de oorlogszuchtige te laten zien waartoe Rusland in staat is. De Cité of Londen kan een doel zijn, maar ook in andere landen als Frankrijk zijn er doelen! Maar dan wel alleen wanneer het Westen de rode lijn van Poetin overschrijden.

In de toekomst, en wie weet wanneer die stopt voor hen die nu aan de macht zijn, zullen vooral de Europeanen het zwaar krijgen. Vooral wanneer je niets doet om je toekomst en de toekomst van je kinderen te verlengen! Door op te staan tegen de valse politici die nu hun macht misbruiken en waar Het leger de gerechtelijke macht en het Openbaar ministerie al lang geleden hadden moeten ingrijpen! Maar dit niet doen uit lafheid en daarmee hun taak de bevolking te beschermen en het recht te laten zegevieren laten liggen op de vuilnisbelt en dus voor hen bekend terrein! En hier een welgemeend sorry voor de rechters die nog wel eerlijk zijn en hun gegeven ambt nog wel naar eer en geweten uitvoeren!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk